Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap megint nekiesek...
van ötlet hol csinálnák ezt meg baráti áron, jó minőségben, szereléssel?
Nem néztem még, de a rugóstagot inkább a vázhoz rögzítették.... .......nem szokott az nagy dolog lenni legfeljebb az agyonburkolt gépeknél van egy kis plusz idombontás...
kipuff le, majd a tank előtt vannak a csavarjai, plusz rugóstag......nem kis munka.
ahogy néztem le kell szedni a kipuff hőpajzsot hozzá, ahhoz meg a dobot, meg a faszom....ááááá
Akár magad is....nem nagy kunszt...bár még nem bontottam békát, de általában fél-egy óra....
na erre gondoltam sanyikám...de ki szedi le segédvázat...?
Hegeszthető, de inkább alapból egy erősítést kéne hekkelni....
na a segédvázam megadta magát a doboznak...
vagy a 200 volt sok neki, vagy nehéz volt néha, de az biztos, hogy csak egy pöcsedék részhez van rögzítve az ülés felőli részen a konzol...(hepcobecker)
utánanézek mit lehetne tenni....
nem örülök.....
2 évet azért kibírt...
Egyterű,kombival szállítok,ha kellek szóljatok
Egyterű kombival vállalok szállítást.Ha kellek szóljatok
azt mondták Motoroázisék, hogy vigyem vissza és kicserélik. Rajzoljam körbe papíron a fékbetétet vagy vigyem be és keresnek olyat..
a rohadt életbe, nekem is itt pihen a brembo
Ez azért van mert a katalógusok rosszul hozzák és más kell bele, én is először így jártam és utána kinyomoztuk melyik betét a belevaló.......olyantól kell rendelni aki tudja mi jár hozzá....
az azért érdekes, mert én Bremboból vettem ugyanilyet, a polcon pihizik, de most elgondolkodtam.....az is 2-2 darab, nem lehet, hogy mégis ilyen lesz a jó bele? tsanyi ismeri, szerintem cserélt már benne.
vettem fékbetéteket: Newfren szinterezett. Nekiálltam kicserélni, de a gyári, ami benne van az oldalanként 1-1 db, ez meg 2-2 db. Nem igazán passzol bele. Kibontani még nem bontottam ki, hátha így visszacserélik.. pedig a betét dobozán is rajta van, hogy B-King...
Sziasztok!

Talán érdekel benneteket:
link

Ezen kívül sok más egyéb felszerelésem, alkatrészem van...

Üdv KillBill.
ez durva!kapják be..
újonnan annyi volt, nekem is. Aztán felmondtam, mert kivonattam, és mikor újra akartam kötni 18 lett volna.....
nekem havi 5 ezer de csak törés .új korában kötöttem.allianz.300 az önrész....
Bàrhol, de horribilis àron! Nekem valami havi 20-30 körül jött ki asszem vagy mèg többre! Azt a pènzt fèlrerakod minden hónapba meg hozzà teszed az önrèszt egy új gép hitelkonstrukciójával egyezik meg... Jòl látom?
Sziasztok.
Tudja vki, hogy hol tudok cascot kötni bkára és mennyiért?
Üdv
Pedig van ZVM2-G néven a gold......sőt csak az van hozzá a katalógusban és az ára sem katasztrófa.....
Szevasztok! Még mindig használt Yoshimurát keresek a Békámra. Ha van tippetek, megköszönném. üdv
Tényleg van DID-ből, csak nem kaptam sehol extra erősben. Gyárilag is RK van rajta, ha ugyanennyit lehúz örülök neki.
DID-ből is van arany......nekem volt benne brembo és ferodo is.....