Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha kiszartam a dobozt meg em mi van ráírva
Én meg csak MENNÉK, de csak
Laca nem jön...
Mi volt a bibi?
Na és haladós a gép?
Jó is az
nemhogy venél egy JÓ APRILIA ERIKSZ százhuszonötöt pusztafaluról.. azzal nemkell bajlódni
Nekem a régebbi blokkkos még.Nincsen ablak,de már megoldódott a probléma
422-1924
És nem kell bele 1 liter, hanem az ablak alsó harmadáig kell tölteni, ami 7-8 deci. Úgyis kell utántölteni..
erőbe szerintem nem marad el a többi 2T től de a mostani Motorrevüben van róla valami
egyébként felhívhatod őket mert alkatrész úgyis onnan lesz
A felfüggesztése nem úgyanaz mint az enyémé de tuti hasonló és akkor biztos jó
hagyymáá ugyse hivok fel senkithogy cső jó ez a motor
de nem tőletek venném

na csak arra kérdeztem hogy erő meg megbizhatóság a többi 125öshöz képest
amugy meg azt hallottam nagyon jo a futóműve meg erős a motorja szóval amatőr pályázásokra kitünő lenne
sima utcai gép amiben egy verseny endúro blokkja van szinte ugyan olyan mint az exc 125
Andl Kft. 8500 Pápa Külső-Veszprémi út 67 Tel/fax: 89/320-872 Mobil: 30/296-0056
miafasz?
egy motorról beszélünk?
ez egy sima utcai gép vagy érted hogy mondom azért ez pofátlanság lenne 6ezrenként dugózni
hívd fel a Nehéz Jánost azt hiszem így hívják az importőrt!De minimum 6000 km enként dúgócsere
én havertól venném jóáron azért érdekelne.
Én is ilyet szerettem volna de Győrben lebeszéltek róla!A 250 4T nagyon dicsérte de lehet azért mert az volt neki raktáron.Hívd fel a pápai importőrt ő biztosan szívesen segít neked.Fejből vágja az összes adatot és infót.
Helló!

Sajnálom a motorodat én is!Ha látnám Győrben akkor mindent megteszek hogy meglegyen.
EXTREME SPORT
F.I.M. SUPERMOTO 19.00-tól
mindenütt ott vagyok bazz!
CSAK RÚFTOPNAK
elfelejtettem, ha vagy msn en irjámán
Huskyról tapasztalat?:) Nekem 2000-es van, de ezt te is tudod. Alkatrészt nehéz hozzá szerezni, de erős motor. Szerintem erősebb, mint egy aprilia vagy egy yamaha. (term. ugyanúgy 125ösben)
Sziasztok szia foxi most olvasom mit tortent teloztam par arcnak egyket rendor spanak es polgarornek,jarorozes kozben kerdeznek es keresik mocid,este mi is be szallunk egy kett verdaba ugyis jarorozesi gyakorlaton vagyok ,ha tudok valamit szolok ennyit tehetek
Szia Foxy!
Ne bánkódj a motorod miatt mostmár mindegy fogd fel úgy mint új kezdet

Ha meg motorozni szeretnél biztos vagyok benne hogy mindig lesz aki felajánlja a sajátját egy pár kör erejéig addig amíg nem lesz meg a doki vagy az új motor.