Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem feltétlen kell ahhoz a Király. A múltkor a Banditra is felkéredzkedett egy fiatal bébi.
meg a hátsó ülést is, ha rám hallgatsz.
vazze, vissza kell raknom a lábtartókat
Hamarabb.
Én már csak-csak tudom. Győzzél válogatni. Azután vinni.
van nekem sajátom
Vonzza a szemeket a drága azért. Két csajt nem hiszem hogy hoz, de egyet előbb-utóbb
Az enyémre nem.
Amúgy is a Király erre nem jó.
két csajért én is a tankra ülnék
Húúúúúúúúú erről tudnék mesélni, de csak sokszemközt sör mellett.
Annó tizenX évesen én is vittem 2 csajt a szimón, de csak itt városon belül. Igaz, akkor én már a tankon ültem.
Sajnos én már nem.
Lehet, hogy túl sok (az egyre fiatalabb) megrendelőm....
az emberi hülyeség tárháza oly nagy, hogy mindig rácsodálkozom

Ettől még az olaj jó
Nem fárad jobban kezed-vállad?
Nekem továbbra is a hüvelyk és mutatóujjam közötti rész fárad fáj - igaz ma gyakoroltam, hogy inkább a külső kézfejemre támaszkodjak.
Persze nagyon nem vagyok edzésben, ezt hozzá kell tennem.
Én is a nőket kedvelem.
Ezért is kérdeztem a tempót, mert én is teljesen máshogy megyek utassal.
Ja és nem csak a nemet, de a súlyt is limitálom....
Azután túl jól is használták...
Nekem a Blackesek nyeltek egy nagyot amikor leraktam eléjük az olajat, de aztán szó nélkül belerakták. Legközelebb szűrőt is viszek
Én többnyire annyit szólok az utashoz, hogy ne ugráljon! De különben nem zavar, hosszú utakon több utast is vittem(többnyire nőket ) és semmi gondom, igaz akkor nyilván óvatosabb vagyok.
Őszintén.
Tök igazad van, lehet, hogy megpróbálom.
De eddig teljesen jól szervizeltek nekem az amargoban, ezen nem vesznék össze velük.
Igaz a régi gép igazi igénytelen levegő-olajos 1200-es volt...
Nekem edig castrol power1 volt benne és végülis jó volt, de nyersnek éreztem a gépet valahogy, most(18000-nél) ugye a fuchs, de abból a 15W50-es ami mikor beletettem nehéz váltást eredményezett, de akkor 0°c volt, most ebben az időben teljesen jó. Legközelebb abból a 10W40 full synt.-et teszem bele, az szerintem jobb lesz.Ez nemsokára bekövetkezik mert már 22000 van benne.
Nálad mit szól az utas?
Te mit szólsz az utashoz?
vigyél inkább magaddal, Én ajánlom a Repsolt. Finomabb a váltás, és szebb a hangja. www.olajshop.hu repsol moto racing 10w-50.
Most még a gyári olaj van benne.
Amargoba viszem, ott Shell-t használnak mostanában.
Talán az olajtól függ. Mit teszel bele? Az 5-6 közti üres ha nem határozottan vagy kuplung nélkül váltasz előfordul ritkán, mástól is hallottam.
Megnézem.

Ma sikerült 5 és 6 között üreset találnom.
Picit ragad is néha a váltóm.
Ez jobb lesz az ezres olajcsere után?
A legtöbben utassal megyünk, itt írtam ki: http://motorozz.hu/main.pl?men...
fél nyolcas volt, de autós, és előtte motor letevős átöltözös....