Beszéltem Borsatyával és közös megegyezéssel ezt most kihagynánk, ő befejezte a felújítást én meg most kezdtem úgyhogy esetleg csak Lepence lesz vasárnap.
Nem voltam pár hétig( lakás felújítás) net közelben.
Nem tudom, hogy kerestél-e vagy ilyesmi.
Küldöd a gumit?Borsi Sándor 2500 Esztergom Erzsébet királyné u 2
télleg? :O ezt nem tudtam.. azt hittem ez joval tartosabb... nah mindegy pénzem nagyon sokáig nem lenne rá meg jogsim se... inkább következönek egy WR vagy Berg, bár azok is szervizigényesek, gondolom, bár használattol is függ
nah mindegy megyek is mert meg kellene tanulni elöbb rendesen kimotorozni ezt is :P
A váltóban a rohadt kis hézagolók pontos helyét.Vagy 3 hónapja szedtem szét és az már qrva rég volt...
Meg van egy O gyűrűre hasonlító kis szar,ami egyszer csak ott termett.Valami háromszög keresztmetszetű.
Na épp csak ennyi nem tiszta teljesen.Sejtésem van,de nem akarom feleslegesen összerakni.
Apropó,valakinek valamit nem kell szerelni?
Hát ha minden jól alakul akkor igen!
Most kérdezgettem utána pár dolognak,ha nem versenypályán használják csak közuton akkor 1000km a olajcsere,és 6000-9000km között már gyűrű és dugattyú csere is kell neki,ami azon a mocin amit vennék már esedékes lenne,és 160E Ft a csere rajta.
Meg kell ezt beszélnem velük hogy valamit engedjenek mer nem akarom egyből szervízbe vinni cserélni.
Használsz skype-t?
a t y s p h o t o ha rám keresnél.
Ajánlom figyelmetekbe ezt a remek programot!
I. Motocross Fesztivál Szombathely
Természetesen küldöm.
Sry a késedelemért!
Nem voltam pár hétig( lakás felújítás) net közelben.
Nem tudom, hogy kerestél-e vagy ilyesmi.
Küldöd a gumit?Borsi Sándor 2500 Esztergom Erzsébet királyné u 2
nah mindegy megyek is mert meg kellene tanulni elöbb rendesen kimotorozni ezt is :P
Meg van egy O gyűrűre hasonlító kis szar,ami egyszer csak ott termett.Valami háromszög keresztmetszetű.
Na épp csak ennyi nem tiszta teljesen.Sejtésem van,de nem akarom feleslegesen összerakni.
Apropó,valakinek valamit nem kell szerelni?
Most kérdezgettem utána pár dolognak,ha nem versenypályán használják csak közuton akkor 1000km a olajcsere,és 6000-9000km között már gyűrű és dugattyú csere is kell neki,ami azon a mocin amit vennék már esedékes lenne,és 160E Ft a csere rajta.
Meg kell ezt beszélnem velük hogy valamit engedjenek mer nem akarom egyből szervízbe vinni cserélni.