Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, mondjuk annak a motornak az árához szvsz az a 150k amibe kerül már nem oriási tétel :P és akkor most lesz SXV? kurvára tetszenek ezek megkell mondjam :D
Sokba lett volna a üzembehelyezése?
az RXV-t miért adtad el?
Nagyon hajaz az Aprilia Mx órájára, szinte csak a színe más
ILYEN computert itthon hol tudok venni?
Akkor: duzs@internet-x.hu
én tudom hogy mennyi lesz, de csak e-mail formában lehet terjeszteni.
keménynek kell lenni!
elvileg nekem van.. mit nem tudsz?
Köszike, felraktam vagy 20 hírdetési oldalra az bizti, meg még egy csomó más helyre is.
Láttam a neten hogy feladtad a hírdetésedet,ha véletlenül látnám erre felé azonnal értesítelek.
Tudom, de most már ez van sajna. Azért még titokban reménykedem..............hátha.
Nagyon sajnálom
Pedig jó lett volna együtt gurulni valamerre.
Most csincsen pénzem, a doki lett volna a kezdőm egy másik mociba, úgyhogy szerintem idén már nem járok sikerrel.
Gondolkoztál a dolgon amit írtam neked?
Szal 6e + 3e benya + suli + 50e egy idom szett amit a pályán szétszorok
Szia!
Köszike szombaton megyek megnézni előszőr és ha tetszik akkor jövőhéten viszem is le az MT-t és már kötöm is velük az üzletet!
A pálya egész napra 6000Ft, fél napra 3000Ft. Átlagba egy pályázás alatt elgurulsz 100 km-t.

Suli még nem volt, úgyhogy azt senki sem tudja mennyi lesz.
Ma kaptam egy nagyszerű ajánlatot szőrén elcserélnék velem Yamaha szalonban egy 2006-os SXV550-et 210.06-ig műszakis 6100km-van benne.
Csak addig elmenni már fáarszto ... ott kihozni a maxot, aztán még haza. Azért szép kör lehetett neked is.
Szoval anyagi része hogy is alakul ennek a vasárnapnak? (sose voltam még ilyenen, de még pályázni se)
én 330ra mentem múlt hétvégén...egyéb kérdés?
Ha nem kell dolgoznom, akkor én is lelépek vonattal vagy valamivel............................

a lényeg, hogy moto közelben legyek, max. elméletben elsajátítom a dolgokat, meg fényképezek ezerrel
biztos, hogy lesz oktatás, ha lesz elegendő jelentkező. már 2 van!