Azt sajna nem tudom,meg kéne mérni,a gyári 1250-es fék,de ha szerinted rövidül a fékkar útja a féknyereg cserével is akkor megboltoljuk,Thebearé a fék?Tőle kell majd árat kérni?Gondolom a szerelés nálatok megoldható.
Nem hanem a GSR-é.....a Béká-é nem lenne jó, radiális. Viszont a GSR fék sem rossz, sokkal jobb mint a Bandit-é és ahogy néztem a felfogatás is stimmel. De azért hozzá kéne nézni mert nem vagyok biztos magamban.
Szia.
Szerintem inkább a kormányon levő fék munkahenger, vagy mi a fene a bűnös.Legalábbis amikor a garis olajcserére vittem azt mondták azért hosszú a fékkar útja.....de ki tudja?Sajna mindegyik Banditnak ilyen volt a szalonban is .Persze a B-Kingnek nem...Elmennék motorral megnézni azzal milyen lenne ,de nagyon hideg van még nekem.Esetleg,ha még nálad lesz 1 darabig és melegszik az idő,de valószínű,hogy a felsőt ami a kormányon van azt kéne cserélni,vagy azt is .Olyanod nincs vmi jobb fajta?
Szia Tsanyi.Fékmunkahengered nincs,ami Nagybanditra átszerelhető.A másik fórumon beszéltünk a fékről,ami a B-Kingen tökéletes a banditon meg nagyon hosszú úton mozog a fékkar,nem levegős,a fémfékcső sem segít....vagy valami tipped nincs,hogy a fékkar rövidebb úton mozogjon?
Dobj egy e-mail-t: vertesy(kukac)freemail.hu
vagy csörögj rám: huszas-kilenctizenegy-nullanyolc-hatvanhat
A müszerfal érdekelne!
Mi az ára?
Szerintem inkább a kormányon levő fék munkahenger, vagy mi a fene a bűnös.Legalábbis amikor a garis olajcserére vittem azt mondták azért hosszú a fékkar útja.....de ki tudja?Sajna mindegyik Banditnak ilyen volt a szalonban is .Persze a B-Kingnek nem...Elmennék motorral megnézni azzal milyen lenne ,de nagyon hideg van még nekem.Esetleg,ha még nálad lesz 1 darabig és melegszik az idő,de valószínű,hogy a felsőt ami a kormányon van azt kéne cserélni,vagy azt is .Olyanod nincs vmi jobb fajta?