Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

klubbol meg ketten fuggoben, egyikuk ugyeletes, asszem putty.exe mellett. nem irigylem.
jovo het vege messze van, de alapbol benne vagyok. mi lesz az a talalkozso?
Köszi,de ezek nem mennek...
Jó nyolc
köszi szépen!
megint tanultam egy hasznos dolgot
Anita ha erre jársz én is odaadom az én dokim egy karikára.
Jobbat nem tudok mondani,én is magam alatt lennék.
zoozee : endurocross és GasGas topic
viszont kitettem az iwiw-re, képpel, hátha...
köszönöm
Szasztok!
Kinek az adatlapján láttam linket ROBBANTOTT ÁBRÁKHOZ
Aprilia RX50-hez kellene blokkrajz,please help!
Köszi
G.
Anita, megkaptam a levelet, hogy ellopták a dokit. Mondanám, hogy figyelek, de nem sokat tehetek, most 1 ideig nem mászkálok Bp-n.. Viszont kitartás, melletted van mindenki!
Nézd meg, nem is válaszol :-)

Tudom és próbálkozom is hidd el, de most még iszonyat nehéz.
Basszus, mondtam neked valamit tegnap. Fogadd meg. Hallgass a jó öregre, tudom, mit beszélek. Egyszer itt a szülővárosomban, a kurva jó állásomat, ahol nagyon is meg voltam becsülve, de tényleg nagyon, feladtam, és elmentem Pestre. ('99-ben.) Nagyon jól kerestem, szinte nem tudtam elkölteni a pénzem. Aztán egy álmos szombat reggelen az én hibámból összetörtem a biztosítatlan autómat, és az egy éves pesti szenvedésben szerzett megtakarított pénzemet 5 másodperc alatt kivágtam a kukába.
Három hónapig párzásképtelen voltam miatta (nem röhögni, nekem ez tök komoly volt). Addig tartott, mire túltettem magam ezen. Meg kell tanulni: egyszer fent, egyszer lent. Neked most lent. Majd lesz fent is.
Később másképp lesz. Gyere le Gyöngyösre, majd tanulsz az én motorommmal. Úgyis nagyobbat akartál.
Amúgy kétlem, hogy ebben az évezredben Sanya tart SM sulit :-)
Köszike, nagyon aranyos vagy, de sosem szerettem más motorjával motozni-kockáztatni!
Az elmúlt egy napban nem nagyon tudtam mást csinálni. Egyszerűen megőrülök a tudattól, hogy nincs többé a doki!
Gyere le, odaadom a motoromat. "Motozhatsz" vele :-)
Ne sírj, Foxi.
Na ne már, hogy négy percet kaptunk basszus. :-)
Sanya. Ne ingerelj. A Brezova az Gyöngyös? Árat kérek és időpontot.
na mind1 ha nem hát nem, eldobom ezt a morfondírt
Morfondírozok egy brezovai esem sulin vasárnapra, hogy álltok a dolgokhoz
Nemtudom....magától megjavult,be volt ragadva vagy valami, sztem azért ,mert sokat állt oldaldekni nélkül
dehogyis, simán Print Screen gomb és beilleszted Paintbe.
Ilyen képet hogy kell csinálni?
kell hozzá valami prog.?
Sanya elemében van.
Rajmi sem jön. Jövő héten viszont ráér, Abasáron bemehetnénk a "motrostalálkozsóra" és utána pályázunk megin'