hát nagyon szívesen látunk Titeket
A helyszín Rechnitz gokartpálya(Speed-Arena).A határtól nem lehet messze mivel Burgenland tartományban helyezkedik el.
összeröffentem a cimbiket én is leszünk páran,tényleg buli lessz, azt is mondtam Sanyinak,hogy kijövünk a sógorokhoz megnézünk benneteket. Hol is lesz pontosan a verseny?
a kérdés jó és egyben jogos is...még Ausztria elött szeretnénk leruccanni,de úgy lenne jó ha egy nagyobb supermotos csapattal tudnánk lemenni és persze nem csak egy délutánra...
Laczka!
Jó hogy beraktad ezt a képet!
Nézd csak mennyire előre van döntve a kormánya?
Nekem többen mondták (mint ahogy Ti is), hogy egyenesen, vagy inkább picit magamfelé legyen állítva.
Akkor most melyik beállítás jó?
Nem reklámozni akarok (de fogok... ) Nekem is van egy eladó moto-m. 2004-es 525-ös EXC, rendszámos, fekete behr sm kerekekkel (5 col), kicsit átalakított első telókkal, pár extrával: powernow, hűtőventillátor, renthal kormány stb, stb... (kb 2 hónapot használtam pályán) Jah, és vannak hozzá enduro kerekek.
(Azok a rohadt sárga csekkek nekem is jönnek rá, de csak 13.500 a havija, és ha jól emlékszem 250 kezdővel száltam be. Ezt csak azért írtam le, mert lehet jó hitelt intézni, és ez igazán kibirható...)
Bocs az off-ért!
De legalább van terved! igen a csekk az jön, mint a duna! Szegény Pelikán elvtárs megmondta.
Én 1milla körül adok neked olyan játszós motort, hogy csuda.
Vagyis rosszul mondtam: a Hypermotarddal már mentem egy pár kört.
Tudom más tészta, de a keskeny tank-széles kormány-keresztben a kanyarba érzés azzal is nagyon bejött...
miazisten az az ns-1 ojasmi mint az NSR ha jóltudom, de engem csak kp érdekel vagy ha mondjuk Börni azt mondaná hogy 1-1 be elcseréli az SMR-re ám legyen rábólintanák talán de csak talán...
Ha lenne ennyi lóvém 'játszani' akkor mást 'játszanék'...
Ebben a sportban az elején pont az fogott meg, hogy már félelmetes jó kívülről is, az itt olvasottak alapján remek a társaság - de a kezdő költségek mégsem érnek a gyorsasági, vagy a quad-trophy költségei környékére.
No mindegy, amíg nem próbálom testközelből, úgy sem leszek okosabb. Azt hiszem 4-5 típust megrágok valami erősen kanyargós helyen ( azt hiszem a KTM-et nem lesz nehéz kipróbálni, a többivel lesznek bajok ) és utána mégegyszer nekiállok megnézni: milyen magas a fiók, hány sárga csekk fér bele.
Na ja, a van miből sem olyan vastag.
Nem kajára gyűjtök - de azért meg kell néznem, hogy egy egy havi törlesztő, meg egy-két pályanap az milyen összeg egy hónapban...
Annyira nekivetődnék már alapból pedig egy ilyen 4-500 ezres Duke II.-nek, vagy DRZ/FMX variánsnak - de félő is hogy:
1, nem lesz igazi megoldás pályára
2, egy nap csönget a rendőrség és elszállítják az eredeti tulajnak a gyanúsan olcsó mexerzett gépet, én meg nézhetek...
A helyszín Rechnitz gokartpálya(Speed-Arena).A határtól nem lehet messze mivel Burgenland tartományban helyezkedik el.