Na a történet: december 29-én 2007-ben a Passatommal mentünk, az asszony vezette, a Hungárián, este 23 óra, hóesésben, kb.50-el. A csatornafedő megsüllyedt, ezért javították, de a javítás jelzésére kihelyezett bólyákat egy kamion elsodorta, persze a betontalp maradt, és felállt, azaz élén állt. Asszony elkapta a jobb elejével.
Biztosító a Csatornázási Művek felelősségére fizetett azonnal, elsimerte a kárt. Minden lerendeződött, már a kocsit is eladtam, amikor a rendőrségtől megjött egy 5000 forintos bírság a nejemnek, a gumiszabályra hivatkozva........
Persze, megfellebbezve, a bíróság elküldte őket a búsba. De akkor is érdekes, nem?
Üdvözlet Urak!
A 81 eladott BK-ból egy ujjabb megkerült ( személyemben).
tsanyi köszi a tengelyvég gombákat, sajna már használtam is őket. Simán elém jöttek a Kossuth téren, eleje nyek. ( pontosat később ha érdekel valakit)
Más: szeretnék a doboztartó konzol megszületéséhez csatlakozni, ha jól gondolom velem együtt már négyen vagyunk. Kérlek jelezd a további teendőt.
Üdv!
na igen.
Sajna a rendőrök is alkalmazzák azt a gumiszabályt, amire a biztosító is hivatkozik. Nem az út és látási viszonyoknak megfelelően vezetett. Ha ez nem lenne, akkor iszonyat pénzt fizetne ki az állam, a biztosító......majd mesélek, csak mennem kell dógozni
Én voltam olyan naív. Azt gondoltam a helyszinelés majd bizonyítja a baleset nem következett volnabe, ha fehívták volna előzetesen figyelmem, hogy lasítsak mert uthiba van a következő szakaszon. A sebességem viszont nagynak sikeredett és nem tudtam elkerűlni a kanyarba lévő nyomvájút. Így én vagyok a hibás nem az útfelügyelet.Meg hát motoros az eleve száguldozik.
Nekem nem jött ösze a gumi csere még. Nem sikerúlt teljesíteni az idei tervet. Ráadásnak még bevonják a jogsimat 2 hónapra,amiért nem a utviszonyoknak megfelelő sebességel közelítettem meg a kanyarba lévő úthibát és veszélyeztettem saját és utasom testi épségét. Ez van.
Az első 16000-et....a 2. ami ugyanaz mint a gyári 6500-at......mostanában csak használt sportokat teszek fel 15rugó körül és 190/55-ös méretben és azok 4-5000-et bírnak igaz eléggé lefutom őket.....
A Superbike magazinba van használt teszt. Itt is írnak érdekességeket. Előbb 180 lovas későb mint gyári adat 181ló ebból 170ló jut a hátsó gumira,ami 2500-3000kmet bír. ?
Magyarországon 2009 júliusig 81 Béka kelt el. Hól járkál ez a sok motor?
Huhh, sikerült alulmúlni a másik tesztet. Miért nem tulajokat kérdeznek? Ezen a csajon is nagyon új cucc volt. Vagy minden nap vesz(nek neki) újat vagy "sokat" mocizik.
Ugyanitt valami csaj is megszakérti a békát, ajánlom mindenki figyelmébe. Nem vagyok az a fanatikus, elfogult típus, volt szerencsém már a legkülönfélébb motorokhoz, de ezek ketten nem tudom milyen gépeken hasítanak, ha ilyen véleménnyel vannak a bkingről... Na mindegy lényeg, hogy nekem tetszik Meg Nektek is
Megpróbálták.
Biztos sokszor bejön.
Meséld el hogy történt.
Na a történet: december 29-én 2007-ben a Passatommal mentünk, az asszony vezette, a Hungárián, este 23 óra, hóesésben, kb.50-el. A csatornafedő megsüllyedt, ezért javították, de a javítás jelzésére kihelyezett bólyákat egy kamion elsodorta, persze a betontalp maradt, és felállt, azaz élén állt. Asszony elkapta a jobb elejével.
Biztosító a Csatornázási Művek felelősségére fizetett azonnal, elsimerte a kárt. Minden lerendeződött, már a kocsit is eladtam, amikor a rendőrségtől megjött egy 5000 forintos bírság a nejemnek, a gumiszabályra hivatkozva........
Persze, megfellebbezve, a bíróság elküldte őket a búsba. De akkor is érdekes, nem?
A motorért részvétem. És üdv köztünk.
Szerencsére. Kivételesen lassan mentem és még fékeztem is . Igaz a talpam villantottam az ég felé, de remekül esem.
Üdv
remélhetőleg "csak" a moci sérült....
bár az is épp elég
A 81 eladott BK-ból egy ujjabb megkerült ( személyemben).
tsanyi köszi a tengelyvég gombákat, sajna már használtam is őket. Simán elém jöttek a Kossuth téren, eleje nyek. ( pontosat később ha érdekel valakit)
Más: szeretnék a doboztartó konzol megszületéséhez csatlakozni, ha jól gondolom velem együtt már négyen vagyunk. Kérlek jelezd a további teendőt.
Üdv!
Sajna a rendőrök is alkalmazzák azt a gumiszabályt, amire a biztosító is hivatkozik. Nem az út és látási viszonyoknak megfelelően vezetett. Ha ez nem lenne, akkor iszonyat pénzt fizetne ki az állam, a biztosító......majd mesélek, csak mennem kell dógozni
Magyarországon 2009 júliusig 81 Béka kelt el. Hól járkál ez a sok motor?
http://gigamad.hu/video/VvpqZq...