Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
Bejött!
Nem olvastam a beszámolód, nem is olvashattam, de július 13. óta már el kellett volna készülnie bőven!

Éppen ezért nagyon kíváncsian várom a Kakucsi OB beszámolóját tőled is. De eddig semmit nem találtam csak az időeredményeket.
A MAMS honlapján sincs semmi már évek óta, a supermot.hu oldalon idén már erre sem veszik a fáradtságot.
Elég jó médiás kapcsolataim vannak, valamikor dolgoztam ilyen közegben, de ők úgy csinálták, hogy a versenyről hazafelé megírták a kocsiban. És legkésőbb 2nap múlva már mindenhová eljutott.
A motomax beszámolói és fotói ebben a szellemben készülnek.
A paradicsom dobálás hasonlatoddal sajnos nem tudok egyet érteni!
Itt senki nem kérdőjelezi meg a szakágvezető hozzáértését, hidd el elismerjük a tudását, de nem viszi előrébb a sportot!
Mégpedig tudatosan nem teszi!
Miért is tenné? Az általa támogatott versenyző a saját szakága által rendezett versenyeken, sorra nyeri a bajnokságokat, ez idáig jó is lenne. Egy Európa bajnoki, és a sok Magyar bajnoki cím igen jól eladható, sok pénzt hozhat a konyhára.
De kérdem én ellenfelek nélküli bajnokság az meg milyen?
Valamikor indult a bajnok sokfelé, igen komoly energiákat fektetett abba, hogy a legjobb legyen, lett is!
Emlékszem 2002-ben a Hungaroringen is volt AA futam, akkor még Ales Hlad VOR-al ment, szakadt bőrruhában, azt se tudta mi az a csúsztatás. Úgy picsázta el a Magyar bajnok, hogy öröm volt nézni!
De azóta változott egy kicsit a felállás, hol tart most Hlad és a többiek akik idejártak?
Szép évek voltak a Pásztóy általtámogatott bajnokságok is, de ott is valaki keserű szájízzel szállt ki a dologból.
Valamikor volt külön médiafutam KTM-el, KKLacháza beszámoló
Olvass csak bele. Bár ez 2003-as év.
Azóta mi van? Ahogy indult az egész,ahhoz képest, nyugodtan kijelenthetjük, hogy semmi!
Nos nem akarok sokat offolni.
És persze ez az én szubjektív véleményem.

Üdv,
ma meghirdettem a vasat

tudom, hogy nem etikus itt hirdetni, úgyhogy bocsi

http://www.hasznaltauto.hu/2253928_honda_crm_1994
Egy adott országban, csak egy adott szervezet -általában- a legitim.

Én tudok olyan sportágat (ebben versenyzem ugyanis) ahol van két, államilag elismert szövetség (amik "természetesen" perben-haragban állnak egymással)...banánisztán

( Egyébként meg egy biztos: az elmúlt pár hétben, hogy többet foglalkoztam ezzel a sporttal - hát rendesen beleszerettem. Újra eszembe jut hogy már '97-ben utcai gumis XL600R-rel kanyarogtam ( persze csak a körúton, akkor még nyoma sem volt Kakucsnak, Euro- vagy PancsiRingnek ) és lehet hogy ismét azon leszek, hogy átéljem ezt az érzést. Azt hiszem erősen fertőző ez a sportág gyerekek... )

