Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eurosport 2, supermoto vb.Most!
Hali tud valaki supermotós összejövetelröl? Ha van valami akkor elérhetőséget is irjatok köszi
Nem baj az,csak lesz már végre.
csak-csak leesik az első hó. mire hancsák.g alá kerül egy supermoto!
Ja de nem 0km-el ebben 5700km van.
Igen,most néztem egy jó gépet,jövőhét hétvégén szeretném is megnézni és kipróbálni.
Én mindennek tetejében ha tetszeni is fog akkor meg is venni.
Kb 8-10 cm!De miért?
Szia! Igen én voltam!
csá! te voltál a go go-wekenden, mert ismerős a motorod meg a zöld ruhád
Természetesen endurózni is szeretnék vele sőt...
Nekem meg a ktm szalonba azt mondták,hogy semmi nagy különbség nincs a 450-es és az 530-as között csak annyi,hogy ha vegyesen szeretném használni akkor inkább a 450-es.
De most,hogy láttam az aprilia sxv 450-et (a 2008-as) nagyon megtetszett csak félek az olasz motortól megbízhatóság téren.
És főként az érdekelne,hogy mivel jobb vagy rosszabb a 2 henger?
Városi használatra tényleg jobb az SXV.
És mit veszel? Husky SM 610 0km ? Tudod írtam milyen áron van.
Értem, és néha endurózni is akarsz?
Mert az EXC-R attól még nem lesz supermoto, hogy aláteszel két 17-es kereket!
Jó választás lehet az EXC-R, de én az 530-ast venném belőle. (véletlenül tudok is egyet... )
Az Aprilia SXV-t ajánlották neked. Nem mondom, hogy jobb mint a KTM, de városi használatra én tuti azt venném. De 2007 körülit mindenképpen.
Jehhh a srác ma mondta hogy kell neki a motorom és holnap áttutalja a számlámra az előleget.
Jövőhét folyamán meg hozza a többi pénzt is,de jó akkor végre meg tudom venni a másik gépet.
és mekkorák?
450 exc lenne a 2008-as.
És supermoto szett.
Teljesen csak hobbira és városi motorozásra lenne...
Mármint ventillátor?
Ja kettő is!
hát az a röcsöge 2001 es..
de má van másik 1 mx:d
mocidon van venti?
Hali,
450-es KTM, de milyen? SMR vagy EXC? Versenyezni akarsz, vagy munkába járni?
Vagy hobby szinten körözgetni egy versenygéppel, amit odaviszel a tetthelyre mindig?
Valaki létszi!
rc-r é a fejidom!
devagányvagy te hereszagú favágóó
Lehet ,de ez gyári gilera h4es üveg!
akkor nemez volt az !
vagy lehet nemis hirdetted de már beszéltünk hogy régebben néztem egy msik ugyanijet de annak még megvolt a fejidomja és kérdeztem hogy hogy lehetne megcsinálni ugy mint a tiedééé