Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te jó ég!
Én vagyok az az egy ember?
ez valami hill climber szörnyeteg lehet...vagy esetleg sanya új versenygépe?
Most tényleg lesz vmi oktatás szerü dolog?
Mert nincs kicsukva h elmegyünk ha ugy alakulna.
Mik ott a költségek?
Ami gáz h 170km re van Visonta.
Ha esetleg vakaki lép le Pestről vagy érinti Pestet, akkor gondoljon rám is légyszi, mert szívesen csatlakoznék, mint kísérő.
na térjünk vissza a lényeghez! Aki tud jöjjön vasárnap visontára. Sanya egy fenomenális SM sulit fog tartani, megfelelő jelentkezőszám esetén. Szerintem kár lenne kihagyni, hogy egy ekkora klasszis foglalkozik az emberrel, fél napon keresztűl. Ha megtehetitek, gyertek és ajándékozzátok meg magatokat gyereknapra ezzel a tökéletes supermotos ajándékkal.
jah Sanya vasárnap ingyenes oktatást kell tartanod. gondolom át sem futott az agyadon, hogy miért. legyen nekünk GYEREKNAP!
law akkor hogyan indulunk vasárnap?
mondanám, hogy az oktatásért cserébe megtanítok neked néhány "nagymenő szöveget", de bazz neked az már van!
bajzinál szinte mindig van KTM lábtartó. mondjuk amilyen szerencsénk van, éppen most nincsen 10K-ért adta a párját amikor én rákérdeztem. a koptatótval viszont vigyázz! senki rád ne dumálja, mert pályán kb 5-6kör és el is kopott. ha meg nem ér le akkor meg minek?!?!
Elaludtam .....majd Lukival ledumálom és ő küld mailt....eddig egy ember jelentkezett ,az nem túl sokkk
nagyrészt ktm...de nekem pl. a lánszett is onnét van
te is egri vagy? de ott csak ktm-hez vannak cuccok, nemde?
penteken felmegyek hardmotorba a dombra, megkerdem oket.
Aha, én láttam 14k ért universalmotor.hu -n, jó sok. te hol vennél ?
ha mas nem lesz, megyek markakereskedesbe. tavaly rafekudtem kicsit, azota ha kifaradok palyan neha nehezen talalok vissza ra. hjajj biztos nem lesz olcso.
Óóó basszus :( Tudtam, h nem fog passzolni, de am hollehet venni labtartot?:D Ha már itt tartunk, mert nekem az egyik elvan hajlítva (bal) és szar néha váltani.
nem fogsz ki rajtam.
de sztem nem egyforma :S láttam már ktm lábtartót :\ bár, kitudja, mutasd a tied!
hm milyen a tied? keress róla képet :)
azok egyformak? mer akkor megfelezhetnenk.
nekem meg pont balos labtarto kellene husqvarnara :D
jut eszembe: van vkinek folosleges jobbos labtartoja ktm-re? a gumi betetre nincs szuksegem.
vmi vege _mindig_ vmi kezdetet is jelenti. tom ez most nem segit.
eld meg a banatodat, aztan menj tovabb. a kovetkezo motorod jobb lesz.