Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rossz hírem az, hogy a qualifier is 2ct.
Nem tudom mit csináltál vele, nekem 6500 van benne és még egy 1000 körül el kell mennie.
meg annyi hogy 2 komponensu a gumi , a mindket oldalon 55mm a lagyabb resz kozte kemenyebb . remelem tovabb fog tartani mert a gyari gumi a kozepso normal futofeluleten kopott el/ nem vagyok egy palya ordog / .Az elso maradt nincs semmi baja .
6000 km nel lett cserelve , a szerviz szerint meg kb 500-600 km birt volna . de nem akartam kockaztatni mert egyre tobbszor megcsuszott a hatulja eros kigyorsitasnal .az uj gumi nagyon jo kb 200 km mentem vele viszont eleg draga 74e volt az ara .
mennyit bírt neked a gyárid? Nekem is 190/50 a következő, már meg is van, azért nem kapkodok a qualifierekért, de ha szállító valami 40 körüli árért odaadja....
a 6000 km szervizem hatso gumi csere volt , diablo corsa III 190/50 gumit tettek fel. erezhetoen jobb a tapadasa , konyebben dontheto es kicsit konyebben all fel mint a gyari gumi .
bocs, benéztem.....a Fülöp Gabi féle volt 2006-os. Mennyi a vége a párnak?
2007 évvégiek
20/2313604-en csörgesmeg létszi ma vagy hétfőn !
A fejidom és a műszercsoport 170000 Ft az index nem biztos hogy van az kb 10000 Ft
Van ötlete valakinek, hogy hol tudnék alkatrészeket rendelni olcsón?Kell 1 komplett lápafej műszer fal irányjelző. Kereskedében ez kb 300-e ft.
Kösz!
Kösz!
2006-os
Csak most véletlenül akadtam ezekre.
0 km-es, szállítási sérült K8 B-Kingerkről vannak.
Üdv
Basszus, ha ezt két hónapja dobod fel, amikor egy hátsót vettem 54e HUF-ért... de most még super a gumim. Mikori? Esetleg tartalékolnék vagy nálad szokott ennyiért lenni rendszeresen?
Igen Köszi.
Én nagy dobozpárti vagyok, de ebbe 5 kilót nem mernék beletenni....
Sziasztok.
ELADÓ vadi ÚJ gumik. Estleg külön-külön is. Dunlop Sportmax Qualifier 120/70ZR17 és 200/50ZR17.
A garnitúra ára 50000 FT.
Már csak hármat
Üdv
Szvsz már csak négyet kéne eladnod.
gondolkozom rajta, van jó lakatosunk, de kéne a minta és eszpeti sajnos nem ér rá bejönni hozzánk........mondjuk a bukógomba projekt sem volt túl gazdaságos mert kevés Béka van viszonylag így a doboztartóból is ahogy számoltam legalább 5db-ot kéne eladni 25 rugós áron, hogy értelme legyen elrohangálni a lakatoshoz, utána szinterezőhöz és persze normális anyagot szerezni......ezekre elmegy némi idő és az idő pénz.....
Ilyen van eszpetinek.
Remélem majd megszületik a Made in Hungary verzió is.
Érdeklődnék hogy milyen dobozkonzolod van és hol lehet utánanézni