Nem néztem még, de a rugóstagot inkább a vázhoz rögzítették.... .......nem szokott az nagy dolog lenni legfeljebb az agyonburkolt gépeknél van egy kis plusz idombontás...
na a segédvázam megadta magát a doboznak...
vagy a 200 volt sok neki, vagy nehéz volt néha, de az biztos, hogy csak egy pöcsedék részhez van rögzítve az ülés felőli részen a konzol...(hepcobecker)
utánanézek mit lehetne tenni....
nem örülök.....
2 évet azért kibírt...
Ez azért van mert a katalógusok rosszul hozzák és más kell bele, én is először így jártam és utána kinyomoztuk melyik betét a belevaló.......olyantól kell rendelni aki tudja mi jár hozzá....
az azért érdekes, mert én Bremboból vettem ugyanilyet, a polcon pihizik, de most elgondolkodtam.....az is 2-2 darab, nem lehet, hogy mégis ilyen lesz a jó bele? tsanyi ismeri, szerintem cserélt már benne.
vettem fékbetéteket: Newfren szinterezett. Nekiálltam kicserélni, de a gyári, ami benne van az oldalanként 1-1 db, ez meg 2-2 db. Nem igazán passzol bele. Kibontani még nem bontottam ki, hátha így visszacserélik.. pedig a betét dobozán is rajta van, hogy B-King...
Bàrhol, de horribilis àron! Nekem valami havi 20-30 körül jött ki asszem vagy mèg többre! Azt a pènzt fèlrerakod minden hónapba meg hozzà teszed az önrèszt egy új gép hitelkonstrukciójával egyezik meg... Jòl látom?
van ötlet hol csinálnák ezt meg baráti áron, jó minőségben, szereléssel?