nekem sincs bajom a gyári hanggal, nekem is tetszik, de az az igazság, hogy amikor a józsiban bent vannak a hangtompítók a kutya se veszi észre ha jövök, uez van a gyárival is.
tompító nélül sokkal biztonságosabb a városi élet!
csak túrázni kényelmesebb a halkabb szerintem is...
Na felpattintottam a Twobrothers dobokat a Gépre
Gondoltam, hogy lesz hangja, hallottam már pár csövet, de ezek üvöltenek! Az érzékenyebb riasztók megszólalnak, még lassításkor is... ilyenkor ropog mint a gépfegyver azt hiszem rendelek hozzá hantompító betétet mihamarább....
Kedves Szállító!
tsanyi hozzád irányított B-King bontó ügyben, de sajna az adatlapodon semilyen elérhetőséget nem találtam. Tedd meg, hogy dobsz valami elérhetőséget vagy akár a bontó elérhetőségét.
Köszi!
Törött kis békám megzdte az újá születést. Egész jól haladünk, de sajna a segédváz nem javítható, abból új kéne. Nem tudtok bontót, ahol érdemes utánanézni? Én felhívtam párat, de nem volt sehol. Korábban e-bay-en volt egy zsír új 150 fontért, de lemaradtam róla Azóta meg semmi. Az új itthon 180e...
Ez a Michelin ára, a Qualifier 2 párban 80 körül van, a qualifier 2 is, mert a qualifiert már nem gyárják. De jó volt az az ár, csak bevállalod az ilyen forrással azt, hogy ha hibás a gumi akkor bukó. Ezért is ilyen olcsó.
Érdekes, hogy ekkora különbséget érzel, majd egyszer én is kipróbálom, de most gumival jól állok (nem úgy, mint tavasszal ). Pedig neked is megvan a súlyod a gép döntögetéséhez, azt gondoltam, hogy kis súlyú versenyzőnek gond a szélesebb gumit átdobni.
Akartam is kédezni ki lehetett az, de megelőztél
tompító nélül sokkal biztonságosabb a városi élet!
csak túrázni kényelmesebb a halkabb szerintem is...
Gondoltam, hogy lesz hangja, hallottam már pár csövet, de ezek üvöltenek! Az érzékenyebb riasztók megszólalnak, még lassításkor is... ilyenkor ropog mint a gépfegyver azt hiszem rendelek hozzá hantompító betétet mihamarább....
Adom a tel számot ahol a Békához szinte minden van:70/3618409
Üdv
tsanyi hozzád irányított B-King bontó ügyben, de sajna az adatlapodon semilyen elérhetőséget nem találtam. Tedd meg, hogy dobsz valami elérhetőséget vagy akár a bontó elérhetőségét.
Köszi!