Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én senki gépét sem fogom elvinni motozni!
valaki el tudná mondani nekem a lényegét, hogy miért jobb a fordított teló a hagyományosnál? már olyan régóta meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtem
van itt sok jelentkező, aki szívesen kölcsönadja, ahogy láttam

bár én sem szívesen vinném el más gépét, hogy kiéljem rajta a vágyaimat, lehet hogy utána nem szívesen látná újra
Én sem voltam még sosem, de most muszáj lesz kihasználni az alkalmat, mert moto nélkül nem bírom.
nem tudom, még nem volt alkalmam tesztnapon próbálkozni
Azt szokták nézni, hogy milyen jogsid van?
hát igen a tesztnapok jók lennének, csak hát szezon végére érek haza. meg amúgy is a legtöbb vasat, ami érdekelne, ki sem próbálhatnám, mert csak 25 kw-ig jó a jogsim
Pár tesztnapot kellene kifogni. Júli. 6.-án Kakucson szeretnék minden testgépet kipróbálni, hogy legalább egy pici hasonlítási alapom legyen. Bár nem hiszem, hogy megváltozik a véleményem........... Mindig is Yami őrűlt voltam.

jó neked, hogy már ilyen konkrét az elképzelésed. bár annyi előnyöd van velem szemben, hogy te már próbáltad a WR-t, én még egyik motort sem próbáltam azok közül, amik szóba jöhetnek - szóval...
ezért elődök meg kérdezgetek idegesítő dolgokat mindenkitől, hogy ez milyen meg az milyen, hogy legalább egy pár típusra szűkítsem a kört
Ahan, Te tudod. Én bizti nem döntök más mellett.
most pl. ezek a bergek bolondítottak meg. "aztán kitudja - lehet hogy meg se nősülök..." - Csoki
még nem kizárt hogy az lesz belőle! csak tudod - minél többet nézelődök, annál több motor tetszik meg, és annyi pénzt, amennyibe ez belekerül majd, a lehető legjobb vételre szeretném elkölteni. azért is kezdtem el már két hónappal a vihar előtt kapkodni a fejemhez...
Miért nem jó a WR?
jaja, hasonló cipőben járkálunk akkor. bár én most elvagyok a melóval, csak a motor hiányzik nagyon
valszeg azért is vagyok most beőrülve, hogy vennem kell egy másikat
http://www.hasznaltauto.hu/2173698_husaberg_fe-550_2004

ho
pp ez lemaradt
közben esetleg erről tudna valaki véleményt mondani? ez már a motorfrissítés utáni berg azt hiszem, szép is, jó is - úgy tűnik. ez a típus szerintetek mennyire alkalmas sm-nek? ha mondjuk nem csak két kereket dobok rá, hanem esetleg a futóművén is elvégzem a legalapvetőbb változtatásokat, rámegy vajon a gatyám is
Velem semmi. Keresgélek ezerrel valami jobb melót, hogy minél hamarabb mocihoz jussak. Végre lesz két szabad napom, el sem hiszem.............................
Szia! Semmi különös. C-nap van, és így este fele feljöttem megnézni, mi mindenem volna, ha sok pénzem volna! Még mindig nem sikerült kikeveredni a dilemmákból. És veled?
Szia!

Mizu?
Nem a sherco az nagy márka!A haveromnak is olyan van!És naon megy!
De valaki meg azt mondja h 2 henger?
őőő ne nézzetek butának, de a scherko az nem valami olyasmi márka, mint a kymco, meg hongdu meg ilyenek? mert akkor egyértelműen az aprilliára szavazok. (meg egyébként is én szerelmes vagyok belE)
látom eljött az este mindenkinek. na akkor álljunk neki
Én a Sherco-ra szavazok. Ha SuperMoto akkor Egyhenger. De kinek a pap kinek a paplan:)
Hellosztok!Szerintetek meik a jobb supermoto a sherco 450 -es vagy az aprilia sxv 450 ,vagy a sherco 510-es vagy az aprilia sxv 550-es?,