Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húszezer !
Lehetek a pompomlányod Sanya

te vagy a király

72 powa igazavan rtopnak
Sanya mindent nagyon szívesen!Én most ébredtem, de megyek is vissza! A motorod lesz ettől sokkal jobb, nem feladni! Nagyon el voltál kenődve a 2dik futam után, amit meg tudok érteni. De fel a fejjel! Több rajongód van, mint bármelyik itthoni SM versenyzőnek, és amint látod, aki csak tud segít!JÓ ÉJT MINDENKINEK!
de ez a kép kihúz a slamasztikából!
ezt a képet talán nem kellett volna homlokzat felújítás előtt!
Kösz az infót. MZ-sek mit keresnek egy SM versenyen? Nem mintha bajom lenne velük, jó fejek. Szombaton találkoztam robogósokkal ők is monták probálták bevonni( tudjuk ki ) őket is. 10.000.-ért/futam. Legközelebb lehet hogy lesz kerékpár betétfutam is
Köszi minden szurkot
Sajna nekem ma volt péntek 13. nagyon rosszul mentek a dolgok és még pechem is volt ...köszi mindenkinek a segítséget különösen Lukinak a szerelést meg a weekendet nagyon kafa volt .....Lacának,Fecónak és a barátainak a gyors első fék javítást, ja meg még 1x Lukinak(megszerelték a lehetetlent .... kapufa volt ma minden,és erre még egy szlovén kocsog kilökött a pályáról legelni a fűre (rég zúgtam ekkorát)...kicsit össze kell kaparni a motort mert a mai paraméterek eléggé kiábránditóak voltak de majd legközelebb remélem jobb lesz

na megyek dógozni
A mi napunk is hasznosan telt, csupa "hasznosholmik" között!
Motard44 barátom végre elkezdhette az 560-as bejáratását!
Gratulálok a Visontai kitartóknak!
a mai versenyen nem volt off-road szakasz!
Én megmondom frakón , még kevesebb résztvevőre számitottam. pittbike 2versenyző , MZkupa :kb nyolcan, sm-open-prestige: kb 12-12 versenyző
A Mi Sanyánk mindent megtett sajna a balszerencse meg a technika keresztbetett neki
Vermes Sanyi kib@szott szépet ment mindkétX , külön kedvencem Zóka Atis, aki a köridő helyett az egykeróra gyúrt szinte végig, abban viszont eléggé ottvan
Valójában csak nekik szurkolni+a fórumozó cimbiket mgnézni már megérte, Akiről nem beszélünk, annak meg amit gondolok.....
már látom hogy akkora hülyeséget kérdeztem hogy senki nem válaszol legalább akkor tegyetek be egy ijet:
csá mindenki lehet nyugodtan hülyének nézni de mostanság nem figyelemm az eseményeket, meg amugysem nagyonn vágom ezt, most visontán eddig nemvoltak supermoto versenyek de mostmár megcsinálták az off-road szakaszt és igy már vannak ? vagy mi?
össz induló kb-20-25 között csak a prestige futamot tudom 1futam első kökényesi,2futam első vermes
az enyém is eladó 6000 pöngő a jelképes ára ennek a sokat megjárt SIDI supermoto Flexforce csizmának,a jobb lukas a bal majdnem
Sziasztok!

Valaki tud eredményeket a mai Visontai versenyről? Esetleg indulók száma?
Helló!
Sanya remélem jól húztad neki!
Rooftop sajna nem tudtam bemenni mert pénteken későn értünk oda vami fehér bmx en szerelted a láncot és utána 1 órával tudunk elszabadulni! Szombaton meg szinte nem is voltunk a városba!
Szevasztok!Skaccok, van egy darab Gaerne SM csizma eladó egy cimborámnak!Fekete szinű 43-as egyszer használt hibátlan állapotú 45-e Ft-ért kinálja!Nagyon jó vétel!A fotón az én csizmám látható de ugyanarról a tipusról van szó.
Helóka Elvribádi,

Van egy kis maradékom, ha valakit érdekelne!

http://www.kepesmotor.hu/felni...
helosztok !
sok sikert sanya !
húzzad neki hadd kaparjon
hooligannak van amúgy anti hopping cuccosa:D
Már a puch topic is beelőzött
Hajrá Sanya!
Üdvözletem mindenkinek

Előszőr is Sanyának sok sikert

Másodszór hooligan neked van anti-hopping kuplungod nem?
Sanya innen messziről szurkolunk neked tíípjed a gázt !
Sanya nevében köszönök minden jó kívánságot! Mindjárt reggelizünk, utánna be az autóba és irány Visonta. Vagyis én be az autóba, Sanyának meg futó edzés. Csak Ő ezt még nem tudja!