Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez most Nekem?
nyugi mi sem értjük amit itt írogatunk egymásnak félrészegen.... még nem is láttuk egymást soha.... lehet hogy félszemű és három lába van...
Elég nagy kavarodásból áll az életem (munka, albi, doki elvesztése), ezért most másra nem szeretnék energiát fordítani. Már így is a "végét" járom, nem hiába fekszem itthon lázasan.
engem mosma' zavar ez az erolkodes. tudom, semmi kozom hozza, ne olvassam. jogos, megsem birtam megallni.
szívesen vígasztalnálak de látom már többet nem fogadod el.... és ezt most nem csak átvitt értelemben értem... mielőtt azt mondanád megint hogy bunkó.... de tényleg azt hittem hogy hosszabbtávon el tudunk egy kicsit "dörmögni" persze nem erőlködöm, látom manapság nem ez jár a fejedben... vagy ki tudja?
Oks! Nekem tényleg fontos a motozás és mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy amikor tudtam motoztam-motoztam és motoztam! Nem divatból gurultam le több száz km-t azért, hogy egy jót tudjak pályázni!
ok, lakva ismekszik az ember.... ahyogy egyre többet olvasom a soraidat rájövök, hogy te tényleg komolyan gondolod....talán kezdem érteni.... ez tetszik benned...mondjuk van azért van "más is" ami bejön..látod már megint a hülyeségen jár az eszem....én tényleg meg tudom érteni... de valóban először furcsálottam ezt egy nő szájából...de komoly vagy már látom.... bocs nem szórakozok ezzel többet...
Ma van egy hónapja, hogy ellopták a dokit! Kilépve az ajtón, még mindig sokszor azt várom, hogy meglátom ott ahol hagytam............................................
ok, nem kívánom túlzásaba vinni,, nem szeretnék itt a fórumon erről csevegni, de ha dumcsizni szeretnél erről dobj emailt.
Igen, mosolygósabb voltam, mert kitőltötte valami az életem! Most meg nem maradt más, mint a munka. Motor nélkül nem egyszerü semmi sem. Nincs miért várni a hétvégéket.................. Egy picit üres lettem, de majd idővel rendbe jövök, azt hiszem.
sxv 550
hy! Egy gyors kerdes: aprilia SXV 550 vagy KTM 690 SMC

szerintetek melyik a jobb?

drága ezzel végképp semmi baj, de a hanglejtésedből ki lehet olvasni hogy nem vagy őszinte, valami nem kerek.... nem akarok itt pszichológiai kérdéseket feszegetni de nem rég még mosolygósabb voltál... és most komolyan tényleg gondolm ezt, nem "arra" gondolok..nem az mondatja velem...
Én nem lázadozom, csak nem érdekel más a motozáson kívül! Tudom, hihetetlen ezt hallani egy Nőtől, de ez van és szerintem jól is van így!

Pár emberrel taliztam a doki elvesztése óta és szinte mindenki meglepődött azon, hogy mennyire fontos nekem a motozás! Nem igazán értettem, hogy miért? Ennyire nem látszódott rajtam, hogy szeretek motorozni?
hát igen... nehéz definiálni ezt a szót... ki így értelmezi, ki úgy... de nem szabad haragban lenni a világgal....sok mindenről lemaradhat az emberfia.... bár én is lázadoztam ifjabb koromban... szeretem a kék színt...
Ez itt a szerelem!
Akkor sem!
Amennyire én tudom nem túl gyakori a menesztős endúrókerék.Majd megunja a keresést és akkor jöhetsz te!
Akkor is az.
jól, van, jól van... át ne harapd a torkom... maradunk a kétkeréknél...kicsi élvezet is élvezet...
Igen, ezt említette nekem a múlt héten. Már azt hittem megint esett egyet.
Miért a moto? Fogalmam sincs ezt nem tudom megmagyarázni, ezt érzem és kész. Most semmilyen más jellegű téma nem érdekel!
huskyról nincsen tapasztalatom, de a böms nagyon hinta-palinta, amugy miért ne menne 180at? enyém is hasít annyit!
A garázsszomszédomnak van egy FE650-je.Jeee!
Na az övé megy szerinte és óra szerint 186-ot.
A többit nemtom.

Szájberlamúr.Uncsi.