Ha kell, tudok egy olcsón fenntartható de pályán is ütős eladó SM-t
ezt miből gondolod? szerintem megcsinálja csak ott kell állni felette. amugy szerintem csak egy picivel több benzint kell adni neki és kész, egyel nagyobb főfúvóka!
Nem fogja megcsinálni.
Csak jobb oldalt.Arra legalább 3X mekkcsúszott gyorsításkor.Ezért lehetett,vagy a gödör lett ettől
a visontai pálya eleve furcsán eszi a gumit! jellemző rá ez a gödrösítés. amugy ez annak a jele, hogy azon a felületen futottála legtöbbet kigyorsításkor. lehet a keverék is kicsit lágy volt, de az is lehet, hogy a guminyomással voltak problémáid, de ezek összessége is lehet.
Nekem az is jó.A hangsúly nem ezen van ám! Bár Te ezt tudod.
És azt meg tudod nekem mondani,hogy mitől lett a hátsó gumimon körben egy hosszanti sávban gödör Ez a gumi peremétől vagy 2cm-re keletkezett a futófelületen.Egy oldalt.Guminyomás nem volt jó,vagy nem jó slicket választottam az egyetlen lehetőségemből?
szerintem bajzi tökéletesen meg tudja neked csinálni!
Szerintetek érdemes levinni ócsára a kismotoromat azért, hogy összehangolják a kipuffot a karburátorral? Van valakinek ilyen tapasztalata? (Messze van nekem Ócsa, azért kérdem.)
augusztusban meg majd leintjük piros pöttyössel! MERT A PIROS PÖTTYÖS AZ IGAZI!
Például ahol még nem volt OB futam,ott "valaki" elhúzza a mézesmadzagot.Hogy lesz itt ez is az is,ennyi versenyző,meg annyi néző,média,estébé.Rengeteg pénz.Ennek nyilván megörül a tulaj.
Aztán jön a tiltás,mint a versenyzőknél a licec-szel fenyegetés:de ha rajtam kívül itt valaki hasonlót akar,akkor ez az OB ide többet nem jön,jogvédelem,meg puskaropogás.
Mindenki mit választana Nyilván a "nagy hírű" OB futamot,mint néhány csávó suttyómoto rendezvényét.
Na így tudom elképzelni a gátaskodást.
Például egyszer egy helyen volt hasonló.A szervezet embere(i),miután megpróbálta lebeszélni a rendezőt az egészről kérlelve,majd fenyegetve,de EREDMÉNYTELENÜL (szerintem megbízható a forrás) telefonon remegő hangon ragaszkodott ahhoz,hogy ne legyen rajtoltatás.Se időmérés.
OK,nem lesz.
Se kockászászló.
Ezekután biztosították a rendezőt,hogy örülnek a hasonló kezdeményezéseknek.
Így lett 3db baráti futam leintve kék zászlóval.Bár ez a résztvevőket nem igazán zavarta,igazából asszem jó példa arra hogy hogyan lehet kapaszkodni tíz körömmel valamibe,ami nem is az illetőé.Mondhatni köze nem volt hozzá.
Na ez itt sztem köpönyegforgatás volt.
És szarul gyorsul?Mert ha semmit nem csináltál vele,hanem egyre rosszabb lett és most itt tart,akkor elsőre a görgőket nézném meg ,nincsenek-e laposra kopva.Tipikus probléma.Főleg óccsó görgőknél.
Tábori bácsi.
És nem is kell venned hajtókart,csak úgy ahogy van a főtengő felküldeni hozzá sztem.2T-ben nagyon tapasztaltak,rosszat még nem hallottam róluk.És lehet hogy jobb befektetés,mint venni egy ki tudja mennyit futottat.
A pálya frankó, tavaly lett újra aszfaltozva

Ára meg ugyan annyi, mint Kakucsnak

Apropó a Kiskunlacházai gokart pályáról tud valaki valamit?
Milyen ott a pálya?Ára?
Jó motorozást Nektek!
Pedig jó lett volna gurulni egyet

Mi úgy néz ki, hogy Kecskemétnek vesszük az irányt
Motor után első a család
Nekem családi programjaim lesznek.
Lenne egy kérdésem! Van egy aprilia sr-m amit el kellenék adni mert jönne helyette egy xt 125 x vagy egy KTM exc 250, de van vele valami.. nemtudom mi! Hátha tudtok segíteni!
Mitől van az hogy eddig ment 100-at gond nélkül most meg 70-et megy csak?
Megyek kösz.
Mer a birkák okosodnak na.
VT!
Holnap ugorj be hozzám, odaadom a matricát amit igértem!
Sziasztok! Lenne egy problémám! Pár hete hanyagolom a motorozást, de mielőtt leraktam volna persze szépen lemostam. Nagynyomású autómosót használok, ezért a légszűrőházba rongyot tettem akkor is. Namost én ezt elfelejtettem és kb 25 percet mentem a 125 exc vel ilyen állapotba. Közben fulaldozott ha nem húztam elég gázt, power is kicsit lassan nyitott. Utána kiszedtem, de a működése nem sokat javult, és eléggé füstöl. Tanácsot kérek!
Ma nagyon sok hasznos információ elhangzott!
Köszönet azoknak, akik veszik a fáradtságot, és időt szánnak arra, hogy ezeket kifejtsék!
Én ma sokat tanultam!