valaki el tudná mondani nekem a lényegét, hogy miért jobb a fordított teló a hagyományosnál? már olyan régóta meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtem
hát igen a tesztnapok jók lennének, csak hát szezon végére érek haza. meg amúgy is a legtöbb vasat, ami érdekelne, ki sem próbálhatnám, mert csak 25 kw-ig jó a jogsim
Pár tesztnapot kellene kifogni. Júli. 6.-án Kakucson szeretnék minden testgépet kipróbálni, hogy legalább egy pici hasonlítási alapom legyen. Bár nem hiszem, hogy megváltozik a véleményem........... Mindig is Yami őrűlt voltam.
jó neked, hogy már ilyen konkrét az elképzelésed. bár annyi előnyöd van velem szemben, hogy te már próbáltad a WR-t, én még egyik motort sem próbáltam azok közül, amik szóba jöhetnek - szóval...
ezért elődök meg kérdezgetek idegesítő dolgokat mindenkitől, hogy ez milyen meg az milyen, hogy legalább egy pár típusra szűkítsem a kört
még nem kizárt hogy az lesz belőle! csak tudod - minél többet nézelődök, annál több motor tetszik meg, és annyi pénzt, amennyibe ez belekerül majd, a lehető legjobb vételre szeretném elkölteni. azért is kezdtem el már két hónappal a vihar előtt kapkodni a fejemhez...
jaja, hasonló cipőben járkálunk akkor. bár én most elvagyok a melóval, csak a motor hiányzik nagyon
valszeg azért is vagyok most beőrülve, hogy vennem kell egy másikat
közben esetleg erről tudna valaki véleményt mondani? ez már a motorfrissítés utáni berg azt hiszem, szép is, jó is - úgy tűnik. ez a típus szerintetek mennyire alkalmas sm-nek? ha mondjuk nem csak két kereket dobok rá, hanem esetleg a futóművén is elvégzem a legalapvetőbb változtatásokat, rámegy vajon a gatyám is
Velem semmi. Keresgélek ezerrel valami jobb melót, hogy minél hamarabb mocihoz jussak. Végre lesz két szabad napom, el sem hiszem.............................
Szia! Semmi különös. C-nap van, és így este fele feljöttem megnézni, mi mindenem volna, ha sok pénzem volna! Még mindig nem sikerült kikeveredni a dilemmákból. És veled?
őőő ne nézzetek butának, de a scherko az nem valami olyasmi márka, mint a kymco, meg hongdu meg ilyenek? mert akkor egyértelműen az aprilliára szavazok. (meg egyébként is én szerelmes vagyok belE)
bár én sem szívesen vinném el más gépét, hogy kiéljem rajta a vágyaimat, lehet hogy utána nem szívesen látná újra
ezért elődök meg kérdezgetek idegesítő dolgokat mindenkitől, hogy ez milyen meg az milyen, hogy legalább egy pár típusra szűkítsem a kört
valszeg azért is vagyok most beőrülve, hogy vennem kell egy másikat
ho
pp ez lemaradt
Mizu?
De valaki meg azt mondja h 2 henger?