Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HÁH
visszamenjéé ec topikba ..ne felejtsd el kerékcsere volt
*erő
majd ha beszorul akkor huzok egy gázt oszt cső feltépem a betont,mert tudod ebben van er nemugy mint egy fránya 650es hurkabergben
Igen ,nálatok a kocsisoron biztos
Csak nehogy beszorúljon az első kerék a beton hézagok közé ...mert olyan vékony
2hete kereket cseréltem, most a hegyen őrjöngök. szóval takarodok a topikból
az van amit a fizető vendég akar! jah amugy lassan gyülekezik a nép!
nem találom a mail címedet
Só szincsen mókáról, vért fogtok izzadni van egy pár dolog a tarsojomban, igaz ez mind arra jó,hogy mekktanuljátok az alap dolgokat és a motorkezelést ....vastag szivacsot tegyetek a bukóba,hogy ekigya az izzadságot ....nem kell betojni ,"csak cicceltem" ahogyan a kis kereszlányom mondja
Sziasztok!
Rooftop küldenél nekem is e-mailt erről a vasárnapi mókáról?
CSak jelképes beugró lesz: 300Ft.
Mármint a felni arany? mert ha igen akkor egy képet feldobhatnál, vagy a mailomra amire nemrég küldtél üzit ugyan oda elküldheted a képet is. Thx
Nekem is van az illetőről képem
van ehhez szükséges első gumim jó pénzért
de én ezt a kanyartechnikát is meg fogom tanulni
Sziasztok SM-esek!
Meg szeretném kérdezni, hogy ki szokot Kecskemétre járni a Go-kart pályára?
Köszi!
De ennyire nem sűrgős a dolog mert még motorom sincs és a jogsi is fél hónap múlva lesz meg...
van egy eladó SM szett! Talon agyak, Excel fenik, arany színben. küldj e-mailt és küldök képeket! lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu
Ejjnye már uraim!Képesek lennétek kihagyni az SM iskolából? Ezért mindenkire rádobok mondjuk 5 másodpercet!
én ugytudom zsir uj cucc 250ezer körül van de nagyon fasza használt már 150éer is van
Hali
Ha leveszem a kuplungkosarat akkor a hidr. kuplungnak lesz valami "baja"? Elmegy belőle az olaj stb? Vagy nyugodtan levehetem?
Köszönöm!
És még annyi,hogy kb mennyi újonnan szalonból egy szett?
Vagy abból is több fajta van?
persze hogy simán... viszont ha adnak 320as tárcsát előre akkor kell neked átalakító... a telókról meg annyit, hogy fullra kikell tekerni hogy kemény legyen
Üdv!
Az lenne a kérdésem,hogy egy új KTM 450EXC-t simán át lehet alakítani supermotová egy szettel?
Vagy a teleszkóppal is kell valamit babrálni?