Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiváló forma és gömb érzékem van, így a vizespóló verseny zsűrijébe jelentkeznék!
én meg sem tudom számolni hány kesztyűm van....megpróbálom: 1 fox szerelőkesztyű, 1 fox motoroskesztyű nyári, 1 fox téli, 1 alpinestars bőr, 2 fox bmxes kesztyű, 1 level sí/nagyon téli motoroskesztyű. nem is olyan sok ez!
Odáig hogy fekete, nekem is ment a dolog
Ha már ennyien jelen vagyunk, akkor kicsit promótálnám a Moto a GOGO2-őt!
igaz még csak tervezeti szakaszban van, de hogy mindenki tudjon készülni, már most szólok.

Moto a GOGO2

helyszín: Kakucs-ring
időpont:2008.08. valamikor a vége felé (tárgyalás alatt!)
mindenképpen 2 napos ottalvós megmozdulás lesz.
programok:
1. baráti motorozás, igyén szerint futamok indítása
2. szombat este szalonna sütés, bográcsozás, grillezés, mézes pálinka kortyolgatás stb.stb. legfőképpen a fórumon résztvevő amatőrök/hobbysták, profi versenyzők közti kommunikáció, jóbaráti kapcsolat kialakítása/továbbfejlesztése miatt.
3. akinek esteleg van használható ötlete: vizespóló verseny, lángos evő verseny, azt szívesen megvalósítjuk, megfelelő jelentkezőszám esetén

a cél: érezd jól magadat, egy jó társaságban, motorozz hatalmasat, biztonságos körülmények között, Magyarország egyik legjobb pályáján

(tudom kicsit nyers még, de előre szóltam!)
A quadot magamnak építettem, mind a vázat, mind a blokkot. Mellett építek, és szerelek versenymotorokat (cross, nduro, sm), de főleg a KTM-re specializáltam magam. Az én KTM supermotom is fekete, és polírozott volt, és estem is vele. De mivel a stratégiailag fontos helyeken bukógomba van, így az kopik.

Akkor lehet majd a következő kesztyűm ilyen lesz...de most szerencsére nem aktuális a dolog, ha pók lennék is jutna mindegyik végtagomra kesztyű
Ha eláll az eső, csinálok 1-2 képet...
köszönöm a válaszod
igen, ez sokmindenkit megtéveszt. nem vagy vele egyedül. én használtam és nagyon jó, csak hát közbe jött 2 komisz hempergés az aszfalton, és oda lett a tenyere. viszont nekem nem lett oda! rosszat semmiképpen nem tudok mondani róla.
2004esért szerintem 900 az kicsit sok, de lehet tévedek. ha mindent pöpecre szeretnél átalakítani, akkor olyan250-350ezer.
Oké, de a keményprotektorból én arra következtettem hogy a Bomber inkább aszfaltra kitalált cucc!
a világon egyetlen cross vagy enduro kesztyűt sem gyártanak bőrből. mindnek clarimo a tenyere, ami bőrhatásű, szintetikus anyag. kevésbé nyúlik, elég kopásálló és legfőképpen jóval olcsóbb mint a bőr.
Szió!
aki volt az öszetörte magát gikszerrel és igy nem tudta már használni 2004-es és aztmondták nincs benne talán 1000 km szerintem 900-ért el lehetne hozni mennyi lenne átalakitani SM-vá?
Na az nagyon komoly volt, a 2008-as év futama!
Ja, hogy ezt nem magadnak építetted!
/Amúgy én is az utóbbi kategóriába tartozom, + egy ilyen szépen megcsinált gépet sajnálnék is összedzsuvázni meg földhözbaszkodni)
Köszi...bevallom töredelmesen hogy annyira nem olvastam utána, így meglepetésként ért hogy a Bomber nem bőrből van
De így már teljesen érthető és indokolt az árkülönbözet (a TLD Apex is 18 körül volt mikor vettem)...
Ezt a motort én is megnézném
minden "E" jelzésű blokk 50paci a DRZkben
Az nem lehetett kellemes....menni kéne ,de mikor.....sz@r az idő
Te ez a Rossi vs. Stoner meccs mekkora volt!
tegnap néztem egy drz-t ami állítólag verseny változat és 50le-s pár száz kilométerrrel van ilyen változat?
Nézd, nekem eddig terjed a hatásköröm. Szabad kezet kaptam, megcsináltam. Ha elviszi a tulaja, onnan már az övé. Majd a következőt megint megcsinálom, de nem mindig vannak ilyen igények, hogy jól is nézzen ki. Van aki tojik rá, csak menjen.
Sirály!