...max 2 henger, enduró váz ,gyorsasági kerekek, és 180at menjen (gondolom utazóba), legyen kényelmes, tartós, könnyű, h lehessen vele állatkodni. Szerinted van ilyen motor?
Szóval Rooftop azért vagyok korlátolt mert hétköznapi használatra nem akarok olyan motort venni amiben 1000km enként olajat kell cserélni, és a hétköznapi használat neked túrázás... Okos csávó vagy!
Nekem a leglényegesebb a kényelem,a többi másodlagos,és mondom olvassatok vissza mert én csak azért írtam az adatokat mert egy fórumtárs érdeklődött,két moci között akarta tudni mi is a külömbség ilyen téren.(BMW X650,SM610)
Mert hogy ezek között gondolkodik,ennyi semmi más végett nem.
Én is jól tudom nem az adatok számítanak igazán,főleg nem pályán.
Mivel a volt enduro pályámon én is sokkal jobb köridőket mentem az XR600R-el mint az RXV550-el.
De közuton viszont az RXV-vel volt sokkal jobb motorozni.
Ott a pont! B@sztassuk inkább a politikusokat, a geci zsarukat, a teljesitményadót, de ez egyébként azért egy fórum, h mindenki jól leolthassa a másikat , ha az a világát se tudja már igy hajnal előtt
Amúgy meg ,még csak 4 sört ittam meg........... szal nem vok alkesz!
A pálya csak megfelelö védööltözetben és a pályamotorozásra alkalmas motorkerékpárral használható /gyüjtötartály/!
A páyát mindenki csak saját felelösségére használhatja, melyröl a nyilatkozat aláírása kötelezö!
A rendezvény teljes idötartalma alatt képzett orvos és mentö tartozkodik a pálya területén.
A pálya teljes területén a körültekintö közlekedés és a környezetvédelmi szabályok betartása kötelezö!
Ari vagy, de ne csábítsatok, mert már nehezen bírom moto nélkül és még a végén beadom a derekam, pedig nem kellene. Majd kitesztelem magam, aztán egy ideig csak megnyukszom.
ráadásul itt a fórumon, mások, más sportban elért eredményeit értékelni szoktuk, nem fikázni. ez is az inteligens viselkedés egyik tényezője! tudod van aki fut, van aki atletizál, van aki úszik, van aki labda sportokat űz, van aki korsó emelésből űz sportot (Z), de ennek ellenére szeretjük és tiszteljük ittt egymást. sőtt nem fantomként (képek és adatok nélkül) jelenünk meg! ráadásul személyesen is tarjuk a kapcsolatot....
Mert hogy ezek között gondolkodik,ennyi semmi más végett nem.
Én is jól tudom nem az adatok számítanak igazán,főleg nem pályán.
Mivel a volt enduro pályámon én is sokkal jobb köridőket mentem az XR600R-el mint az RXV550-el.
De közuton viszont az RXV-vel volt sokkal jobb motorozni.
Verseny és rendezvény időpontok:
07. 05. Motorosok az utánpótlásért kupa
Dragon Line
08. 30.-31. OB és Hírös Kupa
MGSZ és Kecskeméti Motorsport
09. 04. Gulyás Kupa
Kecskeméti Motorsport
09. 07. Autós szlalom OB és Zóna
Hírös Rally Team
Amúgy meg ,még csak 4 sört ittam meg........... szal nem vok alkesz!
A pálya csak megfelelö védööltözetben és a pályamotorozásra alkalmas motorkerékpárral használható /gyüjtötartály/!
A páyát mindenki csak saját felelösségére használhatja, melyröl a nyilatkozat aláírása kötelezö!
A rendezvény teljes idötartalma alatt képzett orvos és mentö tartozkodik a pálya területén.
A pálya teljes területén a körültekintö közlekedés és a környezetvédelmi szabályok betartása kötelezö!
szeressük egymást, elég köcsög van - "a rosszakat el kell ítélni, a bűnösök szenvedjenek..."
aszem...