rooftop azt irta korabban, hogy biztos h lesz oktatas ha lesz eleg jelentkezo, es az arat is tudja de azt csak emailben szabad terjeszteni.
ha jol szamoltam eddig 3-an jelentkeztunk, nemtom ez eleg-e.
Én nem tudok semmit, csak hogy tavaly télen volt ez téma, meg hogy nekem kéne. Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de szerintem Sanya nem mondott biztosan igent, vagy tévedek?
azt nemtom meddig lehet jelentkezni, de ugye nem gondoltad, hogy csak ugy oda mesz visontara? eloszor el kell jonni egerbe, talalkozni a kozepso mol kuton (ha nem talalsz oda, kiestel), aztan egy masik utvonalon visontara, hogy jol osszekavarodj es legkozelebb is bizonytalan legyel.
viccelek.
tenyleg nemtom meddig lehet jelentkezni, de 12:30 korul erunk a palyara. ha eger felol jossz, csatlakozz. sm suli ugyben slash es rooftop a mindentudo.
jah azt elfelejtettem hogy meddig is lehet jelentkezni?
meg most olvasom...az ugy nem is jo ha oda megyünk visontára csak ugy? Találkozni kell elötte és együtt? Vagy hogyis?
ha en torom magam, az hagyjan, de ha te torsz... lesz ami lesz, jelentkezek en is. mibe kerul ez? a nickem @sii.hu-ra kuldd at, megkerdem holnap de. a pesti sracot telefonon, aztan hi'lak, ha honap meg nem keso jelentkezni.
akkor akkor ott! Sanya kis oktatást tart abból, hogy hogyan is kellene venni a kanyarokat. szerintem nevezz be te is mert sokat lehet tanulni!remélem nem lesz "i'm breakin' the LAW!"
húúúúligánuuussssss!akkor nem adom fel a cuccodat holnap, hanem kiviszem vasárnap visontára. ha nem jössz, akkor hétfőn feladom. így keddre nálad van legkésőbb. de ha jössz, akkor már vasárnap abban nyomhatod!
rába-riggel az a gond, hogy nem örjöngtek az ötletért, azok akik ismerik a helyet. én kicsit későbbre tervezem a GO-GO2-t. mondjuk olyan augusztus környékére. addig még sok tenni valóm van.nem sokára itt a saját szervezésű bmx verseny, utánna irány ki a bmx VBre. utánna jöhet a GO-GO2!
mennyi ido odaerni? 12:30-ra beszeltem meg egy sraccal gyonyos keletnel vagy a gyongyosi jet kuton. sztem induljunk a kozepso mol kuttol, mint multkor, csak azt nem tudom hanykor, ha nektek nem korai.
Nem tudom srácok, én sosem szoktam senkitől sem szívességet kérni, mindig próbáltam magamnak megoldani mindent. Meg nem hiszem, hogy mindenki jó szemmel nézné................................
Én nem várom el senkitől sem, hogy gyűjtést szervezzen nekem! Tudom jól, hogy nekünk motorosoknak sosincsen elég pénzünk! De nagyon jólesik, hogy gondoltok rám!
Őszinte sajnálatom! Emlegették hogy gyűjtést szerveznek, dobd fel a forumokra a bankszámlaszámod és reméljük csoda történik, összejön 1 új gépezet ára. Kár lenne ezt a szezont kihagyni. Sok sikert a továbbiakban! Én támogatlak!
csao mindenkinek. Nekem most mondta Lucas,hogy lesz suli vasárnap
nem igérek semmit,de ha összejö akkor lemegyek én is tanulni. Mi az a 253 km egy faja busszal?
ez a diszkriminacio. a masik csak kihivas.
asszem aludnom kell.
ha jol szamoltam eddig 3-an jelentkeztunk, nemtom ez eleg-e.
Ez diszkrimináciooo
viccelek.
tenyleg nemtom meddig lehet jelentkezni, de 12:30 korul erunk a palyara. ha eger felol jossz, csatlakozz. sm suli ugyben slash es rooftop a mindentudo.
meg most olvasom...az ugy nem is jo ha oda megyünk visontára csak ugy? Találkozni kell elötte és együtt? Vagy hogyis?
Én nem várom el senkitől sem, hogy gyűjtést szervezzen nekem! Tudom jól, hogy nekünk motorosoknak sosincsen elég pénzünk! De nagyon jólesik, hogy gondoltok rám!
nem igérek semmit,de ha összejö akkor lemegyek én is tanulni. Mi az a 253 km egy faja busszal?
beugró mennyi lessz?