Szia Maci ! Egyébként jogos , én a múlt héten gurultam egyet , de ekkora motorokkal szerintem ilyenkor már nem az igazi . Két éve vettem a telekre három bringát , hogy majd tekerünk családilag a környéken , de úgy néz ki , hogy szinte nullkilométeresen mind eladó lesz ! , , ,
te sem mész a Busával hidegben teeeee
Sajnálom a bejárás 7km-én gyilkolni, fel sem melegszik rendesen. Na meg ha elcsapnak egy elem többe kerül rá mint az egész robogó......kocsival meg mostanában nem bírok hol megállni. És azt is sajnálom erre a rövid távra. Biciklire meg lusta vagyok.
Gyári tuning?......azt hiszem Pep-ék foglalkoznak vele, a busa topicban találod. Természetesen mi is megoldjuk, de egyenlőre nem tudom mi a gyári tuningja.......szerintem egyszerüen csak a fojtás kerül ki belőle.....
Egyik ismerőssel történt akivel néha együtt túrázunk hogy Eger és Szarvaskő közötti uton egy kanyarban nyomvájut fogott és egy szembejövő autó oldalán landolt. A sebességhatárt betartotta. A baleseti jegyzőkönyvbe bekerült hogy a baleset okozója az úthiba amit a közútkezelőnek kellene kijavitani. Kb 3 éve történt az eset a nyomváju azóta is ott van.
Másik eset barátommal a Bükkben nyár eleje tiszta száraz út.
Egyetlen kanyar előtt 1m hosszú 15cm széles téli szórásból visszamaradt apró zuzalék az út közepén, féktávon megfogta persze bukta. A hatóság jön és azt mondja megbünteti a saját testi épsége veszélyeztetése miatt. Megkérdeztem tőle hogy nem véletlenül az út karbantaróját kéne megbüntetni az út nem megfelelő állapota miatt. Erre nem válaszolt. A haver sem kapott büntetést, elég volt neki a motor javittatása.
Napi 1-2-szer látok rá. Válok. Másik melót keresek. Más semmi
te sem mész a Busával hidegben teeeee
Sajnálom a bejárás 7km-én gyilkolni, fel sem melegszik rendesen. Na meg ha elcsapnak egy elem többe kerül rá mint az egész robogó......kocsival meg mostanában nem bírok hol megállni. És azt is sajnálom erre a rövid távra. Biciklire meg lusta vagyok.
Másik eset barátommal a Bükkben nyár eleje tiszta száraz út.
Egyetlen kanyar előtt 1m hosszú 15cm széles téli szórásból visszamaradt apró zuzalék az út közepén, féktávon megfogta persze bukta. A hatóság jön és azt mondja megbünteti a saját testi épsége veszélyeztetése miatt. Megkérdeztem tőle hogy nem véletlenül az út karbantaróját kéne megbüntetni az út nem megfelelő állapota miatt. Erre nem válaszolt. A haver sem kapott büntetést, elég volt neki a motor javittatása.