Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha tényleg jó motort akarsz ott a CRM
(már nagyon elkéne adni vegye mán veg valaki )
Jól beszélsz! Ízéé írsz.
Had segítsek egy picit!(má nem anyagilag)
Amiket említettél feledd el.
Jó játszós motorok 2008-as évre 450SMR,2009-es évre 560SMR
hát meg ha van miből akkor miért ne jöhetne
Hidd el sokkal jobb az ,ha ott áll a garázsodban egy jóság!
Megéri azt a marha sok csekket. Telnek a napok a hetek. Eltűnődsz azon kell-e ez nekem?
Aztán mész egy karikát és elfelejted azt a marhaságot,hogy jó-e ez így. Had jöjjön az a k…. csekk.
ebben 28000 km van és holnap cserélek főtengót
Újabb dilemma , hogy második motornak lesz ( a motoros túrázás az marad - ez fix ) így a rendszámtalanság nem hátrány - de ez sem könnyíti a helyzetet.
Tele a net a már említett 4-500 ezres 3-4 éves és már említett 'vérszegény' motorokkal ( FMX, Duke2 stb)

Ezek viszont már távolról is olyan "túrásak" hogy félő: a pályán 1-2 nap alatt elég lenne a tunyaságukból.
van egy jóü crm eladó
igaz hogy a vérszegényebb motorok kategóriájából való, de legalább nem okoz meglepetéseket hirtelen gázadásra
A dilemma az fáj: tíz éve minden hónapban sárga csekkek. Először Lakás. Azután Lakás, Motor. Végül Lakás, Motor, és Autó törlesztés.

Most végre elfogytak, és végre tíz év után megint 'csak' 5számjegyű amivel a postára ballagok hóvégén.
Erre mi történik ? Megállapítom hogy újra olyan őrületet találtam, ami fél-millióból még csak meg se szagolható, ennek a duplájából meg már egy kicsit...

Uhhh bazz, ebből megin' sok-sok sárga csekk lesz. De addig is élesben, pályán kéne próbálnom belőlük: hiszen még a pontos kategóriát sem találtam ki igazán ( 2T v. 4T, öregebb mókolós vs. fiatalabb vérszegényebb széria stb...)
Ahogy nézem, innen is, onnan is 800-1000 EFt között van a vége az építkezésnek. Még jó hogy a quad versenyzésből a felszerelésem megmaradt (Acerbis nadrág+mez, tech3 csimma, bukó + szemüge): legalább arra nem kell költeni.
annyi rossz motor ált körülötte anyyi erő ragadt rájuk hogy ebben már nem is maradt...
nincs meg valakinek a vad angyal első 45 évadja?
meglehet
Nem romantikot nézni!
Romantikázni kell,legalább örül az zasszony!
Ez már állt az enyém mellett ugyhogy lehet ragadt rá egy kis erő is
vagy tőlem egy smr 450 -et
Oké akkor még van remény…
Vegyél tőlem egy SXV 450-et igazi élménymotor.
és? Fáj?
húúú skacok,én igen örülök ennek a Balaton Ringnek
itt lakok a dúnántúlon,a horvát határ mellett,és itt a közelbe nincs egy kibaszott pálya se...
de most majd lesz
Éna használtautón a Supermoto hirdetéseket nézem speciel...

( Gonoszok! - megfertőztetek... )
Bár ez tényleg kurvára off...
Nem, nem! Én a romantikot nézem!
Én depeche mode koncertet nézek.
Viasat 3 Szívek Szállodája Mi van Mindenki ezt nézi?