Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Szeretnék a B-King-ben olajat cserélni, mit javasoltok, illetve a levegőszűrőt, meg a gyertyákat mikor kell ?

Köszi
voltam ma kint a kiállításon mellettem 2vel egy másik király állt:) innen valaki?
yoshi dobok, és plekó volt rajta
Köszi, Kalbika! Talán kicsit sok a 150, nekem legalábbis - most alkuszom egy másikra, melynek a kikiáltási ára 115 pénz. Amúgy milyenre cseréled le?
üdv
köszi!
elég drágák, én 20 körül láttam Angliából...itthon meg 30:(
de valamit akarok kezdeni a rendszámmal, elég ha kocsival támogatpm a rendőrséget.....
Azt hiszem hogy anno még a német Luis-ból lett rendelve! De ahoz képest hogy milyen egyszerü elég drága 24 -25 ezer Hug körül volt anno !
a rendszámtáblatartót honnan szerezted be?
Íme a képek kicsit poros a moci meg a kipufogó is!
Szóval, Kalbika?
2500 Huf
Üdv Nektek!

Münchenben az IMOT Motorshow-n fotóztam! A karbon cuccokat nem sajnálták tőle, de ez a szinezés nagyon "német",
A kiállítás képeit a fotoknál kiraktam egy pár napja. Egy IMOT jeggyel kezdődik. 12 € volt. 11.-én nyilik a Budapest Motor Show, annak mennyi lesz a belépti dija? :-)
Jó estét!
Kisklu hogy van? És legkisebb?

amúgy nagyon gagyesz szerintem ez a színkavalkád....
Újra gondolt Bélakirály!
ehh......miután ide is fel volt írva gondoltam nem titok Én kérek elnézést
nagy dolog a diszkréció...nem nagyon lehet tanulni...
Van postaköltség is?
Kösz a segitséget majd jön haza a fiam ő megcsinálja. Ha valami segitség kell akkor majd kérdezlek.
Ha jól látom a jobb-bal deklivédő nem egy ár?
http://www.rg-racing.com/searc...

itt vannak a termékek. Beteszed a basketbe, és a fizetésnél kell regisztrálnod, és fizetned. Nem megy így on-line, kell valaki melléd aki magyarázza.
bocsánat, rosszul fogalmaztam, menet közben lemaradt egy pár alkatrész
Szia Bear!
Akkor, hogy is kell elkezdeni ezt rendeléses dolgot?
Mert, hogy tudod ez az orosz kicsit nehezen megy.
semmi nem maradt nálam, ezt honnan veszed?
Azért megnézném képen, ha tudod, küldd át ide, please:
flyingredstars KUKAC yahoo.com
köszi
na igen, plusz sanyinál maradt néhány fő alkatrésze...