Az alany egy bandit 250. Szemmel alig látható hajlás van rajta.
Két kérdés még: Én széthúzom, elég csak a villaszárat elvinnem? Illetve kb menniybe fog kerülni?
nem kell, bementem, mondtam mit akarok, 1800 pénz(okt. 1-től 2300), beírták a forgalmiba, a rendszám marad, az csak a végleges kivonásnál adandó le. Automatikusan a kért időpontban helyeződik vissza, a forgalmit elfaxoltam a biztosítónak levélkével. Majd ha visszahelyeződik becaplatok és becsengetem a díjjat.
Kiszámoltam, casco, súlyadó, kötelező együttesen 5 hó alatt 73.000 forint....kb. 1 óra munkámért. Egész télen ha 2* megyek vele, ennyiért megéri....ja, és most voltam futni, 6 fok a napon......tiszteletem aoknak akik kemények, de én szeretnék még 70 évesen is fogni és járni, ami ízületek nélkül.....
én is gondolkozom rajta minden évben.......de mindig kimarad a végén mert kiderül, hogy egész télen lehet motorozni.....az elmúlt télen többet mentem mint a nyáron(a túrákat leszámítva).....
Az akksi kivételről...nekem itt osztják az észt a rutinos kollegák, hogy lófaszt kell kivenni és töltőre rakni, "ezek már modern energia-tárolók", elég, ha havonta röffented egyet és pörgeted kb. 20 percet...én az előző kis kawánál szorgalmasan töltögettem a hálóról, most Istenuccse kipróbálom a garázsos ridegentartást, és nem szedem ki. Pláne, h azt se tudom, ennél hol van
Vélemények? tsanyi?
Én még mentem vasárnap egy Pilis-Visegrád-Esztergom szentháromságot. Hát...mit ne monnyak, Dobogón vacogtam és állandóan párásodott a bukóm is belül, a francba. Meg csúszkált a segg is rendesen, főleg a Fellegvár felé a szerpentinen.
Végül ma mocira pattantam, ismét tapasztalnom kellett a hidegebb út kontra nagy nyomaték ellentétet, szépen kifaroltam egy indulásnál (persze megfogtam), vigyázzatok ti is!
Két kérdés még: Én széthúzom, elég csak a villaszárat elvinnem? Illetve kb menniybe fog kerülni?
Van villaegyengetős embered? Szükség mutatkozna egyre.
Kiszámoltam, casco, súlyadó, kötelező együttesen 5 hó alatt 73.000 forint....kb. 1 óra munkámért. Egész télen ha 2* megyek vele, ennyiért megéri....ja, és most voltam futni, 6 fok a napon......tiszteletem aoknak akik kemények, de én szeretnék még 70 évesen is fogni és járni, ami ízületek nélkül.....
1-2 évvel biztos meghosszabbítod az élettartamát a töltéssel.
Sanyi, nekem ki van vonva sajna február 28-ig a moci
Vélemények? tsanyi?
Asszem' kiveszem a hétvégén az aksit a gépből.
Kell bármire is vigyázni? Előző gépem még karburátoros, nem túl szgépes volt...
2 óra, 150 km, tankolással, lötyögéssel.
jól megy a gép, azt megint megéllapítottam!