Ha valaki megy Visontára vasárnap kocsival és érinti Pestet, meg persze van egy szabad hely a kocsiban, akkor légyszi gondoljon rám! Pesten belül bárhova eltudok jutni. Köszönöm!
Amugy ez a felni szerintetek jol néz ki vagy gagyi?
Mert én is ilyet akarnék...csak simán félbe elfesteni, mert a gyári Behr az 16,5 és én meg nem akarok utcán folyamatosan slickel járni. Igy marad a festés...de vajon jol mutat ez?
Engem se számoljatok biztosra, mert messzi van még az a vasárnap szoval passz.
Illetva cimbivel se beszéltem akivel mennék h mizu..
Szoval határozattan tudom állitani hogy vagy megyek vagy nem
Ma délelött mentem egy 2t géppel csak a vállpánt kikezdte a vállamat, csövön húztam neki,ez az 1etlen gépezet aminek büntetlenűl tudom nyelezni, a fűkasza ....
Olvasgattam itt a topicban, hogy szoktatok a kecskeméti kartringen is motorozni. Ha nem indiszkrét kérdés, akkor tudnátok mondani nekem egy "átlagos", azaz elfogadható köridőt, amit egy jobb technikával és képességgel megáldott supermocis embertársunk itt Kecskeméten karcol? (Itt, merthogy én kecskeméti honpolgár vónék... )
Csak a miheztartás végett szeretnék tájékozódni, meg hogy legyen mire gyúrni a 125-ösömmel!
Kérdezgettem itt egy-két ismerős motoros arcot, jópofa válaszok születtek, állítólag messziről jött kollégák olyan időt is mondtak, ami a gokart országos bajnokság pole-pozíciós ideje alatt volt!
(OK, ez vicc volt...)
Kell a reklám persze de utána nem szabad reklámálni ,hogy a reklámban így volt+úgy volt .......bekente a fejbőrét és még a papagája is sősös lett ...innen a mondás :Link vagy mint a TV shop
Lákiluk szerényebben fogalmazz, mert elszállok magamtól ....mikor inas voltam ki volt írva a műhely falára: A lehetetlent azonnal megcsináljuk, a csodákra egy kicsit várni kell! ...ne várjatok csodát rengeteg dolgot kell megtanulni az aszfaltcsikkantásról, és még az offroadra rá sem tetek
További szép napot Mindenkinek!
Azzal én is megyek nagyon, Repsol Competition 2T-t kap keverve, de meg is hálálja, gázra emeli az elejét!
Mert én is ilyet akarnék...csak simán félbe elfesteni, mert a gyári Behr az 16,5 és én meg nem akarok utcán folyamatosan slickel járni. Igy marad a festés...de vajon jol mutat ez?
Illetva cimbivel se beszéltem akivel mennék h mizu..
Szoval határozattan tudom állitani hogy vagy megyek vagy nem
(éreztem én, hogy kell még gyúrni... Nem keveset... )
Olvasgattam itt a topicban, hogy szoktatok a kecskeméti kartringen is motorozni. Ha nem indiszkrét kérdés, akkor tudnátok mondani nekem egy "átlagos", azaz elfogadható köridőt, amit egy jobb technikával és képességgel megáldott supermocis embertársunk itt Kecskeméten karcol? (Itt, merthogy én kecskeméti honpolgár vónék... )
Csak a miheztartás végett szeretnék tájékozódni, meg hogy legyen mire gyúrni a 125-ösömmel!
Kérdezgettem itt egy-két ismerős motoros arcot, jópofa válaszok születtek, állítólag messziről jött kollégák olyan időt is mondtak, ami a gokart országos bajnokság pole-pozíciós ideje alatt volt!
(OK, ez vicc volt...)