Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Józsival semmi, csak sosem Ő csinálta. Hagyjuk...jót nem tudok mondani, rosszat meg minek.
? Miért?

Amíg Burka Józsi volt, mi volt a gondod? Az új csapatnál egyszer voltam, ők is korrektek voltak.
A boltért nagyobb kár, mint a szervízért.
a magam részéről tervezek egy rövid gurulást pest környékén kb 3-félötig.
valaki csatlakozna?
Láttad milyen motoros idő van?
Munkadíj 11.875,- volt a full-gasnál. 2,5 órát írnak.
A motoromat Én is az Amrgoéknál vettem, még a matricákat sem vettem le a gépemről.
? Nem tudom. Az előző Suzukimat én is náluk vettem, oda jártam javíttatni is, ezek szerint eddig.
Azt meg hogy? A legjobb boltokat egy időben ott lehetett kötni. Én is náluk vettem.
na és mennyi volt a 12.000-es szervíz díjja?
Én az olajat tőlük vettem (castrol power 1). Szerintem nem lehúzósak, talán a gyertyákat picit drágállom, de az sem vészes.
Ha a kuplungharangot akarod lekapni ahhoz nemigen kell csak egy olajszűrőfogóval lefogod és lejön esetleg egy blokkolócélszerszám segít.A variohoz is ezt a módszert érdemes alkalmazni.Típusfüggő, milyen a gyösz típusa?
nemsokára mások is bezárnak....
Jók a tapasztalataid?
Vittél (vihettél) olajat?

(Ezek szerint az amargo kártyámat eláshatom.)
Én a Full-Gashoz vittem már 12.000-re.
Igen, írják a honlapjukon.
Hova vigyem Budán garanciális szervizre a gépet tavasszal?
kb 1-1,5 hónapja
Basszus, most olvastam, hogy bezárt az Amargo. RIP
beszélek ma a Blackkel, ha ők nem vállalják be akkor kereslek. Ők közelebb vannak
arra jó....
a robesznál kell leszedni egy csavart, mert az hozza csak le. Görgőket és szíjjakat akarok cserélni, de azt mondták, hozzás se nyúljak légkulcs nélkül.
Persze, hogy van légkulcs....de csak 350nm-es, motorokhoz általában az is elég. Ha kerékleszedéshez kell autóhoz akkor volt már, hogy nem szedte le.
de ezt megeszi hamar, nem?

Sanyi, van nektek légkulcsotok?
Gondoltam.

De itt nem csak a 400 Ft különbségről van szó. Gondolom te fel is szereled. Bár nem motoroznék most szívesen gumicsere miatt (sem).
én 51500-ért tudom a párat most.....
hol?
www.metzeler.hu

De gondolom tsanyi is tudja intézni...