Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 660SMChez tudok jó kipuff adatokat szolgáltatni. az enyémen nagyon bejött.
A "csinált" kipuffal óvatos lennék azért. Nem mindig jön be. Szerintem RoofTop is tud mesélni erről.
nem találok szavakat.de tényleg. a XII kerben nekem az autómat akarták ellopni 3 éve. akkor beszélgettem a zsarukkal és mmondták, hogy pesten 2 lehetőség van: szép és csendes helyen laksz, akkor viszik az autót, motort a lakásból mindent. rossz, mocsok környéken laksz, kirabolnak az útcán. sajna az idő igazolta ezt. az autólopási kísérlet után, 8 hónappal feltörték a lakásomat, és lenyúltak némi készpénzt és különböző értékeket. hónapokig magam alatt voltam.

Légy erős Foxy!
mikó? Seres pályájára? az újra? mi lesz?kelet kupa?nemtok semmit elszigetelten élek,mint egy remete,mert elkezdődött a vizsgaidőszak,de lehet kinézünk
szeva atsz...hétvégén jösz a turai versenyre?
éppen ezért készítettem ezt a képet!
azert setalj egyet a haz korul. nekem anno az mz-met vittek el a haz elol, kb. 1 km-re talaltam meg a foldon fekve, addig lejt az ut.
Na basszus.Sajnálom.pedig szép kis doki
undorító gyökerek!
Remélem meglesz!
Basszameg
utolagos engedelmeddel betettem a ktmklub forumaba.
Aztabuta Az igen :O De hogyan? Magárahagytad, vagy mi?
na léptem foxy sok sikert
jo8
ti szét csapjátoka fejét, én meg hozzok rá egy kamionra való földet aztán dögöljön meg
bisztosan meg lessz reméljük de akkor szétt kell csapni a gyereknek a fejét sokann vagyunk ezenn a fórumonn
részvétem... komolyan meg vagyok döbbenve...
non sajnálom ...de garázsbol v parkolo?...remélem meg lex
nem mondod
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
Amugy vkinek vmilyen ötlet az ülés alatti idom beszerzési helyéröl? Tipp?
Nekem is van riaszto a KöTöMöbe.
De ha fent vagy a 6-odikon és elkezd pesten vinnyogni egy riaszto, le se szarod...
eddig is gondolkodtam egy riasztó beszerzésén de most már biztos h veszek a cagivába.
Az fasza
ez nem jó pont találkoztam egy sráccal,2 hete,akinek a 660as smcjét lopták el ugyanígy,ház elől..5 percre ugrott haza és mire kiment már nem volt ott a motor
Nem járok arrafelé, békésmegyei vagyok