Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekünk a CBR-en van Yoshimura rendszer, nagyon komoly a hangja !
HANG
Suzukinak a Yoshimura a "házi" tuningcége...
vagy józsi
kájhacsó szisztem ekhauszt
Szerintem is!
A hangja mennyiben változik? Teljesítményben lehet érezni valami különbséget?
Gratulálok a szép eredményedhez! Sajnálom, hogy nem voltunk ott és nem tudtunk benneteket megnézni és szurkolni. Nehéz dolog eldönteni hova menjünk . Nekem azonban nagyon nagyon tetszett a visontai pálya, Zoli viszont ugyanarra panaszkodott, mint Rooftop. Szóval mégegyszer sajnálom, hogy nem láttunk benneteket.
yoshi
Sziasztok!
DRZ E-re milyen kipufogó rendszert érdemes tenni? FMF-t, Yoshimura-t és Akrapovic-ot néztem. Ezek közül melyiket tudnátok ajánlani?
Akrához simán táblázatból lehet karburálni a gépet! Menj Ócsára, nekik biztosan van!
http://www.ktm.com/268.9.html?...
Pfff... Akkor tud valaki segíteni abban, hogy hova vigyem az LC4-esemet összekarburálni az új kipuffal? Állítólag Gödöllőn is van valaki, aki ezt nagyon érti, ismeri valaki?
Én ott voltam mindkettőn, és a két rendezvényt egyformán értékelném. De a szinvonal nagy mértékben köszönhető magának a pályának!
A szűkös magyar versenyzői létszám egyértelműen a magas nevezési díjak miatt van...

Ez az én véleményem...
Kíváncsi lettem a véleményekre, vajon melyik rendezvény sikerült jobban?
A Motomax nap, vagy az OB Kakucson?
A hozzászólásokból ítélve, vagy csak nekem jön így le, minden rendben van a Magyar supermoto házatáján!?
Az igencsak szűkös Magyar versenyzői létszám mivel indokolható szerintetek?
Ha minden így jó ahogyan van, akkor nem kell sírni a jövőben, hanem teljese mellszélességgel támogatni kell a jelenlegi promotert. Az viszont gáz, hogy egyik hétvégén sírok rílok, másik hétvégén meg szuperlativuszokban nyilatkozok...Akinek nem inge...
Hello,
A videók közt van eg film amiben szerepelsz, amit a 600rr-es srác csinált még csütörtökön
Küldtem mailt!
Köszönöm!
Köszönjük Lackó! És legfőképpen a segitségedet, amit az elmúlt pár hétben tettél értünk, mert anélkül nem ment volna!
Vermes Doktornak ezúton gratula! Nagyon szépen motorozott!
sajnálom hogy elmentél, és remélem, hogy nincs komoly baja a lábadnak. Újvári Petya mondta, hogy nem akartál kockáztatni...
(amugy 2. lettem)
Jó reggelt!

Ha van kép a rólam légy szíves küld el tibi@vilnerszerviz.hu címre vagy mond meg,hol lehet megnézni.
Ja én voltam a 11 rajtszámú. Könnyű mert mindig én voltam a legutolsó.
Kösz előre is.
na jó reggelt.akkor nem jön senki csúszni?
Hamarosan lesz pár(száz) kép, vegyesen minden kategóriáról.

Ha szeretnél magadról vagy a versenyről, írj privátban és megpróbállak 'megkeresni' a tömegben. Természetesen ingyen.
Csak csatlakozni tudok: komoly versenyek voltak, nagyon jó hangulatban. Bonusz track:

- 5.000.- Ft volt a média-mellény hogy a pályára bemehess ( igaz csak kaució, de paráztunk hogy vettünk 10 rugóért 2 db 400Ft os láthatóságit )
- Sikerült egy rövid beszélgetés erejéig összespanolni Lundback Niclas-szal, irtózat nagy fej ! 1973 óta (!) versenyez, ment 20 évet MX ben ( ez látszott is az off-road szekció idején ) a második futamban hatalmasat ment az ember, plusz a belső-első kereke folyamatosan vagy 20 centire volt a földtől a kanyarokban - hihetetlen stílusban megy !

Szép nap volt, szeptemberben is ott leszünk.
aham. a rendornek idobe telt vegig setalni a feknyom mellett, volt vagy 30 meter, egyenest a szalagkorlatnak. egyik srac aszonta vele versenyzett egy k6 gixer, lenyomta, besokallt azt kesz.
hazafele matraban akartam egy nezelodost menni. mondjuk lehet jobb h nem engedtek, szombaton mar csak egy kavics volt az oldalamban, ha doltem, most megint egy nagy bazi ko. mi lett volna ha matrazok...
nekem diadora mx5 van, suzuki liana felnijet hajlitottam meg benne tavaly, a labamnak semmi baja, a csizmanak se sok. nemtom milyenek az olcsobbak, nekem mar megerte kiadni azt a 70-et. a belso cipo sztem jo, ki lehet mosni, meg lehet benne flangalni ha meleg van. a kovetkezo csizma meg sidi cf srs lesz, ha minden jol megy.