Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne izgass!
nekem panring után a legközelebbi célpont lenne
a fox bomber egy inkább endurozásra, fejlesztett kesztyű. clarimo tenyérrésszel, gyöngyszövet kézfej résszel, carbon protectorokkal. nagyon kényelmes, de egy komolyabb esést aszfalton, nem nagyon él túl. az alpinestars sm kesztyű kifejezetten smre van kifejlesztve. teljesen bőr, sok szellőzőlyukkal, erősített tenyérrészekkel. műanyag protectorokkal. akár egy komolyabb, nagysebességű esés esetén is valós védelmet tud nyújtani, és nem biztos, hogy utánna a kukában a helye! árbeli különbség: fox bomber 10.900Ft (de csak nálam! ) alpinestars sm 18.900-19.900Ftig.
Most a titán Akrapovic van rajta, de nagyon szép a hangja. A Jemco cső, amivel jött, olyan mint egy motogp kipufogó. Szinte nincs is tompítás (az öklöm belefér a dobba), ordít, mint a sakál, de + 3 LE. Más kérdés, hogy felrobbanna től a zajszintmérő....
NSO hír
Azt nem értem hogyan lett Százhalombattából Marcali?
IIIIIIGEEEEEEEEEEN!

És tegnap lett új ágyam is...
Hali,
Szia!

Végre eljött a várva várt szerda!
A hvg információja szerint Marcali mellett fog megépülni a pálya, aminek üzemeltetésére Balatonring Vagyonkezelő Zrt. néven 25 millió forint alaptőkével céget alapított az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt., illetve a spanyol Worldwide Circuit Management SL., amit Talma csapatfőnöke, Jorge Martínez vezet.

Ehhez mit szóltok?
Hukk
És ezt mered is majd használni vagy valami vitrinben lesz kiálítva
Amúgy ez a kesztyű mivel tud többet mint mondjuk a Fox Bomber?
Szép reggelt Mindenkinek!
Biztosan pöpec a masina, ismerem a precíz munkáidat!
Nagyon várom hogy lássam. Meg halljam!
Hali,
Megjavult tegnap estem is vele egy jóízűt, cross edzés volt!
Földharc!

Mehetnénk valahová, mert utána megkezdem a Dubai nyaralásom.
Fekete váz, polírozott alu cuccok (lengővilla, válókar, berugókar, váznyúlvány), fehér dekor, sok carbon kiegészítő. Most szakad az eső, de majd délután lefotózom...
az a helyzet, hogy hideg van de nem attól borsódzik a hátam!
Hello mindenkinek! A Te géped hogy áll? Hétvége?
Fotó nincs róla? De csak a hángérien verzió érdele az emeriken flag dízájnt már láttam!
Ááá azok a neon színek...
Igen, még egy két dekor cucott várok.
15be mérném...
Hááát, akkor valami szállító járművet is kéne szereznem....egyszerre csak 1 futót tudok húzni...