Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !

Tel számunk 46/555-422 vagy email kalbika1983@gmail.com
Kalbika!
Nekem kellene levegőszűrő, csak nem tudom a számodat, a Vaterát meg nem akarom etetni lóvéval.
a sok téli használat miatt van...nem lehet döntögetni...
na, legalább tudom A gyári gumit ideje lenne ledobnod, kicsit kocka rajta
Na ezt jól megirtam... Még kissé korán van nekem..
Ne aggódj, az enyém is ki van vonva március 14-ig... De megmondom öszintén, akár mennyire is szép idő van, de azért az aszfalt még elég hideg...
ha valakit érdekel gyári plexi, 33 helyett 20 ba tudok zsír újat...
E-szabványosat szeretnék...használt yoshi érdekelne elsősorban, de azért köszi
Szia Bear!

Én álltam a posta előtt Hétfőn. ( kb minden hétfőn 09:15 és 10:05 között előfordulok ott).

Üdv.
Április 1 de ha mehetnékem van úgy is elindulok
nem, nekem is ki van vonatva március 18-ig....
Mi a farok van csak én vonattam ki a mócit forgalomból Ti meg vígan motoroztok
szégyen, nem szégyenén tízkor még aludtam:))

amúgy dobozos a kicsike...erről megismerhető vagyok.. túramoror, nem?

ma le"futároztak" ráaadásul
állt ma egy béka 10 körül a Bajcsyn a posta előtt, szüst, yoshikkal. Nem te voltál?
köszi, akkor nem idegeskedem különösebben. de lehet visszatolom gariban...
na végül csak egy óvatos gurulás lett ma, 5 percenként meg akartak ölni, meg egy hülye öngyilkos akart lenni, aki elém sétált, walkmannel a fülében...

inkább hazajöttem és letettem a vasat...
csak óvatosan, ez az idő még nem erre való
ma megmérem gps-szel mennyit csal!
igen, ennyit csal az óra. Ha a tiltást kiveszed nincs végsebesség limit csak bírj kapaszkodni. A 299 a Hayabusa tiltása, a miénk 270.
ne haragudj de ezt nem igazán értem,ezek szerint 274-nél szabályoz 4.-ben ami valójában 245,ennyit csalna az óra? a sebesség tiltás meg 299 nem? és hogy érted azt hogy valósba? az óra csalását? de akkor mi a 304? picit összezavart. egy haveromnak 6.-ban nem engedte 250 fölé,de én nem tapasztaltam ilyet,lehet nem jól értelmezem amit írtál! köszi!
szimarci,

Ha jól emléxem, akkor 274-et mutat az óra 4.ben max, ami akkor csak 245 valósan. Ez a max, mert van benne végsebesség tiltás..
Ha kiiktatód a környezetvédelmi és a végsebesség tiltást, akkot nálam 304-et ment valósba...
saslikgéza,

tipusgond a motorok nagy részénél.
Az egyszerű megoldás, ha a bedugott kulcsot a penge rész irányában mozgatod. Ha a pengére merőlegesen csinálod, akkor nem fog menni...
tapasztalt már valaki olyat, hogy nem tudja elfordítani a gyújtáskulcsot? ott marad kormányzár állásban, aztán sok sok basztatás után elfordul?
az esetek 95 százalékában persze jó....
Holnap Én is hamarabb leteszem a lantot és megyek, mert már nagyon hiányom van
holnapra tervezek egy gurulást

nagyon várom már!

270? kipróbálom...