ok, rendben többet nem boncolgatom a témát.... mert olyan falakba ütközök, hogy a végén még én is a motorozást választanám..... de úgy érzem nem azt fogom...
Hello!
Segítsetek ÉRTELMES válaszokkal!
Husky SM 610
Milyen vele utazni 100-120km távolságra országúton, mi az a sebesség amit bír tartósan is motorgenerál nélkül, illetve mi volt a hölgyek véleménye akik fölültek hátra?
Illetve van -e olyan aki már tényleg ment Bömös f650 gs -sel 180km/h ával, vagy csak kamu...
velem lehet beszélni én odaadom az enyémet, és kérek valamit cserébe....így mindketten jól járunk...
veszett fejsze nyele...imádok motorozni de ha ez a két dolog enne csak..... bizony elgondolkoznék melyiket is válasszam...
Pénteken vagy szombaton lép valaki valahova mocizni? Szívesen lemennék nézőnek! Már nagyon hiányzik a motozás és most még ráadásul kezdek beteg is lenni, úgyhogy egy kis benzingőz jóljönne.
azóta nem jó a csuklója,meg az ujjai....
Az én válaszom a MOTO lenne!
Segítsetek ÉRTELMES válaszokkal!
Husky SM 610
Milyen vele utazni 100-120km távolságra országúton, mi az a sebesség amit bír tartósan is motorgenerál nélkül, illetve mi volt a hölgyek véleménye akik fölültek hátra?
Illetve van -e olyan aki már tényleg ment Bömös f650 gs -sel 180km/h ával, vagy csak kamu...
Előrre is köszi!
veszett fejsze nyele...imádok motorozni de ha ez a két dolog enne csak..... bizony elgondolkoznék melyiket is válasszam...
Mizu van Veled? Kezed? Ti léptek valamikor mocizni?
Pénteken vagy szombaton lép valaki valahova mocizni? Szívesen lemennék nézőnek! Már nagyon hiányzik a motozás és most még ráadásul kezdek beteg is lenni, úgyhogy egy kis benzingőz jóljönne.
vélemény? valaki? (azt tudom hogy komoly a másinnya az én tudásomhoz, de most ettől tekintsünk el...)