Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a HZ ez új tag?
látom megy a perpatvar, de nincsigazad komám csak hogy nyaljak rúféknak
HZ komám ha életedben annyit elértél volna összesen mint én a BMXel, akkor legalább nem lennél ennyire korlátolt és buta, és nem próbálkoznál azzal, hogy "nyalsz" egy 3dik személynek hátha melléd áll.(régi trükk,nem jön be!) Ha nem olvastad volna néhány hsz-el korábban, Z az én véleményemen van, csak szerény személyéből adódóan nem ad annyira komoly hangot neki mint én. Ráadásul Z szerintem nagyon büszke lenne magára, ha tudna BMXezni!
Azt hiszem Zrider kezdi érteni! És jó csávó, nincs elszálva magától...Biztos nem BMX ezik! Az Mz ket annakidején arra találták ki ,hogy motorozz vele. Na ilyen kellene nekem most is. max 2 henger, enduró váz ,gyorsasági kerekek. Motorozni! Semmi másra!
Kukkancsle Kakucsra !
Z kakucsra jössz?
apám is lement MZ vel a balatonra vagy 5x amikor 20 éves volt ( tőlünk a balaton 500 km)
Nekem mondod! 85és 92 között 1 Ts250/1-et +3 Etz250-t nyűttem el! Bőven sokat voltam velük a határokon túl, mert behúztam egy puncit magamnak Besztercebányáról és kocsim meg nem volt még, ezért motorral jártam szúrni
Végülis mindegy ki mivel motorozik, az a fő, ha ráteszi a tüzet, vigyort húzzon a képére
abban énis benne vagyok nem ?

Nagyon hiányoztok Nekem! ( Visontai motos csapat)
szia Foxy!
GD hagyjad...vaknak, hogy piros...
További szép/szebb estét minden Motosnak!
Mondjuk a tartós végsebességen hajszolás az tényleg az ami az egyhengeresek a legrosszabbul tolerálnak, de nekem akkor is furcsa hogy ennyitől kikészült a blokk...az én motorommal új korában versenyeztek, meg az általad említetthez erősen hasonlító stílusban "túráztak" (de nem 1-2 száz, hanem 2-3 ezer km-eket), több km-eseket egykerekeztek mégis kibírt a hajtókar majdnem 70e km-t...
na erről beszélten nektek az előbb!
HZ GDnek meg nekem is LC4es blokk dobog a verdában szóval ismerhetsz te akárkit és mondhatott az akármit..... nekünk meg ott áll a garázsban és tökéletesen működik!
Rooftop!
Okos vagy Öcsém!
Na olyan motort keresek ami akkoriban az MZ és ETZ volt! Meg a simó amin feszítesz! Hallod! Motorozni vele!
HZ baaameg majd kf barátunk úgy körbemotoroz MZvel, hogy eladod a motort, meg a jogsiból is tábortüzet gyújtasz! baamegg...
Még az is lehet...............................
GD!
Ketten mentek le szoboszlóra I.D. a Duke kal, P.Sz. egy R6 al. Gondolom amit bírt... A mocit újjonan vette Tbálinton 0 km esen. Akkor max anyaghiba lehetett. De már több embert hallottam panaszkodni a hajtókarra.
Belebetegedtél a motortalanságba?

Jól van, csak vicceltem ám!
de szeretem az ilyen embereket, akik mindent, mindenkinél jobban tudnak, többet jártak mindenfelé, sőtt még siheder korukban, szülővárosomban is jártak szalámit businesselni. csak azt nem értem, hogy akkor miért nem tudják megérteni, HOGY AMILYEN MOTORT KERES OLYAN, NEM LÉTEZIK A VILÁGON!

Komolyan mondom eldobom az agyamat!