Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezt már örömmel hallom...!
nem úgy ismerlek amúgy, mint aki nem a talpára esik....
azé' temetni még nem kell .....lehet, hogy béka lesz az utód is csak másképp......
basszus... Te vagy(voltál?) itt a legnagyobb király... rohadt válság!
szomorú vagyok...
őszintén sajnálom, hogy el kell adnod...

Bármikor viheted majd az enyémet egy körre!
az utóbbi......válság vagy mi a franc van..... .....ezért akinek kell és karcos vagy csak unja a gyárit viheti cserébe....
Visszafejlesztesz?
Eladod?
miért veszne kárba? mi lesz a királlyal?
Ha kell valakinek odaadom az általam candy orange-ra fényezett elemeket a gyáriért cserébe.....sajnálnám ha kárba veszne.....
BU BKk!
ok
OK, legyen.
Nekem 4-e után lesz majd csak jó.
Majd csörgök.
BK BK-k!
Bandito, valszeg kell a GIPRO is, abban az árban ahogyan megbeszéltük, tehát cakkompakk 50.
B.K.!
boldog karácsonyt, királyok
Persze, hogy van.
értem.
Nagyon kíváncsi vagyok A pipercrosshoz van tisztító kitted?
Ez mindenképp kell a PC-hez, különben fals adatot mérnek az injektor szerzorai. Semmi bonyolult, "közdarab" az egyik szenzor vezetnéken. Gyakorlatilag egy felokosított csati.
pont ezért kérdeztem, mert így megúszom a beállítást
Mi az az o2 szenzor killer?
Én az AGO-nál irattam. Az enyém egy térképés, mert nem akartam megfuratni a leömlőket. Szerintem az én térképem jó lesz neked is, mert pont ugyan az lesz a rendszered, mint az enyém.
Azt elfelejtettem mondani, hogy a PC-hez van O2 szenzor tiltó is (a nélkül nem is nagyon megy )
bandito, te írattad a PC-t vagy letöltöttél hozzá a netről?
Ezen a héten szerintem már nem jön össze, de ha fa alá szeretnéd tenni, akkor jövő hétején megbeszéljük telefonon. Csörögj rám:
huszas-kinelnctizenegy-nullanyolc-hatvanhat
meg kellett próbálnom
Hogy bonyolítsuk le?
Sajnos néhány szétszóródott műanyag alkatrészt nem szedtetek össze és azokat most meg kell vennem.
Szerintem a 45e vége. Ennyiért az AGO-hoz is be tudom adni, úgyhogy ennyi alatt nincs értelme elapasszolnom.