na úgy néz ki nekem is kell egy plexi, kezdem felvenni a tempót...
a nyakam nekem is húzódik,, de lehet bírni egy bp siófok útvonalat a pályán plexi nélkül is. igaz csak 30-35 perc..
apropó az M=esen vannak beépített kameréák amelyek fotóznak hátulról? akkor ugrott jogsim...
nem igazan , azert nezelodni is akarok , autopalyan gyakorlatilag nem jarok ,2 telepules kozt meg max par perc van , es inkabb kivalo egyenesfuto vagyok mint kanyarvadasz
Nem tudom mi bajotok a szélvédelemmel. Én tankolástól tankolásig elvagyok nagy tempónál is. Szertinem sok múlik a sisakon is. Nekem R1 schubim van, az egész jó, de az elején szoknom kellett a Nolan után. Az sem mindegy, hogy hogy tartod fejed. Sebességtől függően kell helyezkedni a motoron és felvenni a megfelelő testartást.
A kigyorsításnál jelző nyakizom azért tényleg nem tormális. Vagy nagyon peckesen ülsz, vagy nem jó a sisak (vagy kurvanagy fejed van )
vazzz, nem a motor megy tőle gyorsabban hanem a komfortérzetem jobb ennyivel..... .....jut eszembe, nem Neked kellett tengelygomba? Valakinek kellett és nem akarom másnak adni a meglévőt ha már kérte. Mint kiderült jó a GSR, Gixer és még pár típusra így ahogy van.
azért a plexivel óvatosan, én 194 magas vagyok, és a GSR nagyplexije a sisakomra nyomta a szelet, megőrültem olyan ghangos volt. Füldugóval jártam......aztán levettem kíváncsiségból és gyorsan eladtam mikor rájöttem hogy ez az oka.
A BK kisplexije nyilván nem ilyen magas, de a hatása lehet ugyanaz. És amúgy egy BK 250-nél szabályoz ahol még menne, csak beszól az elektronika, akkor meg minek +20km?
szelvedelemben segit valamit / ha jol emlekszem egyszer talan olvastam de nem emlekszem ra / ? a gsr 600on van egy kis gyari plexi az kb 15-20 km nagyobb sebesseget jelentett a csupaszhoz kepest .
a rezonancia zavaro amit irtal ?
a nyakam nekem is húzódik,, de lehet bírni egy bp siófok útvonalat a pályán plexi nélkül is. igaz csak 30-35 perc..
apropó az M=esen vannak beépített kameréák amelyek fotóznak hátulról? akkor ugrott jogsim...