meg annyi hogy 2 komponensu a gumi , a mindket oldalon 55mm a lagyabb resz kozte kemenyebb . remelem tovabb fog tartani mert a gyari gumi a kozepso normal futofeluleten kopott el/ nem vagyok egy palya ordog / .Az elso maradt nincs semmi baja .
6000 km nel lett cserelve , a szerviz szerint meg kb 500-600 km birt volna . de nem akartam kockaztatni mert egyre tobbszor megcsuszott a hatulja eros kigyorsitasnal .az uj gumi nagyon jo kb 200 km mentem vele viszont eleg draga 74e volt az ara .
mennyit bírt neked a gyárid? Nekem is 190/50 a következő, már meg is van, azért nem kapkodok a qualifierekért, de ha szállító valami 40 körüli árért odaadja....
a 6000 km szervizem hatso gumi csere volt , diablo corsa III 190/50 gumit tettek fel. erezhetoen jobb a tapadasa , konyebben dontheto es kicsit konyebben all fel mint a gyari gumi .
Basszus, ha ezt két hónapja dobod fel, amikor egy hátsót vettem 54e HUF-ért... de most még super a gumim. Mikori? Esetleg tartalékolnék vagy nálad szokott ennyiért lenni rendszeresen?
gondolkozom rajta, van jó lakatosunk, de kéne a minta és eszpeti sajnos nem ér rá bejönni hozzánk........mondjuk a bukógomba projekt sem volt túl gazdaságos mert kevés Béka van viszonylag így a doboztartóból is ahogy számoltam legalább 5db-ot kéne eladni 25 rugós áron, hogy értelme legyen elrohangálni a lakatoshoz, utána szinterezőhöz és persze normális anyagot szerezni......ezekre elmegy némi idő és az idő pénz.....
Nem tudom mit csináltál vele, nekem 6500 van benne és még egy 1000 körül el kell mennie.