Hidd el sokkal jobb az ,ha ott áll a garázsodban egy jóság!
Megéri azt a marha sok csekket. Telnek a napok a hetek. Eltűnődsz azon kell-e ez nekem?
Aztán mész egy karikát és elfelejted azt a marhaságot,hogy jó-e ez így. Had jöjjön az a k…. csekk.
Újabb dilemma , hogy második motornak lesz ( a motoros túrázás az marad - ez fix ) így a rendszámtalanság nem hátrány - de ez sem könnyíti a helyzetet.
Tele a net a már említett 4-500 ezres 3-4 éves és már említett 'vérszegény' motorokkal ( FMX, Duke2 stb)
Ezek viszont már távolról is olyan "túrásak" hogy félő: a pályán 1-2 nap alatt elég lenne a tunyaságukból.
A dilemma az fáj: tíz éve minden hónapban sárga csekkek. Először Lakás. Azután Lakás, Motor. Végül Lakás, Motor, és Autó törlesztés.
Most végre elfogytak, és végre tíz év után megint 'csak' 5számjegyű amivel a postára ballagok hóvégén.
Erre mi történik ? Megállapítom hogy újra olyan őrületet találtam, ami fél-millióból még csak meg se szagolható, ennek a duplájából meg már egy kicsit...
Uhhh bazz, ebből megin' sok-sok sárga csekk lesz. De addig is élesben, pályán kéne próbálnom belőlük: hiszen még a pontos kategóriát sem találtam ki igazán ( 2T v. 4T, öregebb mókolós vs. fiatalabb vérszegényebb széria stb...)
Ahogy nézem, innen is, onnan is 800-1000 EFt között van a vége az építkezésnek. Még jó hogy a quad versenyzésből a felszerelésem megmaradt (Acerbis nadrág+mez, tech3 csimma, bukó + szemüge): legalább arra nem kell költeni.
húúú skacok,én igen örülök ennek a Balaton Ringnek
itt lakok a dúnántúlon,a horvát határ mellett,és itt a közelbe nincs egy kibaszott pálya se...
de most majd lesz
(már nagyon elkéne adni vegye mán veg valaki )