Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is betettem a csendesítőket a kipuffba , de nem szóltak... bár itt mindenki húva hangos, szal nem hatódnék meg
Ismerős az érzés, bár nekem várat még magára a beinditás.. Sajna a garázsba járatásért ki is nyirnának... De hét vége felé ha minden igaz jön egy kis olvadás akkor talán kikéreckedek vele az udvarra... Aztán jönnek majd megint a szomszédok...
pont 2 napja indítottam be a garázsba meg rá is ültem jajjjajjj de messze az olvadás....
bár a miénk úgyis téli szerelem volt....
inkább az indítás, az a motornak is jót tesz...
Érdemes néha beindítani a gépet és melegre járatni,vagy felesleges az egész és csak az akksit töltögetni?
B-king első kerék fórumtagnak 30000 forintért?
Ja!
Érdeklődni az stibi76@citromail.hu-n lehet!
Van egy B-King Plexim, Eredeti Suzuki. Bontatlan csomagban!
Ár: 33000 helyett 19900 (i.ár)
B King Póló 9760 (Suzuki eredeti)
És tudnál esetleg képet mutatni róla, vagy valami helyet ahol meg lehet nézni?
Először meg kell keresnem, hogy tényleg van-e és utána privátban küldöm az árat...
kistotth,

komplett blokk esetleg?
dollar,

amit én vettem az 50KHUF-volt....
Szia!

Mennyit kérsz érte?

R
Szerintem van egy üléspúpom......
Szia!
A hátsó ülést helyettesítő üléspúpot keresek.
üdv.
Robi
Én még mindig keresem a bal oldalon lévő ülés alatti műanyagot.
van esetleg?
sziasztok!

2008-as b-king alkatrészek eladók!

üdv: zoli
Hai Dolcsi!
Én lehettem az. Üdv.
te jelölöd őket?
nekem nincs olyanom, én aktatáskával járok..na meg csini jelöltekkel
egy kis laptopot lóbált a csávó, de szerintem csak hasonlított. én a párizsiban dolgozom, ha arra jár beköszönhetel
motorral biztos nem, de amúgy láthattál, a Deáknál van a nagy irodám. Ha öltönyben volt szürke hosszú szövetkabiban akkor én voltam
Apropó, nem tud valaki olyan ponyvát ami olyan anyagból van mint amit a "sport autókhoz" adnak? (Nem ilyen műanyag szar mint amiket mindenhol lehet kapni, hanem iilyen elasztikus de vékony és úgy kell rányújtani a gépre) Nem kell hogy vízálló legyen csak télire használnám a por meg a kiváncsi tekintetek ellen...
tegnap a váciuccánál, láttam egy tökre olyan csávót mint te
én minden nap megsimogatom