Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsógumid mennyit bír?
Itt csak én érzem úgy, hogy alig használom ki a gépet?
az sem kis feladat....
milyen blöki?
Motorozás, pályázás ? ... de irigyellek benneteket, nekem csak a kutyám okítása jutott idénre.
ja, 52-en vagytok a lehetséges 75-re.
Idén változtattak a szabályokon. Egyrészt mindenki csak saját magát írhatja fel (nem lehet havarokkal telerakni a listát), másrészt figyelni fogják, hogy aki regisztrált az el is jött-e. Többször "hiányzás" esetén valami irgum-burgum van. A klub tagok a túljelentkezés esetén mindig előnyben vannak az eseti jelentkezőkkel szemben.
Én csak tegnap jelentkeztem a 30-ra és volt még hely. Mostanában nem jelentkeznek olyan vadul mint tavaly mert telószámmal, elérhetőséggel és szankció kilátásba helyezésével elijesztették a nótorius meg nem jelenőket.
Van még egyáltalán hely? Hogyhogy, ilyenkor már tele szokott lenni a lista.
nem fér már bele, most is megyek a hétvégén 3 napra túrázni. Az asszony morog velem, hogy sosem vagyok otthon, úgyhogy családos program lesz a hosszú hétvége. Májusban is lesz egy három napos magyar és egy 3 napos szlovák tátra, de oda beterveztem.
30.-án nem érsz rá? Én is beírom magam 6.-ra.
Tudom, csak arra írtam, hogy én azért forgatom is, sok motorfékkel.
Én május 6-ra jelentkeztem be.
Hát igen, de ennek a gépnek az igazából még nem sok, Hzoli77 és Bandito sem tudja szerintem kihasználni a gép erejét pedig őket láttam pályán is és ott kopott minden! Tényleg Maci, Te nem jössz mersz estére 30.-án? Remélem most jobb idő lesz és tudunk menni.
akármelyik Castrolt teszed bele hangos lesz.
Ok, de a power1 10-50, csak ezért gondoltam a cserét (hogy ne legyen "hangos" a váltóm), de akkor maradok nála.
Mondjuk láttál engem menni, szerintem ahhoz jobb a 10w-50.
Nem a 10W40 a gond, én is azt rakok bele legközelebb, a gond az ACTEVO!
Nade ha jól értettem amit a doki írt, akkor ő sem ajánlotta a félsyntet.....
Én csak elolvastam motordoki válaszát thebear-nek és abból gondoltam, hogy az én vezetési stílusomhoz jobb a 10-40.
Nem spórolni akarok!
Azt NE a Békába! Annyi jó olaj van, ebbe a gépbe ha zeheted ne spórolj. Motul V300, Valvoline Synpower, Castrol Power1 vagy a medve által vett Repsol. Ha nagyon olcsó azzal baj lehet, jó esetben lopott, rosszban hamis. Valvoline, Repsolban tudok segíteni, de mindegy kitől veszed csak jót.
Elolvastam a motordokis olajos választ újra és lehet, hogy ennek alapján maradok ennél:

ACT - EVO X-tra 4T 10w-40 1l
Ára: 1890 Ft.
Ja, a szakimtól is vettem már, Ő is 2300-ért adta, és a castrol nagykerből hozta. Valaki beéri kisebb hasznonnal is
Igen, meg a haverjaim is.
Tőletek annyi olajhamisításról hallok, mint még soha.
zöldi, te már vettél olajat az autoteka2000-től?
vigyázz, sok az átcsomagolt olaj. Az olajshop megbízható, én hoztam tőlük sok olajat. A másikat én nem ismerem, de gyanús.
Pedig az olajshop.hu az amargo mellett van.
Valami nem stimmel:
Castrol Power 1 Racing 4T (R4 Superbike 10w-50 1l)
olajshop.hu: Az Ön ára: 3380 Ft
autoteka2000.hu: Ára: 2290 Ft.
Ekkora különbség lenne?