nem találok szavakat.de tényleg. a XII kerben nekem az autómat akarták ellopni 3 éve. akkor beszélgettem a zsarukkal és mmondták, hogy pesten 2 lehetőség van: szép és csendes helyen laksz, akkor viszik az autót, motort a lakásból mindent. rossz, mocsok környéken laksz, kirabolnak az útcán. sajna az idő igazolta ezt. az autólopási kísérlet után, 8 hónappal feltörték a lakásomat, és lenyúltak némi készpénzt és különböző értékeket. hónapokig magam alatt voltam.
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
ez nem jó pont találkoztam egy sráccal,2 hete,akinek a 660as smcjét lopták el ugyanígy,ház elől..5 percre ugrott haza és mire kiment már nem volt ott a motor
Légy erős Foxy!
undorító gyökerek!
Remélem meglesz!
jo8
De ha fent vagy a 6-odikon és elkezd pesten vinnyogni egy riaszto, le se szarod...