Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki szervezhetne B-Kinges gurulást !
Éppen kerestem a kiutat pestről. Még budán láttalak, de rutinossabb lehetsz bp-én. Pedig azthittem gurulhatok 1 márka társal.
Én voltam
Akartam is kédezni ki lehetett az, de megelőztél
Az enyém idéglenesen új dizányt kapott.
Dolly! Te mentél el mellettem a buszsávba a lánchíd felé szombaton? Azon is ilyesmi dob volt.
nekem sincs bajom a gyári hanggal, nekem is tetszik, de az az igazság, hogy amikor a józsiban bent vannak a hangtompítók a kutya se veszi észre ha jövök, uez van a gyárival is.
tompító nélül sokkal biztonságosabb a városi élet!

csak túrázni kényelmesebb a halkabb szerintem is...
Biztos megköveztek érte, de nekem kell az űrhajó érzés, amit a gyári dob biztosít
Így néz ki :)
Na felpattintottam a Twobrothers dobokat a Gépre
Gondoltam, hogy lesz hangja, hallottam már pár csövet, de ezek üvöltenek! Az érzékenyebb riasztók megszólalnak, még lassításkor is... ilyenkor ropog mint a gépfegyver azt hiszem rendelek hozzá hantompító betétet mihamarább....
Köszi szépen a gyors segítséget.
Sziasztok
Adom a tel számot ahol a Békához szinte minden van:70/3618409
Üdv
Kössz Sherlock
Bocs hogy beleszólok.Az adatlapján van egy eladó gumi ott van telefonszám és lehet üzenetet küldeni.
Kedves Szállító!
tsanyi hozzád irányított B-King bontó ügyben, de sajna az adatlapodon semilyen elérhetőséget nem találtam. Tedd meg, hogy dobsz valami elérhetőséget vagy akár a bontó elérhetőségét.
Köszi!
Köszi. Dobok neki p.ü.-t
A Szállító nevű társunk tud egy bontót ahol van béka.......keresd őt.
Törött kis békám megzdte az újá születést. Egész jól haladünk, de sajna a segédváz nem javítható, abból új kéne. Nem tudtok bontót, ahol érdemes utánanézni? Én felhívtam párat, de nem volt sehol. Korábban e-bay-en volt egy zsír új 150 fontért, de lemaradtam róla Azóta meg semmi. Az új itthon 180e...
Szia, ma válaszoltam és kérdeztem is. Jó, hogy itt szólunk egymásnak a mail-ekről....
Ez a Michelin ára, a Qualifier 2 párban 80 körül van, a qualifier 2 is, mert a qualifiert már nem gyárják. De jó volt az az ár, csak bevállalod az ilyen forrással azt, hogy ha hibás a gumi akkor bukó. Ezért is ilyen olcsó.
116e? Basszus, akkor én félingyen vettem az én "páromat"
én is /55-öt akartam, de az nem volt, viszont így 116.000 helyett 52-ért vettem a párt...
Szia Sanyi! Tegnap írtam mailt az adatlapodon lévő címre...
Valóban sokkal jobb, de én a 190/55-öst jobbnak találom, volt fent mindkettő.
Érdekes, hogy ekkora különbséget érzel, majd egyszer én is kipróbálom, de most gumival jól állok (nem úgy, mint tavasszal ). Pedig neked is megvan a súlyod a gép döntögetéséhez, azt gondoltam, hogy kis súlyú versenyzőnek gond a szélesebb gumit átdobni.
ez igaz