Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na úgy néz ki nekem is kell egy plexi, kezdem felvenni a tempót...
a nyakam nekem is húzódik,, de lehet bírni egy bp siófok útvonalat a pályán plexi nélkül is. igaz csak 30-35 perc..
apropó az M=esen vannak beépített kameréák amelyek fotóznak hátulról? akkor ugrott jogsim...
nem igazan , azert nezelodni is akarok , autopalyan gyakorlatilag nem jarok ,2 telepules kozt meg max par perc van , es inkabb kivalo egyenesfuto vagyok mint kanyarvadasz
Bukófából.
Mindegyik.
Amúgy azt írtam, hogy néha.
Van egy rendes nyakropogásom is, az elmúlt 2x év motorozása során szedtem össze.
Asztalos? Milyen fából csináltatod az új bukód? Ha beválik engem is érdekel....
Nem tudom mi bajotok a szélvédelemmel. Én tankolástól tankolásig elvagyok nagy tempónál is. Szertinem sok múlik a sisakon is. Nekem R1 schubim van, az egész jó, de az elején szoknom kellett a Nolan után. Az sem mindegy, hogy hogy tartod fejed. Sebességtől függően kell helyezkedni a motoron és felvenni a megfelelő testartást.
A kigyorsításnál jelző nyakizom azért tényleg nem tormális. Vagy nagyon peckesen ülsz, vagy nem jó a sisak (vagy kurvanagy fejed van )
A fej pedig az észt. A fejet ugye a bukó védi.
Miért lenne hülyeség?
A nyakizom tartja a fejet....
Na az hülyeség.
Bukóban nem alkuszom, ált. a legjobbakból választok.
De lassan elkészül nálam az asztalos, irány a széles út.
Erőnlét...erőnlét...!
Gyúrjál rá.
Meg ugye könnyű bukósisak kell.

Az én nyakam nem tudja megszokni.
Néha már a kigyorsításoknál is szól. Biztos öregszem. De azért még törekszem.
Ismétlem magam, szokás kérdése.
Lehet, hogy megy, de max. nyakmerevítővel.
Azért 150 felett nem sokat mégy egyhuzamban, nem?
nekem nem.....
vazzz, nem a motor megy tőle gyorsabban hanem a komfortérzetem jobb ennyivel..... .....jut eszembe, nem Neked kellett tengelygomba? Valakinek kellett és nem akarom másnak adni a meglévőt ha már kérte. Mint kiderült jó a GSR, Gixer és még pár típusra így ahogy van.
Szokás kérdése....
valszeg velem a hiba , a gsren nekem kb 150ig volt kenyelmes menni hosszabb tavon a kis plexivel , utana mar farasztott a dolog
azért a plexivel óvatosan, én 194 magas vagyok, és a GSR nagyplexije a sisakomra nyomta a szelet, megőrültem olyan ghangos volt. Füldugóval jártam......aztán levettem kíváncsiségból és gyorsan eladtam mikor rájöttem hogy ez az oka.
A BK kisplexije nyilván nem ilyen magas, de a hatása lehet ugyanaz. És amúgy egy BK 250-nél szabályoz ahol még menne, csak beszól az elektronika, akkor meg minek +20km?
Valamit be kéne szorítani ahogy Gino írta mert egy bizonyos fordulatszámnál van zizegő hangja is. Egyébként valóban kb15-20km/h-t javít.
igen ugyanez a gyari ami a suzuki kiegeszito oldalon van . ezt elfelejtettem az elobb
szelvedelemben segit valamit / ha jol emlekszem egyszer talan olvastam de nem emlekszem ra / ? a gsr 600on van egy kis gyari plexi az kb 15-20 km nagyobb sebesseget jelentett a csupaszhoz kepest .
a rezonancia zavaro amit irtal ?
Annyit tud mozogni a plexi?
Egy csík, karbon mintás matrica?