Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de nem ez az. Csak pár cucc volt az oldalon, többek között egy alacsonyabb lábtartó. Nem egy komplett szett, csak az a rész amin a lábad van. Tuti itt láttam. Emlékszik valaki?
Szia! Ezen az oldalon is elég sokmindent találsz a Békához http://www.b-king-shop.de/inde...
sziasztok,
valaki egyszer belinkelt egy oldalt, ahonnan mindenféle alkatrészeket lehetett rendelni a békához, pl alacsonyabb lábtartót. rohadtul nem találom.
na ja....mint írtam.......,de ugyanolyan jó az ngk is.......
Doktor Úr megkaptam!
na, Denso a gyári gyertya, és ráadásnak az elektronika is....
Akkor csak nem néztem el semmit, k&h idén 18000, jövőre 9000, azt hittem vmi nem stimmel de ezek szerint juhéé van
nekem a KH eddig 15700 volt, jövőre ha újrakötöm 10.000....
na a KH nál 8900 az éves díjam... átkötöttem wabardról, minusz 12 ezer
kalbika öli...de így sem volt komoly hibája ha jól tudom.
kalbika-videóinál olvastam .. itt néztem ki egyet Bristolban, 20.000km-el.. Bódissal meg egész elfogadható doboztartót csináltatott rá az öreg.. holnap megyek egy kört vele. Előre láthatólag télen-nyáron hadba fogva lesz a bringa ezért jó volna ha egy százast gond nélkül letekerne..
itt nem olvastál ilyen meghibásodást. Blokk ugyanaz mint a busa, akkor reped, ha esel vele. Elektronika is ugyanaz. Azt vedd amelyik a te stílusod.
tud valaki már hosszabb megtett km-után mondani valamit a békáról? van olyan megbízható 100.000ig mint mondjuk egy sv?... itt olvasgattam blokkrepedéstől kezdve elektromos hibából adódó megállást.. mindent.. lassan összejött a lé.. ha nem bk akkor busza..
én köszi. Megy a mail a címedért, hogy hova küldjem,holnap.
Köszi!
oks. Jövő héten kiveszem őket, és leküldöm, ha úgy ok neked.
Az adatlapomon van az elérhetőségem, Szegedi vagyok feladod utánvéttel!
Szerintem a suzuki minden tipusára 12e-rt írhat.
10.000? A tieid, mikor jössz érte?
Hát már a menetek miatt is kitekerném betekerném ennyi idő alatt.
Lehet már beleégett és ki sem lehet venni.
Oké, ha cserélsz egy tizesért átveszem a használt gyertyákat.
Na ezé jó a V2.
2x1600 pénz.
lelke rajta. Nekem megér ennyit a nyugalmam
én is ezt az elvet vallom. Inkább egy 12.000 forintos csere, mint Ausztriában egy túrán a tréler....
Van az XX-esek között olyan aki 60 ezernél tart az iridiumos gyertyával.