Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Ombre,
Kész van végre a vas?
Annál is fincsibb: YZ500, Falicon 500 kit, Ron Wood hengerfej, Öhlins elöl-hátul, Goldspeed villahíd - változtatható villaszöggel, hátsó ültető kit, Carbon kerekek, Brembo fék, stb.
király
a tiéd papa
Valami hasonló lesz:
Félre a politikával.
DRZ-t vesz Foxy?
Feleségül ne vegyen?
nem hozod le esetleg a quadodat is?
az új, vagy az enyém?
vasárnap legjobb tudomásom szerint szabad visonta. viszont én a mostani hétvégén nagyon nem voltam megelégedve az aszfalt minőségével. sőtt többen is panaszkodtak rá. mivel foxy megkért hogy segítsek neki a motor vásárlásban, így olyan 2 óra környékén átmotorozok. legalább Te is tudsz kicsit segíteni. neked úgyis mérföldekkel előremenőbb tapasztalataid vannak ezen a téren. húúú valami fincsi kis Yamaha? YZ450?
mennyi az annyi Lucas?
a kesztű nem lukas?
Én egy versenyző barátomtól kaptam, aki miután meglátta a design elképzlésemet, meglepett vele. Hülyeséget nem akarok mondani, de szerintem a Déczi-től vette az Üllői úton. Majd rákérdezek. Vasárnap szabad visonta? Építettem egy komoly Yamaha suprmotot, és azt szeretenénk bejáratni.
Éljen a "Hosszú kések éjszakája!" (még a végén tényleg Adolf lesz a jelkép! nem-nem )
huligánus úr! én az aunerben vettem, de lehet el is adnám,mert úgy érzem túlnyúlta magát, a kezem méreténél. pedig piszokra jó kesztyű, ismét ilyet vennék, csak egy számmal kissebben.
Sokszor az is kevés, illetve azzal teszel nagyobb kárt, hogy eléállsz, és a szemébe mondod! Egyenesnek egyenes ember maradsz, csak célt nem érsz vele! Mégpedig azért, mert Ő/Ők nem azok, és ellened fordítják ezt, mert ezt is megteheteik. Mert ők törvényen kívülinek hiszik magukat, és bizonyos keretek közt ez így is van, kéz kezet mos alapon. Ezért kell nagytakarítást tartani!
Giraffe te merre vetted a VZ szemüvegedet?
Lukító olyan kesztyű mint a tied hol kapható?
Bocs az offért! Én sem versenyzem, valószínű nagyon nem is fogok.
De ha egyetértesz a mondanivalóm tartalmával akkor ne vegyél el belőle, hanem tegyél hozzá! Annak idején az elsők között olvastam a petíció szövegét, sőt tudod volt akivel alá is írattam. Ismerem az átadás körülményeit is.
Abszolúte nem érzem magam kárörvendőnek, sőt azt sem értem neked miért ez jön le?! Talán azért mert nem én leírtam, nem te? Megtehetted volna! Minek? Persze minek is...
Nem tettünk érte semmit, hogy jobb legyen? Honnan tudod te azt, nem is ismersz, azokat sem ismered akik most is azon munkálkodnak, hogy legyen egy élhetőbb, jobb hangulatú teli rajtrácsos bajnokság!
És tudod miért teszik mindezt? Mert a PROFI ÉLVERSENYZŐK sírását megelégelve próbálnak lépni!
De amint lépnek valamit, máris nem érzik azok támogatottságát!
Valóban nincs összetartás, nem is lesz soha, ezt már tisztán látom.
Éppen ezért a vitát amit én indítottam el, részemről lezárom, és megkérlek ne reagálj erre az írásomra.
Nem haragszom, nem azért kérem, hanem azért, hogy ne beszéljünk erről.
Dumáljunk továbbra is a supermotoról és kész, nem sértődtem meg, nem hisztizek, nem megy el. Belátom a hibámat, megkövetem magam Lukító előtt! Igaza volt ez a téma nem ide való! Igazat adok Duke barátomnak is, miszerint szarból nem lehet várat építeni, vagyis lehet de szaros lesz...
Gireffe64 is látta ezt előre.
De ne legyen több sírás!

Üdv: Atys

Remélem jókat dumálunk a sportról továbbra is.
Vb Eb Ob minden jöhet.
Supermoto forever!
Chevy!

Te ismered a storyt pontosan? Mert én ott voltam....
"Te nézzmár magad mögé látsz ott valakit?" mondatra én ezt mondtam volna a magam megszokott stílusában: "A legnagyobb probléma az az, hogy magam előtt sem látok senkit!"
Nézd mivel én nem versenyzem(mert a semmiért nemfizetnék föleg nem ennyit)nem teszek ellene.De tudod voltmár amikor odaállt 1versenyző a KGY elé 1"peticióval erre ő csak annyit mondot,Te nézzmár magad mögé látsz ott valakit Na ennyit a összetartásrol és a nagy szavakrol Na ő aki odaállt és beégette/lejáratta magát legalább tartotta magát annyira hogy nemversenyzik azota....Igen van igény az SM-re,ezért kell házi versenyeket bajnokságokat (vagy tökmind1 minek nevezik)csinálni ,ami joval olcsobb és hangulatban is jobb..
\"Vagy úgy gondolod csak te tudod mi van a háttérben?\" Ha te is tudod, te tettél-e már ellene valamit?
\"Ez itt a baj NINCS ÖSSZETARTÁS...\" és ezt szerinted ki használja ki , ki épít erre?
\"fórumokon nagy a szája\"- azóta viszont volt egy rendezvény, aminek a célja megmutatni hogy van igény M.o-on is az SM-re. /hogy abban kinek mekkora szerepe van-volt biztos arról is vannak belső információid/
Érdekes ott mindenki elismerően bólogatott hogy ilyen színvonalú rendezvényekre lenne szükség.
"Szóljatok ha megint lesz ilyen, mert megyünk...."
Én úgy látom, pont az \"aktiv\" versenyzők akik nem mernek lépni/dönteni........
A számszerű-többség már a ketrecen kívűl van. Az \"aktivak\" jól elvannak a ketrecben az idomárral végül is ő ad nekik enni.
"Szabad vagyok mondta a majom a rácsnak én nem mondta a rács engem majmok köré zártak..."
PEACE!
...július 13. óta már el kellett volna készülnie bőven!...

Elkészült már 15-én, de mivel ez nyomtatásba megy, nyilván nem lesz teleszórva a net vele - még a megjelenés előtt
Küldöm
Ne kísérts !

( Na jó kísérts mégiscsak : küldd át privátban amit gondolsz róla, én meg lyól meggondolom, hogy újra hitelt vegyek -e a nyakamba... , most h végre mindenem kifizettem...)
Szia.Most öszintén teneked ez okoz boldogságot hogy kárövendesz?Vagy ugygondolod csak tetudod mivan a háttérben?Szerintem te rosszhelyen mondod/kritizálsz(de jogosan és jót)azokat kérdezd akik még indulnak hamár ennyire vágod/ellenzed/tudod mit kell(lene).Tudod az a szörnyü hogy mindenkinek csak a forumokon nagy a szája,ha odakell állni szemtöl szembe az illetékessel akkor a többség csendben sunnyog....Ez itt a baj NINCS ÖSSZETERTÁS......