szerintem egy terhelten 3 mázsás motornál, aminek a vége 300 nem kéne olcsó szart venni. Én Brembot használok, organikusat. Keresd kutyát a hegylakokban, mond neked árat, 16 körül volt az első pár.
Brembot vettem bele legutóbb.
Viszont most 20e km-nél kezdi nekem megadni magát a lánc, lánckerekek. Láncbol RK-t vettem (abbol volt csak arany színű ), a lánckerekek meg JT. Sajnos ez sem olcsó mulatság.
Hali!
Köszi, de már lemondtam a dologról, találtam olyan tankpadot ami 3db-os és fel tudtam úgy rakni hogy ne koptassa a gatyám a fényezést, a többi része meg marad úgy ahogy van... Abból a pénzből amiből felraknák a fóliát még 2x újra fújatom az egész motort... Vagy inkább veszek egy lézerblokkolót..
Az LS2 üzletében vettem a pótplexihez.
kb. 2400 Huf volt az ára, de sajnos nem tudom a nevét, mert
a mocival együtt van Veszprémben.
Ha tudom megnézem és jelzem...
Ugyan az mint nekünk! Bàr azèrt a szétszedéssel valamelyest javult a helyzet... Előtte màr cseppekbe àlt rajta a pàra, most viszont "csak" ilyen fàtyolos...
Sok köze nincs egymához a kettőnek! Nem A lámpa búra párásodik! A műszerfal teljesen külön van tőle, abba egy másik kábelköteg megy egy ilyen ráhúzós gumibugyival.. de az zár rendesen.. de szerintem be nem ázik sehol, csak egyszerüen amig szét volt szedve kapott egy kis párát, és most hogy össze van rakva nem tud kiszellőzni!
Viszont most 20e km-nél kezdi nekem megadni magát a lánc, lánckerekek. Láncbol RK-t vettem (abbol volt csak arany színű ), a lánckerekek meg JT. Sajnos ez sem olcsó mulatság.
Köszi, de már lemondtam a dologról, találtam olyan tankpadot ami 3db-os és fel tudtam úgy rakni hogy ne koptassa a gatyám a fényezést, a többi része meg marad úgy ahogy van... Abból a pénzből amiből felraknák a fóliát még 2x újra fújatom az egész motort... Vagy inkább veszek egy lézerblokkolót..
Én itt rakattam a fóliát. Keresd Bérces Krisztiánt, nagyon szépen dolgozik.
Kit láttam ma Óbudán, Szépvölgyi út - Daubner cukrászda sarok? :)
Ezüst king, xenon, ezüst yoshi dob, hátul fekete doboz.
R
kb. 2400 Huf volt az ára, de sajnos nem tudom a nevét, mert
a mocival együtt van Veszprémben.
Ha tudom megnézem és jelzem...