Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Köszönöm szépen Mindenkinek a bíztatást! Nagyon jólesik, hogy ennyi barátot tudhatok magam mellett!
Fogalmam sincsen, hogy ezek után hogyan tovább........ már a gondolattól is teljesen kész vagyok, hogy nincsen többet a doki. Próbálok minél többet dolgozni, hogy amint csak lehet újra Veletek tudjak motozni.

Addig is Mindenki vigyázzon magára!

Foxy
Helló
Ma olajat cseréltem a mociba,meg deknitömítést és mikor összeraktam,akarnám berugni ,de a berugókar meg sem akar moccanni ,csak kb 5mm-t! Nemnyúltam semmi máshoz! Mi lehet a baj? Sok olaj miatt lehet? mondjuk 1 liter töltöttem bele amennyit kell!
akkor negyen mar leszunk, ennek orulok. lacinak meg rajminak is szoljal, oket nem tudom hol lehet elerni.
husqwarna sm 125 ről van valakinek tapasztalata?
Lehet lecserélem a hondámat egy 2006os huskyra
Utólagos engedelmeddel betettem a motor képét és az adatait a klubfórumunkra, országos klub, hátha valaki lát valamit, a semminél többet ér.
Még az jutott eszembe, hogy megkérhetnél helybelieket, hogy néha nézzenek be a környékbeli bontókba, egyik haver motorja így került elő.
Véletlen se értsd se te se más félre nem ugy gondoltam.
Mer az h elvitték nem vicc...de összedobni egy uj motorra már sztem igen. Szoval érted mit akartam na...
Foxy nehogy félre értsd, ekkora bunko azér nem vagyok h ilyenböl poén csináljak. Na.. tessék jol érteni amit irtam.
Sziasztok!

sajnálom a ami Anitával történt. Most kinézek a nagykörösi uti piacra, ugyis itt dolgozok nem messze.
Devil mások bajából még véletlenül se csinálj viccet, ha megkérhetlek! Csak gondold végig!
szia Beb! ha tudsz gyere MSNre
Ha már uj gép...
Oda adom én a ktm et én meg kapok egy ujat az ugy nemjo?
Szia Anita! Ha bármiben tudunk segíteni szólj! Nagyon sajnáljuk, ezt sose gondoltuk volna!
Szia Anita!
Nagyon sajnálom, jó kis gép volt.
(Ha mégis úgy döntesz hogy másikat veszel, szóljál, hitelben tudok segíteni...)
én meg közbe kaptam egy tippsort hol lehetne keresni aki pesti és van ideje kinézhetne a helyekre :
"Motort nem hagyunk az utcán, még XII kerben sem....ha meg akarod találni, akkor gyorsan menj ki a verseny utcába, a piacra (a stadionnál van, nyócker még asszem), meg józsefvárosira, de ne egyedül. Ne hátrány, ha a nagykőrösi út 162 alatti fővárosi autópiacra is benézel. Ennyit tudok segíteni."
Iwiwen kaptam hátha ott leledzik ha nem profik lehet oda vitték ha meg profik akkor darabokba :S

De ez a pénz gyűjtős nem is hülyeség ergo 5000forint fejenként már sztem több mint a semmi legalább egy kezdő részlet kijönne neki valami gépre :)
2-es, 3-as sorozat
az ötlet jó, ha sokan lennénk, akkor tényleg "fillérekből" kijönne fejenként!
én is ott leszek!
szia sanya ...te milyen láncspray-t használsz ?
Most olvasom mi volt,nagyon sajnálom (rohadt tolvaj geci banda) ....azt hittem bogárdról vitték el....pesten semmit nem szabad őrizetlenűl hagyni ami nincsen lebetonozva, mert aki nem is tolvaj lehet ,hogy az alkalom szüli meg a szándékát a geciládának ...fel a fejjel lesz még mocid biztosan,csak most még nem lehet 1xű dont vörri bíí heppi
Szia Foxy!

Nagyon sajnálom, tudom mennyit jelentett neked a Doki. A rendőrök nem biztos, hogy sikerrel járnak (nekem és a családomnak már van tapasztalatom ebből a szempontból és sajnos tényleg tehetetlenek).
Tényleg az apró hirdetéseket meg a közeli bontókat kellene megnézni.

Ne hagyd el magad, bár tudom most ez nagyon nehéz neked. Nagyon sokan drukkolnak neked, hogy meglegyen a motorod.

Puszi

Andi
Sziasztok.Olvasom mitörtént foxyval érdemes körbenézni bontókban (tapasztalatból mondom..)demég frissiben!Amugy elképzelhetö(igaz kicsi at esély rá) hogy "csak"motoroznak 1et vele és valaki kiszurja valahol.Mindenki figyeljen hátha meglesz!
Szia!
Ha nem lesz meg a gép amit nagyon sajnálnék,remélem nem így lesz.
Akkor is tudsz venni másikat legfeljebb nem KP-ra veszed meg hanem részletre.
Vannak nagyon kedvező befizetési lehetőségek és eléggé jó havi törlesztő részletek.
Haverom is most fog venni egy Hyosung GT650R-t 850E Ft a gép,25%-ot tesz le az asztalra 215E Ft-ot a többit részletre,650E Ft-ot igényel 5 évre törlesztő részlete 14923FT CHF alapú.
Nem azért mondom hogy egyből ezen gondolkozzál de ez is egy megoldás hogy minnél elöbb tudjál motorozni,én ne keljen 1évet várnod egy másik gépre.
Nem az a lényeg... érhetett 450et kb... na most ha eladta volna 4be,akkor betudott volna ugrani egy kezdőrészletbe... de havi 100-130bóé nem jön ki úgy az élet(albérlet,kaja,stb) hogy még egy részletet/hitelt is tudjál fizetni...szvsz
Megvagyok döbbenve!
Azért én még nem adnám fel a reményt-
sokan olvassák ezt a fórumot, sokféle ember, nem is gondolnánk.
Jó sok kapcsolattal, sokféle érdekeltségi körrel! Minél több helyről legyen hallható, hogy ezt a motort keresik! A rendőrség tuti nem fogja megtalálni!
Szerintem dobjunk össze a FOXGIRL-nek egy új motorra.
Ha valakinek tetszik az ötlet írjon a fórumra és valamit kitalálunk.
Szerintem vagyunk elég sokan és nem kell 100 ezreket adni sok kicsi sokra megy.
Üdv.BoB.
tudom, hogy lesz, mert a mozozásról nem mondok le, csak rohadt nehéz