Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Foxy!Visontán nagy derbi lessz holnap ugye tudod?
Na még egy kis Sm!
még jó hogy a saláta kicsit lágyítja
dehogy fantasztikus, inkább kemény
ez fantasztikus
rágcsálok itt egy nagydarab grillen sült karajt, de olyan kemény mint a kő
NYáron szeretnék egyszer kétszer max 3szor( ) elmenni visontára pályázni egyet, de mivel hogy csak ez a néhány alkalomra tudom összeszedni a zsét mondjatok már időpontot amikor szerintetek a legjobb lenne juni juli augusztus folyamán vagy minden nap olyan ott mint a GO GO-1 en?
szebb jövőt
És persze ne feledkezzünk meg a versenyszerelőkről sem!
supercross the movie ban minden köcsög thor cuccban nyomja, tuti reklám
Jó estét ESEMESEK!
Egy kis ízelítő a mai Visontai menetről.A riderek!
Szia!

Kérdezz rá az universal motornál. Én a héten láttam náluk Thor katalógust és szerintem mindent betudnak szerezni.
A vadászsólyom a hayabusa igaz? Próbálom eladni nagyon vonz az endúrózás utcán nem szeretnék nagyon motorozni maximum robogó egy hónapja sikerült összetörnöm magam közúton más motoros hibájából és most más motorozási formát kell keresni ezért vonz az endúró igaz nagy motorra még nincs jogsim. Valami hibája van a gépnek?
Nagyon patek az XT-d. Nekem is vót bár a TTR változata meg nagy ccm-mel. Imádtam a képeim között meg is találod..
Igen az a helyzet hogy vettem egy vadászsólymot és ezé lesz eladva. De innen nem mozdulok, nemsoká méék italiba oszt hozok egy Sm-et csak papír nékűű... merthát a pályán mindegy lesz.
hétfőn elmék nyarali 1 hétre addig lesz időd eladni a lovad... esetleg...
Sziasztok.
Tudtok budapesten olyan szakit aki féknyereg adaptert tud késziteni 250-ről 300-as tárcsára?
segitségeket előre is köszönöm
Fazer az a gond, hogy nem olyan egyszerű mert az Xt-met el kéne adni. Gondolom csere nem érdekel.
Bazsi,

Kettő ár van az olcsóbbik term. a gyári cuccokra vonatkozik a drágábbik pedig a full verzióra. Siess...
Amit így felsoroltál jól hangzik nagyon, de s vagy e verziós és ez a sok minden mind benne van az árba? Csak az a gond hogy addig elkéne adni az Xt-met.
Légyszi segítsetek!
Hol lehet venni Thor supermoto cuccokat, ki forgalmazza?
Fontos lenne
Lecsúsztunk...
Itt szar az idő.
belepofazok kicsit. sztem ha a mostani sisakod jo technikailag (nem koppant, belseje nincs kikopva, stb.), folosleges lecserelned amig nem tudsz jobbat venni. a helyedben vagy eltankolnam azt a 25ezret, vagy gyujtogetnek meg hozza ugyanannyit. 50 korul mar egesz jot lehet venni.
csőváz... látom megint én zárom a boltot...
kf köszi szépen minden segitséget hnap megkérdezem és még arról mondd majd el a véleményed !
köszi
hello
jóéjt
szia foxi jóéjt