Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo mindenkinek
Laczka beszéltem ma Vermes Sanyival azt mondta valamikor készültök a Pannóniára két napra.Jelezzetek ám aztán lemegyünk mink is egy kicsit tanulni
Aha, akkor lehet, h az újabbakon már van.
köszi
mé nem szombaton van piac?
De leállt a motor menet közben és aztán már nem indult be? Vagy beindult, mert ha beindult akkor nem törhetett el a főtengelyed
köszi a tanácsot, megnézem !
Azt csicsergik,hogy a (mamák) jár jól csak ebben az egész versenyzésben.
Talán elviszi a bevételn nagyrészét
sajna nincs de szerintem az tök gyári láncvezetőnek tűnik!
csáó!
Szerdán kimész a fehérvári piacra gumit venni?
nincs még túl nagy tapasztalatom, de én most a 7végén soft-al mentem, és jónak találtam.
de ez sokmindentől függ. legfőképpen, hogy milyen meleg van, aztán hogy hány percen keresztül akarod nyektetni a gumit, van-e off road (ahol esetleg tud hülni a gumi...) és még valószínű sokminden mástól...
de szerintem Laczka erre pontosabb választ tudna adni. Az a baj, hogy én eleve meg sem tudom különböztetni a softot a médiumtól, ill. a hard-tól. nem ismerem a Dunlop kódokat, ugyhogy ha valakinek van erről valami infója, azt megköszönném! Laczka?
Beindul a motor? Ha nem akkor szedd le a lendkerék felöli oldalon a deklit, ha eltört úgyis jön magától Nekem olyan hangja volt, mintha csont száraz lett volna a henger és úgy járt volna benne a dugó...fém a fémmel hang
nemkell megjavitani csak gondoltam akinek már volt 2t je valami tipikus ijen hibára utaló okot nem e vélt felfedezni hogy gyűrűtörés vagy valami...
Az első időkben(2000-2002) igen voltak díjazások,gumik,sisak stb.

Erről az időszakról jut eszembe,hogy a 7végén Greguss Marci is odaröfögött a 660asával a Prestige kategória rajtrácsára.

http://indafoto.hu/quad/image/...
kibaszott geci hangja van a motornak ha rugdosom meg nem is indult be ugyhogy nemakarom hogy mégjobban szétbasza a hengert inkább hazahoztuk transporterrel, dehát nahát
Bocs de távból szerelni…
Hello Laczka06! A sárga drz-n ha jól látom efelül is van egy láncvezető. Arról nincs egy közelebbi/nagyobb képed?
mármint nem aberúgó hanem a hengerből jön a nyikor, lehet ijesmi ha mondjuk tűgörgő? vagy eltört egy gyűrű
Nekem akkor nyikorgott bitang mód a berúgó mikor eltört a főtengelyem, de ha működik a motorod, akkor ez a lehetőség kilőve
1. légszűrőfedél vissza
2. berúgó kart WD spray
Jocó!

Hogy is van most akó az gumi?
Soft kel mert a Hard nem jó vagy jó volt de Medium kell?

Szóval mit kell kérnem a piacon
namnagyon rugdostam mert ha mondjuk valamejik gyűrű tört el vagy ijesmi akkor legalábba hengert ne basszam szét, holnap kipu le benézek és kiderül , de ha van tippje valakinek kiváncsi vagyok mi lehet vagy mit nézzek meg...
90 körül mentem 6-7 ezres fordulaton , majd elkezdett lassulni a motor hirtelen és sokkal hangosabb lett mintha levettem volna a légszűrőfedelet, kompresszió ugyan ojannak érzem csak mintha "nyikorogna" a berugókar amikor lenyomom, mi lehet a baj?
? volt már olyan Magyarországon,hogy díjazás a kupán kívül
30 körül..akasztottál?
160as polini hengerbe menyibe kerülhet egy dugógyűrűvel mindennel?
Jól beszé'sz Laczka!
Te már rengeteg versenyen voltál, itthon is, külföldön is. Sokmindent láttál már...