én meg sem tudom számolni hány kesztyűm van....megpróbálom: 1 fox szerelőkesztyű, 1 fox motoroskesztyű nyári, 1 fox téli, 1 alpinestars bőr, 2 fox bmxes kesztyű, 1 level sí/nagyon téli motoroskesztyű. nem is olyan sok ez!
Ha már ennyien jelen vagyunk, akkor kicsit promótálnám a Moto a GOGO2-őt!
igaz még csak tervezeti szakaszban van, de hogy mindenki tudjon készülni, már most szólok.
Moto a GOGO2
helyszín: Kakucs-ring
időpont:2008.08. valamikor a vége felé (tárgyalás alatt!)
mindenképpen 2 napos ottalvós megmozdulás lesz.
programok:
1. baráti motorozás, igyén szerint futamok indítása
2. szombat este szalonna sütés, bográcsozás, grillezés, mézes pálinka kortyolgatás stb.stb. legfőképpen a fórumon résztvevő amatőrök/hobbysták, profi versenyzők közti kommunikáció, jóbaráti kapcsolat kialakítása/továbbfejlesztése miatt.
3. akinek esteleg van használható ötlete: vizespóló verseny, lángos evő verseny, azt szívesen megvalósítjuk, megfelelő jelentkezőszám esetén
a cél: érezd jól magadat, egy jó társaságban, motorozz hatalmasat, biztonságos körülmények között, Magyarország egyik legjobb pályáján
A quadot magamnak építettem, mind a vázat, mind a blokkot. Mellett építek, és szerelek versenymotorokat (cross, nduro, sm), de főleg a KTM-re specializáltam magam. Az én KTM supermotom is fekete, és polírozott volt, és estem is vele. De mivel a stratégiailag fontos helyeken bukógomba van, így az kopik.
igen, ez sokmindenkit megtéveszt. nem vagy vele egyedül. én használtam és nagyon jó, csak hát közbe jött 2 komisz hempergés az aszfalton, és oda lett a tenyere. viszont nekem nem lett oda! rosszat semmiképpen nem tudok mondani róla.
a világon egyetlen cross vagy enduro kesztyűt sem gyártanak bőrből. mindnek clarimo a tenyere, ami bőrhatásű, szintetikus anyag. kevésbé nyúlik, elég kopásálló és legfőképpen jóval olcsóbb mint a bőr.
aki volt az öszetörte magát gikszerrel és igy nem tudta már használni 2004-es és aztmondták nincs benne talán 1000 km szerintem 900-ért el lehetne hozni mennyi lenne átalakitani SM-vá?
Ja, hogy ezt nem magadnak építetted!
/Amúgy én is az utóbbi kategóriába tartozom, + egy ilyen szépen megcsinált gépet sajnálnék is összedzsuvázni meg földhözbaszkodni)
Köszi...bevallom töredelmesen hogy annyira nem olvastam utána, így meglepetésként ért hogy a Bomber nem bőrből van
De így már teljesen érthető és indokolt az árkülönbözet (a TLD Apex is 18 körül volt mikor vettem)...
Nézd, nekem eddig terjed a hatásköröm. Szabad kezet kaptam, megcsináltam. Ha elviszi a tulaja, onnan már az övé. Majd a következőt megint megcsinálom, de nem mindig vannak ilyen igények, hogy jól is nézzen ki. Van aki tojik rá, csak menjen.
igaz még csak tervezeti szakaszban van, de hogy mindenki tudjon készülni, már most szólok.
Moto a GOGO2
helyszín: Kakucs-ring
időpont:2008.08. valamikor a vége felé (tárgyalás alatt!)
mindenképpen 2 napos ottalvós megmozdulás lesz.
programok:
1. baráti motorozás, igyén szerint futamok indítása
2. szombat este szalonna sütés, bográcsozás, grillezés, mézes pálinka kortyolgatás stb.stb. legfőképpen a fórumon résztvevő amatőrök/hobbysták, profi versenyzők közti kommunikáció, jóbaráti kapcsolat kialakítása/továbbfejlesztése miatt.
3. akinek esteleg van használható ötlete: vizespóló verseny, lángos evő verseny, azt szívesen megvalósítjuk, megfelelő jelentkezőszám esetén
a cél: érezd jól magadat, egy jó társaságban, motorozz hatalmasat, biztonságos körülmények között, Magyarország egyik legjobb pályáján
(tudom kicsit nyers még, de előre szóltam!)
Akkor lehet majd a következő kesztyűm ilyen lesz...de most szerencsére nem aktuális a dolog, ha pók lennék is jutna mindegyik végtagomra kesztyű
/Amúgy én is az utóbbi kategóriába tartozom, + egy ilyen szépen megcsinált gépet sajnálnék is összedzsuvázni meg földhözbaszkodni)
De így már teljesen érthető és indokolt az árkülönbözet (a TLD Apex is 18 körül volt mikor vettem)...