Köszi, de nem ez az. Csak pár cucc volt az oldalon, többek között egy alacsonyabb lábtartó. Nem egy komplett szett, csak az a rész amin a lábad van. Tuti itt láttam. Emlékszik valaki?
sziasztok,
valaki egyszer belinkelt egy oldalt, ahonnan mindenféle alkatrészeket lehetett rendelni a békához, pl alacsonyabb lábtartót. rohadtul nem találom.
kalbika-videóinál olvastam .. itt néztem ki egyet Bristolban, 20.000km-el.. Bódissal meg egész elfogadható doboztartót csináltatott rá az öreg.. holnap megyek egy kört vele. Előre láthatólag télen-nyáron hadba fogva lesz a bringa ezért jó volna ha egy százast gond nélkül letekerne..
tud valaki már hosszabb megtett km-után mondani valamit a békáról? van olyan megbízható 100.000ig mint mondjuk egy sv?... itt olvasgattam blokkrepedéstől kezdve elektromos hibából adódó megállást.. mindent.. lassan összejött a lé.. ha nem bk akkor busza..
valaki egyszer belinkelt egy oldalt, ahonnan mindenféle alkatrészeket lehetett rendelni a békához, pl alacsonyabb lábtartót. rohadtul nem találom.
Lehet már beleégett és ki sem lehet venni.
2x1600 pénz.