Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem egy terhelten 3 mázsás motornál, aminek a vége 300 nem kéne olcsó szart venni. Én Brembot használok, organikusat. Keresd kutyát a hegylakokban, mond neked árat, 16 körül volt az első pár.
Brembot vettem bele legutóbb.
Viszont most 20e km-nél kezdi nekem megadni magát a lánc, lánckerekek. Láncbol RK-t vettem (abbol volt csak arany színű ), a lánckerekek meg JT. Sajnos ez sem olcsó mulatság.
Ferodo sinter betétet, utcára kiválló, pályára Brembo Racing.
ti milyen fékbetétet használtok? motrix jó lehet?
nincs rajta, csak nem szívesen tettem fel ide a teljes rendszámom anno amikor még zsaru voltam. Ha siettem azért rákerült, de nem szerették.
Látom, azért neked is a rendszámon figyel a Bear! Hányszor büntettek meg miatta?
igen, csak a blokkoló használata legális, a rendszám mókolása meg bűncselekmény.
Bocs, nem ide akartam írni.
Sziasztok, 10-kor Pláza? Utánna meg megbeszéljük az esetleges kirándulást. Hali
A blokkolónál olcsóbb a rendszám álcázása
Hali!
Köszi, de már lemondtam a dologról, találtam olyan tankpadot ami 3db-os és fel tudtam úgy rakni hogy ne koptassa a gatyám a fényezést, a többi része meg marad úgy ahogy van... Abból a pénzből amiből felraknák a fóliát még 2x újra fújatom az egész motort... Vagy inkább veszek egy lézerblokkolót..
Üdv!

Én itt rakattam a fóliát. Keresd Bérces Krisztiánt, nagyon szépen dolgozik.
azt nem láttam.de így néz ki egy motor. túramotor. dobozzal
A járdán álltam sütivel a kezemben és vadul hadonászva magyaráztam a kollégámnak, hogy így néz ki egy motor :)
ha az a valaki hiperszuperül motorozott akkor jelentkezem..de nem lattam Kiralyt..merre voltal?
Sziasztok!
Kit láttam ma Óbudán, Szépvölgyi út - Daubner cukrászda sarok? :)
Ezüst king, xenon, ezüst yoshi dob, hátul fekete doboz.
R
Na, nálam az izzóhoz se volt nyúlva....... Ott gyári minden...
Az LS2 üzletében vettem a pótplexihez.
kb. 2400 Huf volt az ára, de sajnos nem tudom a nevét, mert
a mocival együtt van Veszprémben.
Ha tudom megnézem és jelzem...
nem ez a megoldás, nekem a műszerfalhoz nem volt nyúlva, csak az izzóhoz, és mégis láttam benne párát.
Ugyan az mint nekünk! Bàr azèrt a szétszedéssel valamelyest javult a helyzet... Előtte màr cseppekbe àlt rajta a pàra, most viszont "csak" ilyen fàtyolos...
Most mikor elővettem a téli álmából, én is azt vettem észre, hogy párás a műszerfal - még soha nem volt megbontva.... ilyenkor mi van?
És az a plexi tisztitó páramentesítő is egyben? Hol vetted? Mennyiért? Mi a neve?
Sok köze nincs egymához a kettőnek! Nem A lámpa búra párásodik! A műszerfal teljesen külön van tőle, abba egy másik kábelköteg megy egy ilyen ráhúzós gumibugyival.. de az zár rendesen.. de szerintem be nem ázik sehol, csak egyszerüen amig szét volt szedve kapott egy kis párát, és most hogy össze van rakva nem tud kiszellőzni!
xenont tettél bele? Nekem az a gyanúm, hogy ott megy be a pára, nem zár a gumi rendesen. Megnézem majd, de élni nincs időm, nemhogy szerelni