...Véleményem szerint ha több médiaszerephez juthatnának a pilóták,vagyis viszont láthatnák magukat,minél több helyen,újság,tv,rádió és nem 2-3 emberre szorítkoznának a híradások,nagyobb örömmel,lelkesedéssel művelnék a motorsport ezen szakágát...
Én (mi) ezen dolgozunk. Rendszeresen, sok képanyaggal, interjúkkal, a szabvány "steril" közvetítésnél bővebben, és ember-közelibben szeretnénk ezt a sportot (is) bemutatni.
Első lépésben az MxTime magazin, és a www.quadinfo.hu karolta fel a kezdeményezést - ezen a két helyen már rendszeresen lehet olvasni a ShortTrack és QuadCross versenyekről - és a mostani hétvége pozitív visszajelzései alapján most már a Supermoto-ról is.
Remélem minnél több emberhez eljut így ennek a sportnak is a híre - és szépsége - hátha mozdul valami...
Természetesen elhiszem, hogy jól érezted magad, és jól sikerült a verseny.
De ehhez tényleg nagy mértékben hozzájárul a pálya minősége.Írásodból nekem az jön le, hogy minden a legnagyobb rendben van, gyertek minél többen versenyt nézni, hozzatok újságírókat...Ennyire egyszerű lenne a megoldás?
A médiumok meghozzák a látogatottságát az Országos bajnokságnak?
Eddig is volt lehetőség a média minőségi kiszolgálására, lehetett volna tudósítani a komplett mezőny versenyéről!
Nemcsak 1 versenyző fantasztikus eredményeiről!
Ide kívánkozik egy kérdés: Amikor a Youthstream átvette az EB rendezésének igazgatását, az addigi promotertől, miért nőtt meg az indulók száma 150%-al? Jelenleg 20-25 állandó induló van az open, 7-10 induló a S3 kategóriában.
Az utánpótlást kezelése igencsak fontos lenne, ehhez pedig járulékosan hozzátartozik az amatőrök népes tábora!
A búcsúkban megszokott hangulathoz kellett volna még céllövölde is.
Valamikor a Kiskunlacházi versenyeknek volt ilyen hangulata, emlékszel még mikor Pásztóy támogatta a sportot?
Valóban széthúzással ,lobbizással,áskálódásokkal nem lehet előrébb jutni, de sajnos értelmes párbeszéd hiányában sem.
Addig amíg a jelenlegi promoter arra építi a versenyrendezést, hogy a saját fiának ideális körülményeket teremtsen, foggal körömmel ragaszkodik a jogaihoz.
Hidd el lehetne ez sokkal jobb is, lehetne tele a rajtrács, lehetne 100-150 induló is, lehetne Osztrák-Magyar-Szlovák-Cseh-Szlovén közös bajnokság, miénk lehetne Európa legnagyobb mezőnye.
De egy ekkora mezőnyben sokkal nehezebb lenne eredményt elérni, a dobogó bármelyik foka \"többe\" kerülne...
Igény lenne rá, te magad is látod, ha elmész pályázni erre arra, 20-25 fős klikkek alakultak ki.
Ők is szeretnék kipróbálni magukat a Nemzeti bajnokságban! Miért nem teszik? Miért nincs ezeknek a motorosoknak kiszolgálva az igényeik?
És még lenne 1000 kérdésem, nem hozzád, a választ te magad is pontosan ismered, csak azt sajnálom, hogy a rendező úr szavait véltem felfedezni a soraid között.
Sajnos akkor a Motomax próbálkozása pusztába kiáltott szó lenne?
Na mindegy nem akarok offolni, privátban levelezhetnénk a témáról.
Nem is kell hogy rivalizáljatok,elég ha versenyeztek. Persze csak viccelek! Tényleg szépen ment és magabiztosan!
Valaki meg tudja mondani hogy lehet innen a fórumról képet értelmes minőségben lementeni? Zrider elkapta azt a 0.2mp-et amikor megcsuszott. Persze nem direkt Jó lenne az a kép nekem.
Na elteszem ezt a hülyét aludni.
Csumi
A GO-GO óta 2X voltam Egerben természetesen Felsőtárkány felé,meg tegnap Visontán.Szal nem mondhatnám hogy annyira csapatom neki
Nem kompromittáló,ha úgy lesz benne vagyok,ha nem úgy lesz akkó neeeem.
Fatengelyes bicikliről már hallottam monnyuk... meg egy haverom tud fát hegeszteni.Hurkapálcával
Amúgy az enyémbe titánfából van a dugó. mégis kezd valami kelepelni odabe...
Mivan veled amugy mostanság, csapatod a gépnek? miskolcra szoktál járni? Ha jólessz a motorom és miskolcon jársz összefuthatnánk, amugymeg tervezzük a banditos haverommal hogy lemegyünk egerbe motorzni, aztán meglátogatnánk ott pár embert, ha gondolod csatlakozhatnál, persze csak ha nem kompromitáló a számodra az én 50 ccm es motorom( )
csak tudod az a furcsa hogy lenyomtam kézzel lassan a berúgókart és ugyanúgy viselkedik mint előtte nem érzek holtjátékot( tűgörgő nem ment szét) és ugyanolyan nehéz lenyomni amiből arra következtetek hoyg van kompresszió tehát cagy csak egy gyűrű tört el vagy egyse...
na majd holnap kiderül, ha érdekel beszámolok a dógokról..
Én (mi) ezen dolgozunk. Rendszeresen, sok képanyaggal, interjúkkal, a szabvány "steril" közvetítésnél bővebben, és ember-közelibben szeretnénk ezt a sportot (is) bemutatni.
Első lépésben az MxTime magazin, és a www.quadinfo.hu karolta fel a kezdeményezést - ezen a két helyen már rendszeresen lehet olvasni a ShortTrack és QuadCross versenyekről - és a mostani hétvége pozitív visszajelzései alapján most már a Supermoto-ról is.
Remélem minnél több emberhez eljut így ennek a sportnak is a híre - és szépsége - hátha mozdul valami...