Szerencsére a műszerfalammal ilyen problematika nem volt még.
Használok én is plexi tisztítót...AZ biztos, hogy nem okoz fénytörést...ha viszont nem törlöd rendesen el akkor ... ilyen zsíros foltot hagyhat...
Eredmèny = 0.... 10km utàn ugyan olyan pàràs volt! Valaki hasznàl valamilyen pàramentesitő löttyöt sisakra? Arra gondoltam az talàn még megoldás lehetne ha bekennèm belülről.. Csak nem tudom, hogy az mennyire töri a fényt?
Hát nem volt rossz mutatvány... Viszont amit nem értek, mióta össze raktam belülről be van párásodva a műszerfalam.. Volt már valakinek hasonló? Pedig magát az egységet nem szedtem szét, csak levettem a fejidomról...
Szerintem jobban jársz ha átfújatod amennyiben van egy jó fényeződ! Nekem mindennel együtt 15e be fájt az egész motor! (aláfújó szín, gyöngyház + karcálló lakk) Jó, még vannak plusz költségek a forgalmi, b-kinges matrica a farokidomon, tankpad, stb... Meg persze nekem kellett szétszedni- összerakni, de szerintem így is potom pénz volt...
fogalmam sincs, esőben nem motoroztam még vele, de nem is szoktam
Azért más, mint a gyári, mert érdesebb a csúszásgátló felülete, gondolom jobban megtartja a nedvességet is.
igen, valóban bumszli, írtam is anno, de mindent megér, hogy az asszony ne azt mondja, hogy "most inkább menjünk kocsival" vagy hogy "miért kellett a kényelmes Banditot lecserélni?"
egész télen a tavaszt várta ő is, szóval kényelmes lett....ráadásul ha ráülünk, nem látszik, hogy bumszli, ha meg egyedül megyek, akkor a hátsó ülés nincs fenn. Amúgy nem kis feladat volt tommot-éknak, hogy ilyen klassz legyen a méreteinkhez, de klasszul megoldották - a biztonságról már nem is beszélek, hisz így nincs köztünk fél méter
jaja, tudom, már akkor is mondtad, megértem...nagyon szépek lettek az üléseid.
Nincs olyan baj velük, hogy ha megáznak, akkor jobban magukba szívják a nedvességet, mint a gyári? Én ezt tapasztaltam. Már széraz a felülete, ráülök, megyek fél órát, s mikor leszálok nedves a farmerom... ennek annyira nem örültem
Használok én is plexi tisztítót...AZ biztos, hogy nem okoz fénytörést...ha viszont nem törlöd rendesen el akkor ... ilyen zsíros foltot hagyhat...