Köszike, csak az a baj, hogy mély levegőből nem tudok venni másikat. Szerintem min. 1 év mire összetudok kaparni annyi pénzt, hogy legyen egy normális mocim.
gondolom nem bántad meg
csakhogy írjak valami supermotosat hogy ne offoljam a topicot: vigyázzatok a mátrában a gázolajfoltokra.én sikeresen felavattam a bukógombát,amit előtte pár nappal tettem fel a hátsókeréktengelyre.de jól tervezettnek bizonyult
Foxi. Ha elfogadsz egy tanácsot. Tedd túl magad a motoron, nem lesz meg. Azt szerintem alkatrésznek vitték el, véleményem szerint már nincs egyben.
Vegyél egy mély levegőt, és vegyél egy másikat részletre, és felejtsd el, hogy így jártál. Amivel most igazán ki tudsz b*ni magaddal, az az, hogy hónapokig bánkódsz. Úgyis érett már ez a csere neked, bár gondolom, nem könnyű nulláról kezdeni.
Én egy hasonló eset miatt padlóztam le egyszer több hónapra, nekem ez volt a nagy tanulság benne.
Mennyit érhetett a motorod?
na!képet!
még mindig,mert bontós hibás alaplapot küldött és visszaküldtem.de elvileg a héten meglesz már.franc se tudja.hát azóta áll.má vagy 2hónapja vagy több
biztos kelet kupa akkó,mert vannak többen is akik indulnak a kupán nyíregyről.
akkó tényleg lehet kinézünk.főleg ha összeáll a turmix,mert gyújtással van problem
neked minden ok?
énis csak anynit tudok mondnai foxy,hogy nagyon sajnálom
légy résen,és az nagyobb apros oldalakat nézegesd!képesmotor,hasznaltmotor,stb....hátha meghirdetik,bontva ilyesmi...
igen az uj pályán lesz...nemtudom,hogy miylen kategorizálásu verseny de nagyszabásu lesz ugyhallottam szombat 13.00 tol kezdödik regg pedig edzés...nézz ki,biztos jo buli lesz
de azért nyugodj meg lesz még motorod .......
mindenesetre a kurva anyjukat az ilyen faszoknak