Sanya mindent nagyon szívesen!Én most ébredtem, de megyek is vissza! A motorod lesz ettől sokkal jobb, nem feladni! Nagyon el voltál kenődve a 2dik futam után, amit meg tudok érteni. De fel a fejjel! Több rajongód van, mint bármelyik itthoni SM versenyzőnek, és amint látod, aki csak tud segít!JÓ ÉJT MINDENKINEK!
Kösz az infót. MZ-sek mit keresnek egy SM versenyen? Nem mintha bajom lenne velük, jó fejek. Szombaton találkoztam robogósokkal ők is monták probálták bevonni( tudjuk ki ) őket is. 10.000.-ért/futam. Legközelebb lehet hogy lesz kerékpár betétfutam is
Köszi minden szurkot
Sajna nekem ma volt péntek 13. nagyon rosszul mentek a dolgok és még pechem is volt ...köszi mindenkinek a segítséget különösen Lukinak a szerelést meg a weekendet nagyon kafa volt .....Lacának,Fecónak és a barátainak a gyors első fék javítást, ja meg még 1x Lukinak(megszerelték a lehetetlent .... kapufa volt ma minden,és erre még egy szlovén kocsog kilökött a pályáról legelni a fűre (rég zúgtam ekkorát)...kicsit össze kell kaparni a motort mert a mai paraméterek eléggé kiábránditóak voltak de majd legközelebb remélem jobb lesz
A mi napunk is hasznosan telt, csupa "hasznosholmik" között!
Motard44 barátom végre elkezdhette az 560-as bejáratását!
Gratulálok a Visontai kitartóknak!
Én megmondom frakón , még kevesebb résztvevőre számitottam. pittbike 2versenyző , MZkupa :kb nyolcan, sm-open-prestige: kb 12-12 versenyző
A Mi Sanyánk mindent megtett sajna a balszerencse meg a technika keresztbetett neki
Vermes Sanyi kib@szott szépet ment mindkétX , külön kedvencem Zóka Atis, aki a köridő helyett az egykeróra gyúrt szinte végig, abban viszont eléggé ottvan
Valójában csak nekik szurkolni+a fórumozó cimbiket mgnézni már megérte, Akiről nem beszélünk, annak meg amit gondolok.....
csá mindenki lehet nyugodtan hülyének nézni de mostanság nem figyelemm az eseményeket, meg amugysem nagyonn vágom ezt, most visontán eddig nemvoltak supermoto versenyek de mostmár megcsinálták az off-road szakaszt és igy már vannak ? vagy mi?
Helló!
Sanya remélem jól húztad neki!
Rooftop sajna nem tudtam bemenni mert pénteken későn értünk oda vami fehér bmx en szerelted a láncot és utána 1 órával tudunk elszabadulni! Szombaton meg szinte nem is voltunk a városba!
Szevasztok!Skaccok, van egy darab Gaerne SM csizma eladó egy cimborámnak!Fekete szinű 43-as egyszer használt hibátlan állapotú 45-e Ft-ért kinálja!Nagyon jó vétel!A fotón az én csizmám látható de ugyanarról a tipusról van szó.
Sanya nevében köszönök minden jó kívánságot! Mindjárt reggelizünk, utánna be az autóba és irány Visonta. Vagyis én be az autóba, Sanyának meg futó edzés. Csak Ő ezt még nem tudja!
te vagy a király
72 powa igazavan rtopnak
Sajna nekem ma volt péntek 13. nagyon rosszul mentek a dolgok és még pechem is volt ...köszi mindenkinek a segítséget különösen Lukinak a szerelést meg a weekendet nagyon kafa volt .....Lacának,Fecónak és a barátainak a gyors első fék javítást, ja meg még 1x Lukinak(megszerelték a lehetetlent .... kapufa volt ma minden,és erre még egy szlovén kocsog kilökött a pályáról legelni a fűre (rég zúgtam ekkorát)...kicsit össze kell kaparni a motort mert a mai paraméterek eléggé kiábránditóak voltak de majd legközelebb remélem jobb lesz
na megyek dógozni
Motard44 barátom végre elkezdhette az 560-as bejáratását!
Gratulálok a Visontai kitartóknak!
A Mi Sanyánk mindent megtett sajna a balszerencse meg a technika keresztbetett neki
Vermes Sanyi kib@szott szépet ment mindkétX , külön kedvencem Zóka Atis, aki a köridő helyett az egykeróra gyúrt szinte végig, abban viszont eléggé ottvan
Valójában csak nekik szurkolni+a fórumozó cimbiket mgnézni már megérte, Akiről nem beszélünk, annak meg amit gondolok.....
Valaki tud eredményeket a mai Visontai versenyről? Esetleg indulók száma?
Sanya remélem jól húztad neki!
Rooftop sajna nem tudtam bemenni mert pénteken későn értünk oda vami fehér bmx en szerelted a láncot és utána 1 órával tudunk elszabadulni! Szombaton meg szinte nem is voltunk a városba!
Van egy kis maradékom, ha valakit érdekelne!
http://www.kepesmotor.hu/felni...
sok sikert sanya !
húzzad neki hadd kaparjon
hooligannak van amúgy anti hopping cuccosa:D
Hajrá Sanya!
Előszőr is Sanyának sok sikert
Másodszór hooligan neked van anti-hopping kuplungod nem?