Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

120-180 és 120-190-es méretben van ez az ár, én a Békával régóta 190-es hátsóval járok és egyre többen térnek át, szerintem jobb......
hol, milyen méret?
Ha valakit érdekel most nagy eksön van a Metzeler Sportec M1 garnitúrára, párban 51500 az ára.
most kéne örülnöd!
most számomra nem a legjobb téma
Tőlem beszélgethetünk csajokról is gondolom az is érdekel mindenkit
nem kell....legalább van élet.....
bocs az offért, átmrgyünk a GSR fórumba
Én meg magamat sajnálom állandóan , hogy milyen szar most minden , de kussolni fogok inkább . Sajnálom .
jaja. Nem tudok hozzászólni
Napi 1-2-szer látok rá. Válok. Másik melót keresek. Más semmi
Egyébként mi a helyzet veled ? Mostanában csak figyelgeted a fórumot , mint a "nagytestvér" .
Szia Maci ! Egyébként jogos , én a múlt héten gurultam egyet , de ekkora motorokkal szerintem ilyenkor már nem az igazi . Két éve vettem a telekre három bringát , hogy majd tekerünk családilag a környéken , de úgy néz ki , hogy szinte nullkilométeresen mind eladó lesz ! , , ,

te sem mész a Busával hidegben teeeee
Sajnálom a bejárás 7km-én gyilkolni, fel sem melegszik rendesen. Na meg ha elcsapnak egy elem többe kerül rá mint az egész robogó......kocsival meg mostanában nem bírok hol megállni. És azt is sajnálom erre a rövid távra. Biciklire meg lusta vagyok.
Tudtam , hogy félsz a Béla-királyon ! , , ,
Gyári tuning?......azt hiszem Pep-ék foglalkoznak vele, a busa topicban találod. Természetesen mi is megoldjuk, de egyenlőre nem tudom mi a gyári tuningja.......szerintem egyszerüen csak a fojtás kerül ki belőle.....
ja igen. ennek vállaljátok a szervízét? Ha megszerzem a gyári tuningzettjét, be tudjátok rakni?
alattunk? Jó az
100-as?....nem, csak az 50-es.....szomorú lennék ha egy 100-as gépnek 70 lenne a vége....
ez a 100-as? Vettem egyet tegnap. Milyen fojtások vannak benne? A kipuff csöve már egyenes, szóval az nincs.
A Fact-el ez a focus utódja........4000km van benne és semmi gond.....a fojtás kivétele után 65-70 a vége alattam.....
Off. Tsanyi, te a szervíz környékén egy Keeway robogóval szaladgálsz, jól emlékszem? Melyik fajtával?
Egyik ismerőssel történt akivel néha együtt túrázunk hogy Eger és Szarvaskő közötti uton egy kanyarban nyomvájut fogott és egy szembejövő autó oldalán landolt. A sebességhatárt betartotta. A baleseti jegyzőkönyvbe bekerült hogy a baleset okozója az úthiba amit a közútkezelőnek kellene kijavitani. Kb 3 éve történt az eset a nyomváju azóta is ott van.
Másik eset barátommal a Bükkben nyár eleje tiszta száraz út.
Egyetlen kanyar előtt 1m hosszú 15cm széles téli szórásból visszamaradt apró zuzalék az út közepén, féktávon megfogta persze bukta. A hatóság jön és azt mondja megbünteti a saját testi épsége veszélyeztetése miatt. Megkérdeztem tőle hogy nem véletlenül az út karbantaróját kéne megbüntetni az út nem megfelelő állapota miatt. Erre nem válaszolt. A haver sem kapott büntetést, elég volt neki a motor javittatása.
De hasonló vagyok.
én is úgy gondoltam.....számomra ha kevés a lé benyelem, ha sok ügyvédet keresek....