Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívj vagy küldj egy telószámot....sürgőssé vált a dolog, ezenkívül van más is.
Szia!
Dobj egy e-mail-t: vertesy(kukac)freemail.hu
vagy csörögj rám: huszas-kilenctizenegy-nullanyolc-hatvanhat
Oké,köszi.Megbeszélem Sanyibával,1 próbát megér,köszi a képet ,enyém nagyon hasonló,hanem ugyanolyan,de ezt már csak egymás mellett lehet látni majd.
Hello! Engem érdekelnének a dobok. Árat tudsz mondani? E-mail cím vmi elérhetőség ahol tudnánk beszélni.
ilyen e:
12 az első-hátsó, Sanyi bával tudod rendezni.
Oké rendben 1 próbát megér,de külső ránézésre ugyanolyan.
Nem hiszem....a GSR-é jobbféle.....egyébként egy próba és kiderül, az nem kerül semmibe.
Enyém is 4 dugattyús Tokico ,ez nem ugyanaz?
Szia Thebear.Mennyiért adod a Tokicokat?ha nem publikus dobj 1 tel számot felhívlak.
Oké,nagyon köszönöm,ha passzol,akkor március legelejére,ha kicsit melegebb lesz, be is írhatsz a naptárba,de azt majd telón.
Ja a Maci-é a cucc én csak őrzöm. Az egészért nem kért sokat. Utánakérdezek mekkora a Bandit-é.
Azt sajna nem tudom,meg kéne mérni,a gyári 1250-es fék,de ha szerinted rövidül a fékkar útja a féknyereg cserével is akkor megboltoljuk,Thebearé a fék?Tőle kell majd árat kérni?Gondolom a szerelés nálatok megoldható.
Főfékhenger? Az tényleg nincs, de már a féknyeregcsere is sokat segíthet. Hány mm-es a Tiéd?
Ezek szerint nincs......
Telefonon beszéljünk.
Sanyi!
A müszerfal érdekelne!
Mi az ára?
Meddig lesz nálad?Felugranék megnézni,de várok még a melegre.Főfékhengered,ami a kormányon van nincs vmi jobb?
Nem hanem a GSR-é.....a Béká-é nem lenne jó, radiális. Viszont a GSR fék sem rossz, sokkal jobb mint a Bandit-é és ahogy néztem a felfogatás is stimmel. De azért hozzá kéne nézni mert nem vagyok biztos magamban.
Szia .Ez a négydugattyús a B-Kingre való gyári?
Szia.
Szerintem inkább a kormányon levő fék munkahenger, vagy mi a fene a bűnös.Legalábbis amikor a garis olajcserére vittem azt mondták azért hosszú a fékkar útja.....de ki tudja?Sajna mindegyik Banditnak ilyen volt a szalonban is .Persze a B-Kingnek nem...Elmennék motorral megnézni azzal milyen lenne ,de nagyon hideg van még nekem.Esetleg,ha még nálad lesz 1 darabig és melegszik az idő,de valószínű,hogy a felsőt ami a kormányon van azt kéne cserélni,vagy azt is .Olyanod nincs vmi jobb fajta?
Maci megoldása lehet, hogy jó Neked. Nálam van a cucca és ha elgurulnál hozzánéznénk a féknyergeket.
nekem van egy szett eladó négydugattyús Tokico, az szerintem megoldaná.....
Szia Tsanyi.Fékmunkahengered nincs,ami Nagybanditra átszerelhető.A másik fórumon beszéltünk a fékről,ami a B-Kingen tökéletes a banditon meg nagyon hosszú úton mozog a fékkar,nem levegős,a fémfékcső sem segít....vagy valami tipped nincs,hogy a fékkar rövidebb úton mozogjon?
Majd beszélünk.