Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehhh.
Csepegtetett juhtúrós kenyér,hagymasalátával,sörrel.Na az a jó este.(megvolt)
Csak tudnám,akkor minek bicikliztem fél délután?
Stét!
Az meg milyen ....ja már emléxem,csillagok,buxák..........ungi-bungi
Szép estét Mindenkinek!
hahaha nagyon nevetséges! Vigyori...............cccc Látom az írás nem megy csak a Smiley. Háááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááhhhh
Kössz az infót!
Hi,
Online jobban jársz: supermoto magazine
Angol supermotoMx digital, ebben is van SM
Német SM magazin

Sajnos itthon nincs kifejezetten ilyen témájú lap.
A Magyar médiumok csak akkor írnak valamiről ha jól megfizetik!
Ezért van az, hogy megcsömörlesz egy-egy márka tesztjétől... Pl: Suzuki RMZ 450
Valamilyen SuperMoto újság magyarországon létezik amit megtudnék venni vagy rendelni rendszeresen? Csak SuperMoto! Köszi!
ehh, mi van itt? hát szóljatok már egy szót!
Hétvégén 2008.06.21 Szombaton Csapatunk tagjai részt vesznek az Osztrák Supermoto Bajnokság második fordulóján. Beszámoló Vasárnap (2008.06.22) kerül fel az oldalunkra.

Kategóriák száma: 10db !
Versenynap: Szombat-Vasárnap
(Fiaink a Szombati versenynapon próbálnak szerencsét.)
Távolság Budapeströl: 270km
GPS: E47.536153 N16.430483

Forrás: Motomax.hu

Hajrá Magyarok!
Ha valakit érdekel egy 640-es LC4 2.000 km-el, 1milla körül, akkor érdeklődjön a Merkantil banknál!
A Kecskeméti visszavett motorok között láttam egyet!
Szerintem k***a jó vétel lenne!
Hali,

A gyűjtőtartály miatt ne fájjon a fejed, csinálok Neked a helyszínen egy red bull-os dobozból, ami a célnak megfelel! Nehogy már ezért ne gyere!?

A Vertemati olasz gyártmány, egy testvérpár kezdte gyártani őket. Igen ígéretes műszaki megoldásokkal rukkoltak elő, minőségi alkatrészekkel dolgoztak. De összekülömböztek, szétváltak, így született meg a VOR márka.
A tank alumíniumból van és az ülés alatt helyezkedik el.
A tankja hol van ennek?
Lehet, hogy hülye vagyok (köztudomású, hogy nem ismerem a motorokat) de ez miféle járgány?
ez a kakucsi rendezvény biztonsági felhívása.
Hát a múltkori fikkantáskor igen beleb*tam az állvédőt a mellembe, a sisak oldalát a csuklyásizomba, kát hétig nem tudtam végigaludni az éjszakát.
Nem tudom, mennyit védett volna, de szerintem érdemes.
Szia!
Akkor asszem én nem megyek... Nincs gyűjtőtartályom és ha jól emlékszem, ott probléma az is, ha hangos a kismotor.
korlátozott jogsival vezethető
ollé!
de majd még meg juk