Idén változtattak a szabályokon. Egyrészt mindenki csak saját magát írhatja fel (nem lehet havarokkal telerakni a listát), másrészt figyelni fogják, hogy aki regisztrált az el is jött-e. Többször "hiányzás" esetén valami irgum-burgum van. A klub tagok a túljelentkezés esetén mindig előnyben vannak az eseti jelentkezőkkel szemben.
Én csak tegnap jelentkeztem a 30-ra és volt még hely. Mostanában nem jelentkeznek olyan vadul mint tavaly mert telószámmal, elérhetőséggel és szankció kilátásba helyezésével elijesztették a nótorius meg nem jelenőket.
nem fér már bele, most is megyek a hétvégén 3 napra túrázni. Az asszony morog velem, hogy sosem vagyok otthon, úgyhogy családos program lesz a hosszú hétvége. Májusban is lesz egy három napos magyar és egy 3 napos szlovák tátra, de oda beterveztem.
Hát igen, de ennek a gépnek az igazából még nem sok, Hzoli77 és Bandito sem tudja szerintem kihasználni a gép erejét pedig őket láttam pályán is és ott kopott minden! Tényleg Maci, Te nem jössz mersz estére 30.-án? Remélem most jobb idő lesz és tudunk menni.
Azt NE a Békába! Annyi jó olaj van, ebbe a gépbe ha zeheted ne spórolj. Motul V300, Valvoline Synpower, Castrol Power1 vagy a medve által vett Repsol. Ha nagyon olcsó azzal baj lehet, jó esetben lopott, rosszban hamis. Valvoline, Repsolban tudok segíteni, de mindegy kitől veszed csak jót.
Valami nem stimmel:
Castrol Power 1 Racing 4T (R4 Superbike 10w-50 1l)
olajshop.hu: Az Ön ára: 3380 Ft
autoteka2000.hu: Ára: 2290 Ft.
Ekkora különbség lenne?
Itt csak én érzem úgy, hogy alig használom ki a gépet?