Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csinálhatnál egy listát, sanyibá, egy pár cuccot én is átveszek tartalékba ha olyan.
milyen műszerfal?
Továbbra is van néhány Béka cuccom....műszerfal, hasonlók.....
jössz kötni biztit, hogy megvehessem a békát?
Már kitoltam.....
Sanyi, lassan indulhatsz motorozni, itt a friss hó:)
A mostaniban 6000 van, igaz már vagy 1500 óta cserélni kellett volna, de még a szövet a helyén van bár minta már semmi. ....Conti Raceattack.....
PP 2CT Busán ismerősnek 6-8000-et ment el viszonylag haladós használat mellett.
ezt azért vitatom, igaz, hogy elmész egy használt garnitúrával 3000-et(az 5-nél már a szövet kint van) de ha megveszek egy szettet 30-ért, hozzájön egy szerelés 6000, és ezt ugye 8000-9000-alatt háromszor, szóval már nem is éri annyira meg.....kíváncsi vagyok mennyit megy el a Power 2 ct rajta, ettől függ átállok-e a használtra én is. Azt párban vettem 54-ért, most még nem tudok friss árakat.
A következő lánc szerintem sem fog 20-nál többet bírni mert valahogy mintha a gyárnak eladott láncaik a gyártóknak jobbak lennének.
Ez így van.......még mindig azt mondom, hogy értelmetlen az új mert 6500 alatt lejártam míg sokkal sportosabb használttal is 3-5000-et elmegyek 3-ad annyiért.
de most már csak használt gumit rak fel....
így már értem....

de ha agumikat így fogyasztja újabban, akkor a következő mlánc csak 5ezret megy el majd neki...
vedd hozzá, hogy a lánca már tavaly a horvát túránkon csattogott 20-nál, azóta tervezi a ceréjét
Az első gumi valóban annyit ment el, de az utána következő már csak 6500-at.......a többiek pedig 3-5000-ig.
37 és gyári lánc?

baszki, ezért ment el a gyári gumma neked 16-ot...
jól mér az a km számláló?
ja, volt egy telószimering cserém, 20000-nél, de az inkább a sáros téli motorozástól lehet.....vagy mástól, de nem nagy pénz és bármelyik motoron elkezdhet szivárogni....
még a kopók sem!.....illetve fékbetétet cseréltem, de pl. a lánc még gyári.....
Köszi. Akkor nem mosom ki még egyszer, hanem beolajozom kicsit és bedobom.
Sanyi, szép
És mi a helyzet a hibákkal? Jól tudom hogy semmi ami nem kopó alkatrész?
37000-et hagytam el 1.-én mikor a szlovákokhoz kimentünk.
Igen. De még régebben lett kivéve, lehet hogy meg kell olajozni kicsit (nem tudom mennyire száradt ki).
Hány km-nél jársz?
most így néz ki.....ha lemosom :
Bandito, azt jól látom, hogy ez a szűrő frissen van pucolva?