Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahó!

Mia szar ez a dilemma oldal
most te engem győzködsz, vagy magadat? csak szólok, nekem már van motorom!
óó köszi mind2töknek akkor beszerzek egy ijet !
Rooftop! Ha van időd olvasd el ezt a cikket.
http://www.motorsokk.hu/main.php?Esemeny_Id=Nzk2MRmVsYWRhdD
1NdXRhdF9OdWxsYXp6YWwmQXpvbj0xNDk2OTM=MTUxN
Lhet mégis a Husky SM610 amit keresek.
elsőre kicsit furcsa, de nem mondhatnám kényelmetlennek! május elején szereztem be és már az első viselésnél megmentette a nyakcsigolyáimat. szerintem hasznos cucc.
Hali!
tudom nem nekem szólt a kérdés bocs
én kb 1 hete vettem 1 ufo nyakvédőt hétvégénn voltam motorozni sztem eggyáltalán nem kényelmetlen és h jó-e?
eggyértelmüen megvédi a csigolyáid meg nehezzebben töri el a sisak esésnél a kulcscsontod!
nekem ien van
Csá roof látom van ijen párnás nyakvédő cuccod, jócuccez? érdemes megvenni mert láttam egy újságban hogy nem ojan drága és gondolkodok rajta, ja és nem zavaró vagy kényelmetlen?
bocs a kép lemaradt
Hello KF!
Olyan kérdésem lenne h ami bukót belinkeltem Lazer sx mien árban megy újonnan?
és 25 öt megér-e?
köszi a válaszod
ui.Te vagy ebbe a témába a profi
Hát hogyne,minden nap tépek vele,még ügyfelekhez is ezzel megyek.
Ha nem kapok jó alánlatot akkor megmarad azt kész,jó kis motor ez bármennyire is supermotot szeretnék.
Legfeljebb tényleg veszek rá egy jó dobot azt csóklom.
akkor még szalad az MT?helyes!
amugy egy nagyon jó kis moci a DR-z. ár érték arányban szinte tökéletes. ha lenne benne még 10-15le, talán el sem adtam volna.
Tudod hogy nem könnyű csak úgy mocit venni,persze annak igen akinek van 1-2milla csak úgy erre.
Ez nem neked szólt.
Én húzom neki rendületlenül 2hét alatt több mint 1000km tettem bele.
arra, hogy szépen vissza zökkentsem magamat a motorozás kerékvágásába. de még előtte ott volt az xt125x is, és csak ezek után mertem ráülni a "narancs szörnyetegre". tudod vana fokozatosság elve...az életben minden téren...jobb ha betartod, mert ha nem könnyen bohócot csinálsz magadból, akár egy internetes fórumon is!
hát te sajna lassan effelé tendálsz!nemhogy a gázt húznád már hónapok óta!
a dr z det mire gyárották? he?
gyerekek ne vegyünk semmit az a legjobb.
meglátszik nem néztél utánna a hypermotard szervízköltségeinek és intervallumának!
meg aztán az sem mindegy, hogy tisztában vagyunk-e azzal, hogy mire is gyártották, az általunk vásárolt motorkerékpárt!
és ezek közűl meliyk igazán SM? és melyik topicban irogatsz? (a válaszokat nem kell beírni! csak magadnak válaszolgass!)
Lehet itt volt a gond! 0 km-esen 180
vagy Dorsoduro. Végre előszőr segítettél is kedves Rooftop! Lehet ez lesz a választás.
Bazsi hagyjad!fölösleges! valójában van számára megfelelő motor....ez a Ducati Hypermotard. Csak hát az nem jön ki 800ezerből....
komolyan mondom korlátoltságod határtalan. de én ezzel le is zártam! azt veszel, amit akarsz, csak ne nyavajogj már itt mint egy kislány! cuppantalak!