Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 165-ös slick be fog férni, mert az nem olyan széles, mint a 160-as Dunlop Sportmax utcai gumi.
micsoda topic LOVE!
devil van msned ? vegyél fel pls
Akkor oldjuk meg
Az a baj h csak szétvágni lehet a müanyagot, mert egybe van...
Aztán tartalékba akarok egy másikat ha elcseszem vagy ha eladom vagy akármi.

de már gyógyulgat a kis beteg
én is hasonló problémán agyalok!
nekem az előző hétvége v olt "esős"

hétvégére elég esős időt jósolnak
7-es sorozat médium-soft....
9-es sorozat soft
Roof!
Van tipped hol lehetne kapni és mennyiért azt a müanyagot a mi motorunkba ami az ülés alatt van? Amibe a lámpa is bele van épitve, meg az elektronika, stb.. ?
Ki akarném venni azt a batár nagy lámpát, meg lecsapni onnan a müanyagot. Aztán valami kis lámpát perakni.
Valami ilyesmire, de inkább a 2-ik.
Aha,hát akkor mindegy.
Szép az is amit a 2T csinált.
Bár azt nem tudom hogy nekem is könyöktől kellene csinálni rá,vagy elég csak a dobot csináltatni.
Én meg a számát nem tudom, csak hogy crossozik a srác.

ezt is ő csinálta
Hát erre a választ nem tudom,nekem föfő adta meg a számát tudod aki Súron kint volt gyakorólni.
Ő is vele csináltatta a gépére a cuccost.
06309793843 a telszáma a srácnak.
Szió!

Véletlenül nem az Albert Peti csinálná?
45-50E Ft között csinálná meg.
Jól is nézzen ki és hatékony is legyen,olyant szeretnék ami már szinte alapról jó nyomatékos.
nekem is csak a külső a gyári. a belső az rooftop racing fejlesztés!
Kérdezgettem ma a gépem után egy,két dolgot és azt mondják hogy sokkal erősebb ha nem a gyári kipufogó van rajta,mert hogy azzal nagyon le van fojtva.
Délelött felhívtam egy Veszprémi kipufogó gyártó szakembert aki meg is csinálná nekem rá kb 2hét múlva.
Azt mondja ég és föld lesz a moci karaszterikája ha a gyári helyett a másik lesz fent rajta.
amuyg én is gondolkoztam ,hogy erre a felhasználásra, amire nekem kell a motor ez a legjobb modell! szóval több mint valószínű hogymarad a gazdinál!
Most találtam egy SMC625-öst a neten 1420000 adják az is 2005-ös kiadás.
Már a tulajának küldtem üzenetet hogy érdekli e csere.
Ha nem tudom becseréltetni vagy eladni akkor megmarad mert 2moci meg nem kell.
ahhoz még neked meg kellene venned az SMC-t
gyere be és átbeszéljük
hello volt egy éredklődöm a gumira és kréezte milyen keverék a gumi? na most én találtam számokat rajta és segítsetek már h ez mien keverék lehet az elsős 750 es szám szerepel a hátsón pedig 958! vagy mien számot kell nézni? kösszi a segítséget előre is
Hát akkor lehet hogy az SMR560 helyett ilyent kellene venned!
De elötte az SXV550-is próbáld ki,állítólag az még robbanékonyabb.
Azt el tudod dönteni melyik tetszik a legjobban a 3 fenevad közül.
hejj vettem uj bukót rooftop:P figymár te szemcsit mennyiér tudnál szerezni? crossbukora
már-már csodálkozok azon, hogy SANYA tud vele 2 keréken menni. Na ehhez kell aztán a tökéletes motor kontroll!